Anti-Emo Team :-)

Beni de Anti Emo Listesine alırsanız sevinirim... :victory

155289wow.jpg

Benide Alın bu Gruba

AnTi - Emo :durdurun:durdurun

valla bu konuyu açmakla çoook iyi ettin bence sağolasın

bide anlamadım bu hangi türden erkek desen değil kadın desen değil hayvan desen belki...

1ibk3n.jpg

bı sen werıosun sonra onlar verio.... ben antisi olmam bunların :D:D

ama erkek kız ayırt etmekte zorlanırım ya ki zor baksana neyse tamam ya bende anti siyim = ))

sinyaLci tayfa dımı bunlar :W

ispik varsa bende varım ama sölim ben seciciyim ona göre :goz:

birde bizim genco çok bozuluck bu team e çünkü yakın arkadaşları var emo grubunda :D:D:D

Bence hepsi ergenekonla ilgili yoksa böyle karısık olmazdı :pp

Anti-Emo team için didim bölge sorumlulugu istiyorum...

Eywalla gerçi orada cok fazla war ama ugrasılır parklarda bahcelerde dolasıyolar :D bar kapısında felan iyi oluyo tepiklemesi :)

Bir Manowar taraftarı olarak Emoların kafasını Thor'un çekiciyle yarmak isterdim.

ne bos adamlarsınız yha Soad sizin ülkenize küfür edio anti-soad team olusturcanııza sıze zararı olmayan hippilerle urasiosunuz!!!

resimler uçmuç deer bakıver

bende gıcık oluyorum ama. bırakın yapsınlar bencede :D yolda görünce yığasım gelio. ama bence bu ırk ayrımı gibi bişi oluo sonucta onlara insan demeyen yok amerikalılara - ingilizlere- fransızlara - ıraklılara vs. nasıl bakıosak onlarada ole bakmamız lazım bence tabi bu bnm yorumum.....!

çocuksu gibi duruyorlar ne gereksiz şey ya biri yapıyo görüyorlar herkes aynı tip oluyo biri çıkıp şeyini kesse sizde mi kesiceniz emoymuş benide al anti - team e

Bende Emo Team kurcam yakında:D Emolara bu kadar hakaret edilmesni kınıorum bnde bi emo olarak neden bu kadar fazla tepki alınıo bilmorum saçını dikio,siyah giyinio die bizleri neden aşağılıosunuz anlamadım konunun eğlenmek maksadıyla kurulmuş olduğunu biliorum ama bazı arkadaşlar abartıp emolara ölüm felen fisan yazmışlar bunlar hoş şeyhler mı bırakın herkes isteği gibi yaşasın,arkadaşlar biras daha saygı gösterilmesi gerekior bence,bizzlerde bu ülkenin Vatandaşlarıyız nede olsa

saygılar....

Geri