Allah nasip etmez, Millet icazet vermez
Darbeden başka cevaz göremez ,
Tartışmaya gerek yok ,kaynağa sataşmak çok
Değmez bre dostlar,Chp Rodos'tan öteye geçemez...
BOŞUNA ÜZMEYİN KENDİNİZİ, yandaşlık, karındaşlık, kadrolarala has değil, tescilli kadrolaşmalar, hileli seçimler, açık oy gizli tasnifli süreçler, devletin değil chp nin valisi olan devirler, vergilerden nefes kaldıramayan kendi buğdayını olsun gece gizlice çalmak zorunda kalan millet, ayağında kıl pantolon var diye ankaraya giremeyen halk(aşık veysel),tek başına dolmabahçede kalıyor diye bütün bir sene boyunca kalorifer yaktıran inönü evladı chp de varken, ekmek gazyağı kuyrukları daha dün gibi hatıralarda yaşarken, şu gün bir belediyeden nemalanmış olan böylesine bir kadrolaşmaya ben kadrolaşma mı derim.. )) daha pek bişey yok. hele iktidar görsünler o zaman görün siz...
Aklı başında bir çok yazın var. Rütbenin hakkını veriyorsun hani. Sorun o değil de bu kadar geri gitmenin alemi ne? Başbakan'ın bir seçim konuşmasını hatırlattı bana. Sanki başbakan o zamanlar yaşıyormuş gibi. Dünya ekenomik kırizde, savaşın en ateşli döneminde karneyle ekmek dağıtılmış. Eee daha sonra. Milli Şef'i sevmem savunuculuğunuda yapmam ama yani bu kadar geriye gidilmez ki.
Bakınız benim bahsetmek istediğim noktalar var. Yorum yapanlar, çok temiz gerçekten AK bir partiyi savunuyormuş gibi CHP'ye yükleniyor. Sonra Başbakan'ın biz bir ekibiz ve o ekibi kurup hizmet edeceğiz laflarını hatırlıyorum. Yani buna benzer bir kaç çift söz söylemişti. Hatırlayanlar bilirler. Eee Antalya Belediye Başbakan'ıda ekip kurmuş. Yani bir kere savunduğunuz parti AK değil ki CHP de AK olsun.
Neyse geçelim bunlarıda, AKP'nin iktidara gelirken dokunulmazlıkları kaldıracağız dediğini hatırlar gibiyim. Yedi yıldır bu yolda atılan adım arkadaşlar ne yazık ki sıfırdır. Eee şüphelenmemek elde mi?
Ben defalarca seslendim. Belki sitede böyle parti çalışmalarına yakın insanlar vardır da seslenirler diye yöneticilerine.
Yoksa kurultaydan dışarı atılmaktan mı korkuyorsunuz?
Öyle ya ne malum kurultayda "DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRALIMDA MUHALEFETİN İÇİNDEKİ KADROLAŞMALARI TEMİZLEYELİM" diye bağıramazsınız; çünkü bundan sizde nemalanıyorsunuz.
Eee meselenin bir başka yüzüne gelince.
Yukarıda altına imza atacağım bir kaç tane yazıya teşekkürümü bastım. Onları bir okuyun çözümleme yapın.
Mesela en büyük örneğini göstermek istiyorum. Toki Bolu Mengen'de yapılan 240 konutluk işin taşeron şirketinin sahibi kimdir? Kimdir? Kaç tane paravan şirketi vardır bu adamın? Hangi işte ne kadar para kırmıştır? Sahibinin adını bulun, ben size adresini vereyim bakalım telefon numarası adına mı kayıtlı? Hiç sanmıyorum. Denedim adına kayıtlı değil. Neden acaba?
Haaa ben yaşıyorum. Hepsini görüyorum. Savunmuyorum bu işi. Fakat birilerinin kayıtsız şartsız, ve hiç bir şekilde akpyi göz önünde tutmadan CHP ye saldırmasını kabullenemiyorum. Belediye başkanı yanlış yapmıştır. Bu çok açık ve nettir.
Bu gerçekten çok çok çok yanlış bir durumdur. Fakat listede bir kaç isiminde kadrolaşma olduğuna inanmıyorum.
Orası başka mesele...
Ben yine anlayana, anlayabilene hiç değilse anlamak isteyene yazdım.
Saygılarımla...