Annesiyle sevişirken yakaladığı kahyayı öldürdü

mehmetünlü

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ORDU’nun Ünye İlçesi’nde, ayakları sakat babasıyla internet kafe işleten 20 yaşındaki Kemal G., evde annesi 46 yaşındaki A.G. ile sevişirken yakaladığı dolmuş duraklarında kahya 32 yaşındaki Ali Baş'ı bıçaklayarak öldürdü, polise teslim oldu. 3 çocuk annesi A.G. ise ortadan kayboldu.
Olay, dün öğleden sonra Kaledere Mahallesi’nde meydana geldi. Kemal G., dün sabah evlerinin önünden birkaç kez geçen değenekçi Ali Baş'tan şüphelendi. Babasını internet kafede bırakan Kemal G., bir süre sokakta arkadaşlarıyla vakit geçirdikten sonra eve gitti. Evde annesiyle Kemal G.'yi sevişirken bulan Kemal G. çılgına döndü. Öfkeyle girdiği mutfaktan ekmek bıçağını kapan Kemal G., Ali Baş'a saldırdı. Kemal G.'nin göğsüne sapladığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Ali Baş, can havliyle evden çıkıp kaçmaya çalıştı. Ancak 100 metre uzaklaşabilen ağır yaralı Baş sokak ortasında yığıldığı yerde can verdi. Annesi A.G. ortadan kaybolurken, Kemal G. de olayda kullandığı bıçakla polise giderek teslim oldu.
Kemal G. verdiği ifadede, “Yürüme engelli babamla birlikte internet kafe çalıştırıyoruz. Olay günü Ali Baş’ı 3- 4 kez bizim evin önünden geçerken gördüm. Dikkatlice bizim eve bakıyordu. Kendisinden şüphelenmiştim. Evde de onunla o şekilde karşılaşınca sinirlerime hakim olamadım'' dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kaynak:MİLLİYET

Annesinede ßi Kaç ßıcak Darbesi Vursaydı Yha..

En Azından KaLıcı oLarak..

Allah Kimseye Göstermesin ama Kim olsa aynı $eyi yapardı..

ulan gitti işte gencekik çocuğun hayatı karardı.şimdi çocuğun günahı ne?yazık böyle ailelere yazık...

kesinlikle sana katılıyorum ah be delikanlı annenin yapmış oldugu yanlışın cezası sana patlaadı...

evet çocuğun hayatı değer ama değer bence ona

arkadaşlar aranızda idamı isteyen varsa parmak ka..ayh yazsın anketete şu rewjimi değiştirelim artık :) yoksa arkamıza bakarak yürüyecez walla

bizim ünye de adam vurma, öldürme vs olayları kendimi bildim bileli vardır...namus cinayetleri ise ülkemizin her yerinde hızla artmakta....din, türban vs diye diye dinin ahlak yönünü yok ettik...son 20-25 yılın ürünüdür bunlar...Allah kimsenin başınavermesin..........

bir insan yaşamının mahvolmasına nedeni ne olursa olsun hiç bir şey değmez......bu çocuk cezaevinde ne olacak çıktığın beş ylıl sonra....muhtelemen tetikçi olacak....gitti yaşam...

Geri