Annesinin Lolitası

Sübyancılık Hoş Görülüyor Demekkii...lavuklarda Herşey Mübah Naparsın.

bikaç yıl sonra yüzü makyajsız bi şeye benzemez olur giden yılarını arar
aslında annesi ona ne kadar büyük kabahat ettiğini anlar ama iş işten geçmiş olur
yazık
gençlik güzellik gelip geçicidir

gerçekten çook yazık.. benim tanıdığım bi kız var 7'ye gidiyo, bikeresinde bi dersanede sınava gircekmiş; "velileri almıyoruz" demişler. Ve kız neden böyle dediklerine çok şaşırıyo:saskin tabii ben onun şaşırmasına daha da çok şaşırıyorum orası ayrı. Nasıl olsa daha senelerce, sıkılana kadar makyaj yapıcaklar, süslenmekten bıkıp topuklu ayakkabılarını atıcak ve kanepelerine uzanıcaklar... Allah doğru yola ulaştırsın.

bu hatunun gideri var = )) da cok kücük be abisi :D 20 sinde ajda pekkanı gecer o derece göcer yanı

Yazık bu ne ya...

Lolitalara bayılıyom ya =)

off bwa :aşk:aşk:aşk:aşk

anneleri teşvik etmese bile kızlar dünden hazır zaten.liselerde alışmıştık boya küpüne düşmüş gibi gezen kızlara;ama artık orta okullar bile çileden çıktı.12 yaşındaki kızlar makyaj yapıp gidiyorlar okula.Allah sonumuzu hayır etsin..

bu yaşlarda güzellik ugruna sacma sapan makyaj malzemelerine verdigi para ilerde doğal güzelligine kavusmak için yetmeyecek sözün özü dogal güzellikler dogal kalsın makyaz yapılacak yer ve yaş vardır katılmıyomusnz arkadaslar

Yirim ben o lolitaları...:hhmanD

Geri