ANTALYA´da geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği gerekçesiyle kendisiyle tartışan 35 yaşındaki annesi Esra E.´yi bıçaklayan 12 yaşındaki Melisa E. savcılıktaki ifadesinden sonra serbest kaldı.
Adliye çıkışında kameralara poz veren anne kız birbirlerine sarılıp öpüştü.Antalya´nın Zerdalilik Mahallesi´ndeki evlerinde kız çocuğu Melisa E., geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesi Esra E.´yi dün bıçakla yaralamış, hastaneye götürülen anne ayakta tedavi edilirken, ``İnsan evladından nasıl şikayetçi olur?" demişti. Küçük kız ise geceyi Çocuk Şube Müdürlüğü´nde gözlem altında geçirmişti.
ANNESİNİ BIÇAKLADI HEM DE NE GEREKÇEYLE...
Bugün sabah saatlerinde adliyeye getirilen Melisa E. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Adliye çıkışında kendisini bekleyen annesine sarılıp öpen ve özür dileyen Melisa E., "Çok pişman oldum ama geceyi Çocuk Şubesi´nde geçirdim. Savcı, ´Bir daha böyle bir suçla karşıma gelme´ dedikten sonra beni bıraktı. Annemi çok seviyorum. Her şey bir anlık sinirle oldu" dedi.
Anne Esra E. ise, "Biraz sinirliydi. Böyle bir şey yaptı ama şikayetçi olmadım. İstanbul´da yaşayan babasının yanına gitmesini istemiştim. Onun yanına gitmek istemiyordu ama sanırım artık istiyor. İkimiz İstanbul´a gidip bir süre orada kalacağız" diye konuştu.
Sağlık durumu iyi olan ancak bacağında dikiş bulunan anne Esra E. kızı Melisa E.´ye sarılıp öptü. Daha sonra bir taksiye binerek adliyeden uzaklaştılar.
Soner KOCAER - Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA, DHA