d0LpHiNs™
AzraiLin GözYa$LaRı
- Reaction score
- 0
bundan tam 13 sene evvel.ilkokula yeni başlamıştım.nedense ozamanlar okulu pek bi severdim.hemen sabah olsunda okula gideyim derdim hep.ve çoğu zaman uykum olmadığı halde erkenden yatağa girerdim.buna benzer bi gecede erkenden yatmıştım.ama odamdaki saat 3'ü göstermesine rağmen uyuyamamıştım.bi ara yorganın altına girdim.o ara bişeyler düşündüm,ama ne olduğunu hatırlayamıyorum.tabi doğal olarak yorganın altında nefes almak pek bi zordu ve yorganın altından çıktım.ve o anda bana bakan annemi gördüm.yatağın üzerindeydi ve bana bakıyordu.pek bi soluktu yüzü.gözleriyse anormal derecede büyüktü.onun yatağın üstüne çıkmasına anlam veremedim.üstelik odaya girse duyardım.ayrıca yatağın üstüne çıksa kesin hissederdim.ağzımdan tek bi cümle çıktı:Anne sen misin?cevap vermedi.gözümü kapatıp açtım, kendimi tokatladım ama o hala karşımdaydı.üstelik uyanık olduğumdan da emindim.en son ona dokunmaya çalıştım.ama o da ne?elim içinden geçiyordu.adeta saydamdı.yapılacak tek bişey kalmıştı.o da Allah'a sığınmaktı.besmele çektim ve bildiğim duaları okumaya başladım.ve sonra gözümü açtım.kapı açıldı annem ve babam yanıma geldiler.neden çığlık attığımı sordular.oysa ki ben çığlık attığımı hatırlamıyorum.o gece bitti vesselam.ne olduğuna ne ben, ne de olayı anlattığım kişiler bi anlam veremediler.kimse tam bir açıklama yapamadı.rüyamıydı gerçekmiydi?rüya olamayacak kadar gerçekti ama gerçek olamayacak kadar da hayalüstüydü.
Alıntı...!