AnLamsıZ KaHKaHa KRizLeriMiZ..!! = P

bigün kafalar iyi arkadaşla arabada gidiyoz. dedim "abi sen sarhoşsun istersen ben kullanayım" o da demez mi "ulan zaten sen kullanıyon"....

tamam tamam benim başıma gelmedi bu olay. alıntı yaptım. ah şu vicdanım yok mu.?

Abi Bu '' Sen Napiosun ''lafi Warya Bunu Sölerken Kisin Yüs Ifadesini Bi Görmeliydinis Allahim Ya Karnima Kramplar Girmişti Gülmektan Kis Tam Bi Idiot Ya
:))) Ulan Merwe Ne Günlerdi Bee Etüt Odalari Kowdu Bisi Millet Ders Yapamadi Be Herkes Krize Girdi :)

elineze sağlık gerçekten tam kopmalıq
bende bir şey anlatim bari
ben ünv de ikinci öğretim okuyorum mecburen gece gidiyoz okula
galatasaryın şampiyonluğundan sonra okulda bizim çocuklar çoşmaq için sebeb arıyorlar şenliqler falan başladı herneyse bizim uyanıqlardan biri gitmiş bir meşale
almış meşalenin mantığını hepiniz biliyosunuz normalde ışık yayar kendiliğinden biter
herneyse bizim tayfa toplandı tezahürat yapmak için tam bir araya geldiler bağırmaya başladılar
meşale bir patladı ama o çıkan sesi tahmin edemezsiniz sonra bizim çoçukalr her biri bir tarafa kaçtı sanki bir bomba patladı ortalarında meşaleyi tutan çocuğu görmeliydiniz resmen rengi attı
çocuğun

gülme kirizlerine girmiştiq bir hafta boyunca işin daha ilginç tarafı okulun önünda yapıyorlar bunu birde millete rezil oldular

hatta bu olayın içinde bu siteden bir arkadaşımızda ismi lazım değil:):):)

Oks'den önce yavuz özgür ben fen sorularına bakıoduk bi soruda kan gruplarıyla ilgili bi soru vardı A hemozigot baba ile B kan grubu annenin cocukları hangi kan grubu olr diye bişidi özgür düşüdü düşündü "olm bu soru cok sacma hem Allah'ın işine karışılmas" demişti kopmuştuq :D:D

ßu araDa m€rv€'cim 500. msjımıda senin qonuna yazim d€dim :hhman:

okulla beraber çanakkaleye gitmiştik tabi giderkende ne dense gülüoduk aklınıza ne gelse kahkahalarla gülüoduk neyse işte saat 5 tam uykuya daldım arka koltuktan bi çocuk bana şöle dedi:şşt ali lan kalkta 2 yar.k muhabbeti yapalım dediği an sabahın 5'inde bastık kahkayı bütün millet bize kızdı ne zaman aklıma gelse çok gülüorm:)

öss hazılık kursundayız. ders biyoloji x-y kromozomları filan ben dalmışım başak konulara matematik çalışıyom.hoca sordu babdan çocuğa geçen bir şey ..ık mık oldum..ksıırlık demiştim:):) bütün millet koptu..tabii bende hocada

Geri