AnLamsıZ KaHKaHa KRizLeriMiZ..!! = P

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
arkadashlar hepimize oluyodur böle kafa dengi bi arkadashımızla birliqteyken olur olmaz $eylere koparız,kahkaha krizlerine gireriz..hani ba$ka birine anlatsaq bize bi güzell deli muamelesi yapar; buna mı gülüodun lem sen fln der..$imdi sizden böle garip kahkaha krizlerine girmenize neden olaylardan birer tane yazmanızı istiyorum..söz weriorum dalga geçmem de geçtirmem de..çünqü bnde yaptım :D:D:D:D

İ$TE BENİMQİ ;
sabahlardan bir sabah kuzenimle uyuqlaya uyuqlaya dersaneye gidiyoduq..azcıq ilerde bir bayanın telefonu çaldı..bi kaç saniye dinledi hiçbişi sölemeden kapattı..geriye döndü..öyle bi koşmaya başladıqi tabanları bi tarafına değiyodu nerdeyse : ))) hani bişi unutmuştur fln gayet normal bişi..ama biz buna bütün gün gülmü$tüq..nys uyqumuz açılmıştı en azından ii olmu$..hala daha aqlımısa gelince gülüyoruz : )))

hadi sıra sizde...

€mre Die bi arkadaş vardı yolDa yürürk€n yerde taş var di€ gülme krizine girmiştik :D:D

böle bi konu açtııın için teşekkür ediyorum kardeşim ilk olarak..
benim evimin bir camı kırılmıştı ve ben onu deiştirtmedim bi süre neyse bi komşum var bana bir kere sordu ne oldu bu cama die ben de eşye taşırken kırıldı dedim doğru olanı da buydu.. sonra aradan bir iki gün geçti aynı komşum bana yine o cama ne olduunu sordu.. artık ben de sinir oldum adama, ben kırdım dedim.. komik olan yanına gelince, aradan yine bi kaç gün geçti ve sabahın köründe markete gidiyorum sigara almak için ama daha gözlerim açılmamış.. adam nerden çıkıysa geldi yanıma bu cama ne oldu die sordu yine, artık dayanamıorum çok fazla sinirlendim amacım ona saçma bişi söleyip karşılık verirse onu bi güzel dövmekti.. adam bana sorduunda ben de ona biri dışardan donmuş tavuk atmış dedim:D :D
aklıma gelen en saçma şey buydu.. ama adam umduumdan daha salakmış bana bu tavuk işi deil dedi:D bunu ev arkadaşıma anlattım günlerce güldük buna hala daha aklımıza gelince duruo durup gülüoruz..

:sigara:

Bi kere arkadaşların apartmanında asansördeyiz bi kadın tahminen 56-60 arası kadın durmadan kendi kendine triplere girio bzim arkadaşta hayrola teyze haplarını almayımı unuttun nedir bu ifade diyince kadın başladı bize kızmaya:)
bizde en yakın duran yerde iniverdiq tabi...:D
daha sonra kadın ark.ın annesine bizi şikayet etmiş ama bize ne!:p :D

biz de çocukken bayramda füze almıştık , yakmıştık işte fitili de büyükmüş , yaşlı bi amca o sırada füzeye doğru geliyodu , dur amca geçme dedik ama o dinlemedi bizi füze tam yanında havaya uçunca adam kıyamet koptu sandı herahlde " Allah Bismillah " diye bağırdı :p

StrikeMan' Alıntı:
€mre Die bi arkadaş vardı yolDa yürürk€n yerde taş var di€ gülme krizine girmiştik :D:D

işte buna gülünür....:D

bizim anlatacak çok hikayemiz var o yuzden hiç başlamıyayım....:hhman:

bir arkadaşımla birlikte yürüyorduk hızlı hızlı birden arkadaşım dizleri havada önümden geçti ve yere kapandı

bende ne o paramı gördün dedim bastım kahkahayı

nerdeyse beni vuracaktı

arkadaşlan askerlik yoklaması yapılacak.verem testine gidiyoruz... yenimahalledeki.
gögüsten filim çekiliyor.. ordaki bayan arkadaşı durması için yönlediriyor -"bıraz dik sağa doğru nefes alma vb"-
o sırada arkadaşın duruşu çok komıkti.. hemen cep telefonundan ses kayıdı ve bir kaç resim çektim...
metroya bindik geiyoruz çektiğim resmi gösterdim. ardındanda ses kayıtlarını dinlettim....

arkadaşla ineceğimiz yere gelene kadar susturmak zor olmuştu...

o diilde bana dediği laf beni bitirmişti...

"gülmüyecem ama güldüğümü gören herkes başımdan geçenleri görse ve bu resimleri ve ses kaydını dinlese acaba ne düşünürlerdi diye gülmeden edemiyorum" dedi...

arkadasin evinde biraz oturup disari cikacaktik saat geceleyin 1in körü ve valla en azindan 25 bar ve 60 Db yüksekliginde bir osurma duyduk..duydugum en sesli osurmaydi...inanin cok sesliydi..biz hemen pencereye firladik (karsi binada iki rus kiz vardi) onlardi..biz sorduk bu neydi diye cevaba bakin : "arkadasima yolu tahrif ettim"..
valla gülmekten mefta olmustuk..(sonra bunlarla arkadas olduk :) .... slmetle kuruntu

Wernik Hamileeee Olurmu Beee!!!!!!

walla kuzen ya kadın nasıl koşuodu hala gülüom ya :))))) birden kayboldu ortadan hemde ters yöne dogur :) kesin bi zoru wardı bu arada bende zehirlendim hackhellll moral werin bana ölümden döndüm :S

ya ben eczanede çalışıorum şimdi bi sabah bi abla geldi gebelik testi yaptırmak için bende anlattım nasıl yapılacağını tmm dedi arka tarafa geçti bana dedi burası boya kokuo bnde dedim boya fln yaptırmadık ondan sonra beni çagırdı tek çizgi çıkınca hamile değil çift çizgi çıkınca hamile olunuo çift çizgi çıkmış ablada çoçuk istemio biras üsüldü sonra iyice boya kokusu geldi burnumusa megerse abla akşamdan hazırladığı israrla aynı kaba koydugu werniği karıştırmış werniği almış gelmiş ya dedim abla bi yürü git sabah sabah ciklettenmi çıktın bütün gün güldüm yaa AMA WERNİK NASIL HAMİLE ÇIKTI HALA ONU AKLIM ALMIO :) :p

Forum oyunlarıyla ilgisi olmadığı için taşındı :)

lağım

valla bi ara bi sesde burda duyuldu
çok fenada koku gelmiştiii demekki rizede
lağım patlamışşş
neyse merve
güsel yazııı
begendim

gamshe_Lee' Alıntı:
walla kuzen ya kadın nasıl koşuodu hala gülüom ya :))))) birden kayboldu ortadan hemde ters yöne dogur :) kesin bi zoru wardı bu arada bende zehirlendim hackhellll moral werin bana ölümden döndüm :S

kardeshim geçmiş olsun ben o lokantacıya gösteririm gününü gelince..daha kawuşamadıq kaç gündür bide gelip ölmüş bulucam seni cıx cıx cıx yaw olur mu öle şey...sen bana lazımsın bi daha dışardan yemeq yeme sefertası hazırlasın halam sana..juhahahah :D

j@ck@l'a ; walla arkadashlara sordum nereye uygun görürsünüz die herkes oyunlara yönlendirdi..ben onlara sorarım hesabını : ))) bundan sora kendi işimi kendim görim en iisi = P

MAYISIN başıydı galiba arkadaşlarla evde atmasyon bi film çekiyoduk, ölü rolünde gazetenin altındayken başlamıştı, yaklaşık bi 15 dakika falan sürdü heralde...
mideme kıramp girmişti...

gamshe_Lee' Alıntı:

ya ben eczanede çalışıorum şimdi bi sabah bi abla geldi gebelik testi yaptırmak için bende anlattım nasıl yapılacağını tmm dedi arka tarafa geçti bana dedi burası boya kokuo bnde dedim boya fln yaptırmadık ondan sonra beni çagırdı tek çizgi çıkınca hamile değil çift çizgi çıkınca hamile olunuo çift çizgi çıkmış ablada çoçuk istemio biras üsüldü sonra iyice boya kokusu geldi burnumusa megerse abla akşamdan hazırladığı israrla aynı kaba koydugu werniği karıştırmış werniği almış gelmiş ya dedim abla bi yürü git sabah sabah ciklettenmi çıktın bütün gün güldüm yaa AMA WERNİK NASIL HAMİLE ÇIKTI HALA ONU AKLIM ALMIO :) :p

hehe ya vernik nası hamile çıkıo koptum burda.. bu verniin erkek dişi ayrımı oluo muydu ya..:p kadın da tam süprizmiş gerçekten:D :D

bi gün evde biladerle tv.de hayvanlarla ilgili bi belgesel izliyoduk(biz hep belgesel izleriz de(-de ayrı)) şimdi hatırlamıyomda. kuşun biri süper bi hareket yaptı. ben de "abi bunu aklı olmayan bi hayvan kesinlikle yapamaz. çok zeki bişey bu yav" dememe kalmadan programı sunan kişi "bu hayvanın zekasıyla alakalı bi davranış değildir. tamamen içgüdüseldir" demesin mi? akşama kadar koptuk, yarıldlk... ya çok da(-da ayrı) komik diilmiş. yazarken vaz mı caysam diye çok düşündüm. amaaaaan boşver ya.....

SeNnn NaAaPİyoSsuuNnNN_???????? : ))))))))))))

ben bi tane daha yazim bari..

biz yine bi gün kusenin gamshe_LEE ile yurtta kalıyoduq..böle herkes sınıflarda bi azimle ders çalişiyo..biz de girdiq bi sınıfa..önümüzdeqi sırada bi ark wardı tanıdıq ruh gibi bişi..elinde ders kitabına benzemeyen bişi wardı..bende meraq ettim ne okuyosun die sordum..cewap olaraq kitap dedi :s ben buna bi koptum kendi kendime..cewap süperdi..nys kıza aip olmasın die konuyu değiştirim dedim..
naber die sordum..öööle yüzüme baqtı cewap werdimi wermedi mi anlamadım :s sora o sen naAapiyosun die sordu..bende iim noOolsun dedim..yine öölee yüzüme baqtı bi daha sen naAapiyosun die sordu :s yaw kız benimi salaq sandı kendindemi bi sorun war hala anlayabilmiş değilim ama bu lafın üstüne öle bi koptumqi önce yanımda oturan zawallı kusenimi sora içinde bulunduğum sınıfı daha sora teq teq gezereq bütün sınıfları kahkaha krizine soktum.. :D
milletin karnına sancılar girmişti artıq sebebi ise teq bi cümle.........SEEENN NAaAPİYOSUUUNNNN_??

ama bu cümlenin söleniş biçimini görmenizi isterdim bize hak werirdiniz o zaman..

ayrıca kuzenim gamshe_Lee ye bi not: ben istanbula dönünce saqın yine bu kızın taqlidini yapma dayanamıyorum kopuyoruz her seferinde :D:D:D:D

Geri