Anket Sonuçlarını Göster: Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır.?

Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır?

• evet doğaldır...

Kullanılan: 35 47.9%
  • hayır kesinlikle...

Kullanılan: 34 46.6%
  • benim için farketmez...

Kullanılan: 4 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Bence evlenmeden olması kesinlikle yanlış..

Ya cok sasirdim cogu arkadaslar normal karsiliyor, ama cokta inandirici gelmiyor cunku karsina cikan kizin bekareti olmadigini ogrendiginde kolay kolay kabullenemessiniz..
Bence bi musluman turk kizina yakismaz hem erkek yapiyor diye bi kizdami yapmali ne alakasi var e$itlikle ilgisi yoktur bunun baska konularda e$itlik aransin ama bu konularda e$itlik asla aranmamali... $ahsen hayatta boyle bisey dusunmem hic bi kizinda kolay kolay boyle bisey yapacagini sanmiyorum..Bi erkeginde kizda bekaretlik aramasi konusunda cok hakli goruyorum bende erkek olsaydim bende kiz olmasini isterdim....
Diyorum amma konustum yaf :)

HEM SEVEN BI INSAN EVLILIGE KADAR BEKLIYEBILIR NEDEN EVLENMEDEN ONCE CINSEL ILISKIYE GIRILSINKI..HER KIZIN YA$AMAK ISTEDIGI $EYLEREN BIRI TERTEMIZ BEYAZ GELINLIGE YAKI$IR $EKILDE EVLENIP MUTLU OLMAK..

bana göre normaldir..

kız arkadasıma göre normal diildir : ))

ya akLım aLmıyo nasıL normaL dersiniz :eek: :Sopa :eek:ut:

nys bu konudaqi yorumLarımı daha önCe yapmı$tım..yine yazmiim en iisi :cool:

ases' Alıntı:
cinsellik hakkını veren için güzeldir:p
ama olayı tamamen hayvanlığa dökmemek gerekir bu et pazarı deil sonuçta işin duygusal boyutunuda hiçe sayamamak gerekir...

Aynen katılıyorum arkadaşıma ama erkekler bi kızla cinsel ilişkiye girmek ister ama evleneceği kızın bakire olmasını ister bu erkeklerin doğasında var bende böyleyim maalesef yapacak bişey yok :(

kesinlikle doğaldır.

kadın kişi, kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecen lafını iliklerinde hissedecek kadar benimsemişse ve ulan adam 15 yaşında bayram haçlığıyla keraneye gidip bekaretini orda verebiliyor da bu saçma sapan mevzu neden kadınlara dayatılıyor diye düşünmeyecek kadar beyinsizse zaten o kadınla evlenilmez

Geri