Anket Olarak kandırın Adresi Alın.

dusunuyorumda bunu fake site gibi yapamazmıyız:D unku gızlı sorular belli bır sureden sonra degisiyor

İide gizli soruya göre anket düzenleyeceğine :) Anket şıklarını gizli soru olarak dene anket yaratmana gerek kalmasın :)

Maile gönderiğlen ünlü site adı yazılır ve öyle gönderilir ve java olarak gönder basılırsa iyi olur...:D

bn yeniym ama taktik süperde öle adresi nerden alıcazz

kardes anket nerde onu anladıkta bu sitedeki hack programlarının tamamı dusuk kalitesi vede yeme oranı sıfır belki anket olabilir onun haricindekiler bence cok sıradan geri kalmıs yeni versiyonlardsan bi haber sanırım burası

Krsznia' Alıntı:
hiç bilmeyen birisi belki yer ama artık 9 yaşından büyük herkez gizli sorusunun cevabına ciddi bir cevap vermemesi gerektiğini biliyor
2gxitzl.gif

çok doğru diyoo.... :clap :victory

valla benim gizli soruyla cevabı arasında dünya kadar fark var alaksı bile yok ya benim gibi düşünenler varsa nasıl olacak mesela en sçok sevdiğiniz roman diyor bende yazsam pilav nasıl bulacaksın ama neyse yinede güzel fikir teşekkürler

waterbrave' Alıntı:
valla benim gizli soruyla cevabı arasında dünya kadar fark var alaksı bile yok ya benim gibi düşünenler varsa nasıl olacak mesela en sçok sevdiğiniz roman diyor bende yazsam pilav nasıl bulacaksın ama neyse yinede güzel fikir teşekkürler
ya elbet bır sazan cıkar

yaw bu çok iyi de biraz mantıksız bir program adam niye gizli sorusuna cvplasınki zorunlu mu değiL onun için boşu boşuna msn adresi açmak zorunda kalırız uğraşamam ama herşeyden önce emeğe saygı konuyu açtığın ve bizimle paylaştığın için teşekkürler

Geri