Anket Olarak kandırın Adresi Alın.

Reaction score
0
evet arkadaslar bu konuda bugunden ıtıbaren cok iddalıyım olmaz dıyen cıksın karsıma evet ılk once yapacagımız sey bır adres almak olucak sunun gıbı

[email protected] mail adresi ben aldım denemeyın :D sonra msn sını calmak ıstedıgınız kısının veya kısılerın gızlı sorularına bakın ve ona gore tum gızlı soruları ankete ekleyın kısı ve sonuna da egıtıme destek ıcın lutfen bu anketi doldurunuz dıyın kurbanlar elimizde anket ı nasıl yapıcaksınız orasınıda sız bulun

ben bugun buldum bu yontemı dusundum ve 23 kişinin adresını boylelıkle ucurdum uyanık olun sızde hackleyın kesın bısı dıyemem yanı bu konuda

tesekkur ve yorumlarınızı beklıyorum

SAYGILARIMLA URETKENLIK DEVAM EDECEK......

:D :D

Garanti denilebilecek bir yöntem olmasada bilmiyen kişiler için gerçekten işe yarayabilecek bir konu

;)

yontem gusel ama yedırmek ıcın mail yada baska bı yolda deneyebılırsınız mesela sitede de yapabilirsiniz :D

hiç bilmeyen birisi belki yer ama artık 9 yaşından büyük herkez gizli sorusunun cevabına ciddi bir cevap vermemesi gerektiğini biliyor
2gxitzl.gif

bu benim aklıma gelmişti

guzel gıbı gelıo ama karsıdakı cwp vermezse napcaz :D

hocam eline sağlık güsel bi yöntem artık yedirmek de biizm hitap yöntemmize kalmış

akLıma yeNi fiKirLer geLiyo :D

tşkLer doStum..

aslında eğitimi buna dahil etmesek çünkü ülkemizde zaten eğiteme tam bi destek yok adamları böylece soğutmuş gibi oluruuz gibi gelio ama çok güzel fikir...

banada maiL attıLar böLe senmiydin o La :eek:ha sttr çeqtim geRçi maiLi atana sensen qusuRa baqma :utan

usta kusura bakma ama ben sneın mail adresini bilmiyorum eger atanın adresını hatırlıyorsan bana pm den ulas sana adresımı verırım

Geri