aNkEt bÖlüMüNdE aSistAn mOd'lUk..

anketler bölümüne asistan mod

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
bildiğiniz gibi her insan farklı düşünür.ama her zaman bir fikir wardır ki,.oğunluğa hakimdir.anketlerin amacı da bu çoğunluğun fikrini,amaçlarını belirlemektir. ben de bu önemli bir görev için sizlerden izin istiorm ve asistan moD olmak istiorm.biliorm yeniyim ama bu kısa sürede oldukça yükeldiğimi ve bu icmenin artarak ilerleyeceğini savunuorm.yorumlarınıza ihtiyacım war.
:ban: çoğunluğun fikrini hakim,admin in kararını hüküm kılmak esastır!!!:ban:

Açtığın Konu sayısı Yok Denilecek Kadar Az kanaatıma göre.Biraz daha çalışmalısın..Daha çok hakedenler var o bölümü kusura bakma ama...He birde sen kendini mod olacak kadar yeterli görüyormusun özeleştiri yap...Yetersizsin..Biraz daha çalışmalısın..Şimdilik ----

2 Konu açmışsın modluk istiyorsun çözemedim ben bu işi.Ne integraller ne türevler çözerim ama bu işi çözmekte zorlandım...

-1 bence :D

çok çok çok erkenn ---sonsuz... kendini kanıtlamalısın...;)

zaman zaman zaman ve yine zaman ....

2 tane konun var ankette ve

Teşekkür Sayısı: 17
33 Mesajına 55 Kere Teşekkür Edildi

Bunlarıda dusunurseq ...

-1..................

buyuk cogunluk + derse bende + derim ama bugunku actıgın bı anketıde hatırlatırım sana

ebenizi tanıyomuydunuz yoksa tanımıyomuydunuz bu tarz bisey acmıstın daha bugun

daha çok erken diyorum

Dostum Her Seyi Zamana Birakmalisin Ve Güven Kazanmalisin!....

iSpiYonCu' Alıntı:
buyuk cogunluk + derse bende + derim ama bugunku actıgın bı anketıde hatırlatırım sana

ebenizi tanıyomuydunuz yoksa tanımıyomuydunuz bu tarz bisey acmıstın daha bugun

burda yanlışın war abi.adını biliyormuydunuz die sordum bn.kilitlemişsin olabilr.tşk.:ter:

dHipfR££z£' Alıntı:
burda yanlışın war abi.adını biliyormuydunuz die sordum bn.kilitlemişsin olabilr.tşk.:ter:
ben tesekkur ederım...

bence biraz daha zaman war .....
şimdilik -1...........

söz bana düşermi biLmiorum ama ,
cok erken bana kaLırsa gereksiz.

çOOok CalisMan Lazim CoOoK:)

kusura bakma ama bence ispiyoncu bayaa iyi we şimdilik yeterli hele diğer yorumları okuduktan sonra bence bayaaaa bi erken kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri