AnKaRa'Ya İçKi YaSaĞı GeLiYoR

İçerimde satarımda bana kimse karışamaz onlar ülkeyi satarken biz onlara karıştık mı ?

tabiki içkiyi her zaman kötülerim ama yalan haber akp yi kötülemek icin kendilerine taraf bulmak ıcın hazırlanmış bir komplo
keşke yasak olsa ben isterim şahsen adam gibi olur sokak caddeler it kopuk olmaz en azından cok ayyaş var :)

içki her kötülüğün anasıdır.................

:) ulan gidip şimdi tayyüpün karsısında rakı içmek vardı :D bide nahralar atardım heeeeeeeeeyttt ulann çık lann tayyüppp :D yasakmışş :Dpehhh

saçmalık.....
sigara yasak içki yasak eeee sırada ne var ?

kadınlarda askılı giyinmek
erkeklerde şortla gezmek
kadınlarda diz üstü etek ve şort giymek
erkeklerde uzun saç
kadınlarda başı açık gezmek
erkelerde küpe ve piercing takmak
daha sayayım mı?

bu duruma geldiysek eğer üstteki saydığım durumlarında gelmesi yakındır:hhmanD:hhmanD

Ah keşke maksatları içki satan yerleri denetlemek olsa.

Birde şu dayak olayına deyineyim.Konu Anayasa Profesörü Zafer Üskül
İnsan hakları komisyonu başkanı ve AKP milletvekili tarafından yargıya
intikal ettirilmiştir İşkembecilere duyrulur...

Hep söylüyorum bu tip haberler Akp ye oy kazandırır.Ramazan ayındayız helal olsun bizimkilere içkiyi yasaklamıs der çogu insan.

Oysa aynı dinibütün arkadasların trilyonlarca hırsızlıkları gözardı edilir hep..Çalsın ama içki içmesin,ya da hep yabancımı çalacak birazda bizimkiler çalsın
Bizim milletimizin mantıgı bu şekilde işler.

Bu sözün üstüne diyecek fazla birşey yok

Yahu yüzümüzü çevirdiğimiz Batı aleminde bile belli ölçüde içki yasağı varken %99 'u Müslüman olduğu iddia edilen bir ülkede konuşulan mevzuya bak.Hey Allah'ım hikmetinden sual olunmaz.Sen aklımıza mukayyet ol ve bizi münafıkların,fasıkların,kafirlerin şerlerinden muhafaza eyle...

nerde icki yasagı war acıklar mısn bi soz soluosn ortada kalıo ac birz

Yakında Dördüncü Murat gibi tebdil-i kıyafet sokağa çıkma modası başlayacak herhalde
Lakin durmak yok,içmeye devam

Geri