Ankaraspor ligden düşürüldü

ankara düşsün yerine Karşıyaka spor gelsin. ikisinin aldığı puanlar bir diğerine verilsin olay kapansın. :D

karar yanlış bnce ankarasporun bütn oyuncularını zaten ankaragücü aldı ankaragücünün düşürlmesi lazmdı yazık oldu....

olmaması gereken bir olay çokkatı bir ceza

siyasetin ne işi var futbolmuzun içinde yaaa,şimdi melih gökcek fifaya zarta zurta gitcek,gökçeğin kankası tayyip aba altından federasyona sopa göstercek velhasılkelam ligin dışkısı cıkacak

hala siyaset diyonuz anlamıyom gitti
kadir topbaşın oğlu fenerbahçede diyoruz işinize gelmiyor anlamıyonuz
cemal aydın fenerbahçe yönetim kurulunda diyoruz işinize gelmiyor anlamıyonuz
melih gökçek fenerbahçe yönetim kurulunda diyoruz işinize gelmiyor anlamıyonuz
ilhan cavcav galatasaray yönetim kurulunda diyoruz işinize gelmiyor anlamıyonuz
altay başkanı oluyor Bursa başkanı federasyonda oluoyr ama başkente gelince iş değişir
bırakın haksızlığı bazıları yazmış
bilerek düşürdü diye
akıl var mantık var şirketi bu kadar değerli yapacak sonra gidecek batırtacak şirketini salak mı bu adam sen gidip bir araba al arabaya gözün gibi bak sonra git araba çok değerlenince de git çöpe at sonra burada akıllı adamlar konuşur laf olsun diye konuşmaya gerek yok düşünmeden konuşmayın

Ne yani şimdi bu AnkaraSpor la oynayan takımlardan bir tanesi AnkaraSpor a yenildi şimdi o takıma 3 puan mı verilecek yoksa 2.Ligden bir takım gelip Ankaraspor un puanını mı alıcak . . .

PFDK'nın aldığı karar sonrasında gözler Tahkim Kurulu'na çevrildi. Ankaraspor, Tahkim Kurulu'na PDFK'nın verdiği küme düşürme cezasını kaldırmasını isteyecek. Tahkim Kurulu başvuruya olumsuz cevap verirse Turkcell Süper Lig 17 takım ile devam edecek. Ankaraspor ile karşılaşacak takımlar 3-0 hükmen galip sayılacak. Ankaraspor'un 2009-10 sezonunda şimdiye kadar oynadığı maçlarda hem kendisinin hem de rakiplerinin aldığı puanlar da silinecek. Ankaraspor'un futbolcuları ise isteyen takımlara sezon sonuna kadar kiraya verilecek. Gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den, Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.

Kırmızı Renkte Belirtiğim Satırı Aklım Almıyor. Federasyon Kuralların Gereğini Yapmışsın Eyvallah da Ankarasporla Oynayıp da Puan Alan Takımların Suçu Ne ?​

PFDK'nın aldığı karar sonrasında gözler Tahkim Kurulu'na çevrildi. Ankaraspor, Tahkim Kurulu'na PDFK'nın verdiği küme düşürme cezasını kaldırmasını isteyecek. Tahkim Kurulu başvuruya olumsuz cevap verirse Turkcell Süper Lig 17 takım ile devam edecek. Ankaraspor ile karşılaşacak takımlar 3-0 hükmen galip sayılacak. Ankaraspor'un 2009-10 sezonunda şimdiye kadar oynadığı maçlarda hem kendisinin hem de rakiplerinin aldığı puanlar da silinecek. Ankaraspor'un futbolcuları ise isteyen takımlara sezon sonuna kadar kiraya verilecek. Gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den, Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.

Kırmızı Renkte Belirtiğim Satırı Aklım Almıyor. Federasyon Kuralların Gereğini Yapmışsın Eyvallah da Ankarasporla Oynayıp da Puan Alan Takımların Suçu Ne ?​

Ne yani şimdi Galatasaray ın aldığı 3 puan gidicek mi :D

bence agır bi karar...

gıcık oluyorum siyasetin futbola karışmasına sonuç böle oluyor işte

Geri