Ankaraspor 0-0 GaLatasaray [TSL 12.Hafta] [Tek BaşLık]

Servet'in cıkardığı gol falan değildi tartışmaya bile gerek yok.
Böyle bir havada deplasmandaki aldığımız puana seviniyorum
Sanctis e inanılmaz üzüldüm çok cebelleşti topla bugün:D
Arda gibi teknik bi oyuncunun bu havada etkili olmasını bekleyemeyiz zaten.
Ümit'i izlemeye gelenler ilk uçakla dönsün.Bu Ümit'i hiçbir takım almaz

Ama suç gene Skibbe'de değil mi :hhmanD

Bu Pozİsyon Çok KonuŞulur!

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam oynanan Ankaraspor-Galatasaray maçında yaşanan bir pozisyon uzun süre konuşulacak gibi!..

Maçın henüz 4. dakikasında G.Saray ceza sahası sol çaprazında topla buluşan De Nigris'in şutunda top, kaleci De Sanctis'i geçti ve kaleye doğru yöneldi ancak son anda yetişen Servet, topu çevirdi... Yaşanan bu heyecan dolu pozisyon, ardında "top kale çizgisini geçti mi, geçmedi mi?" sorularını bıraktı!..

İşte hakem Bülent Yıldırım'ın oyunu devam ettirdiği o tartışmalı pozisyondan kareler!..

62432_2_081122192214.jpg

62432_3_081122192214.jpg

Kaynak:Maraton

Ne tesadüftür ki Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta bizde kaybediyoruz.Aynı durum Fenerbahçe içinde geçerLi..Garip bi tesadüf
Ayrıca federasyona yapıLan "Kupa maçı sebebiyLe maçın erteLenmesi isteği" geri çevriLmi$ti biLiyorsunuz.BeLki maç en azından 1 gün erteLenseydi takım bu kadar yorgun haLDe sahaya çıkmazdı.Zaten Ankara bu senenin fLa$ takımLarından birtanesi depLasmanda böyLe puan kayıpLarı çok $a$ırtıcı değiL fakat hiç güzeL bi hafta oLmadı yarın Bjk'de goL atamzsa tamamen goLsüz bi hafta izLiyeceğiz =)

Galatasaray yine tekledi: 0-0

Turkcell Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray, 12. hafta karşılaşmasında Ankarspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Ligin 5. haftasından bu yana üst üste 2 galibiyet alamayan sarı-kırmızılı takım, zirve yarışında çok önemli 2 puan bırakmış oldu.

37848.jpg

Turkcell Süper Lig'de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Ankaraspor ile Galatasaray, Yenikent ASAŞ Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın 4. dakikasında ev sahibi Ankaraspor De Nigris ile gole yaklaşırken, bu futbolcunun çaprazdan vuruşunda Servet topu çizgiden çıkardı.

İlk yarıda Galatasaray ise en önemli tehlikesini Kewell ile yakaladı. 32. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Kewell'ın kafa vuruşunda top yan direkten geri geldi.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda ise iki takım da önemli tehlike yaratamadı.

Son bölümlerde Galatasaray'da Ümit Karan'ın çaprazdan bir vuruşunda kaleci Senecky topu kornere çelerken, ani gelişen bir Ankaraspor atağında ise Konate kaleci De Santcis'in kalesini boşaltmasıyla yaklaşık 40 metreden aşırtma bir vuruş yaptı ancak top auta gitti.

Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı ve Ankaraspor ile Galatasaray haftayı 1'er puanla kapattılar.

ANKARASPOR: 0 – GALATASARAY: 0

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Bülent Yıldırım, Gökhan Memişoğlu, Serdar Diyadin
Ankaraspor: Senecky, Erhan, Ediz, Batak, Uğur, Muhammed, Murat Tosun, Theo, Adem, Mehmet Çakır, De Nigris
Galatasaray: De Santics, Sabri, Emre, Servet, Volkan, Meira, Hakan, Kewell, Ayhan, Arda, Ümit
Sarı kartlar: Dk. 25 Emre (Galatasaray), Dk. 40 Uğur (Ankaraspor)

Kaynak:Ntvspor

resimLerde çok yanLış gözüküyor iLk resimde top çizginin arkasında değiL,havada..
yani top kesinLikLe çizgiyi geçmedi..

Ben de asLına bakarsan sizin yorumLarınızı aLmak için ekLedim fotoLarı da,ben de maçı izLerken canLı yayında topun tamamen çizgiyi geçmediğini farkettim...
Yani yan hakemin verdiği karar doğruydu goL değiLdi pozisyon:goz:

Yok bu takım deplasmanda kazanamıyor artık buna kesin kanaat
getirmeye başladım bu şekilde gidersek şampiyonluk bu sezon hayal.

İyi değiliz mutlaka bir an önce yönetim tarafından kötü gidişat kontrol altına alınmalı
puan kaybetme limitimizi çok dan doldurduk mutlaka bir şeyler yapılmalı : (

bugün ankarada goL yasağı war
2 mactada goL göremedik...

maçın özellikle 2. yarısı çok zevksiz ve dandik bir maçtı.fb'nin puan kaybettiği haftada maç böyle olmamalıydı ! tabi bunda rüzgarın da çok etkisi oldu ! 2. yarıda sadece ümit'in kaçırdığı bir pozisyonumuz vardı , o kadar :(

Maç 1 yada 0 bitebiLir Gsnin aLıcagını düşünmüyorum ..EksikLerin oLmayışı takımın kuruLu düzenini bozucaktır..
BiLiyodum böyLe oLucagını..İddaa da biLe beraberLık oynadım süpriz kupona :*D

Bu Maçtan Çok Çekiniyorum...

Büyük OLasıLıkLa Arda Ve Baros Oynamayacak, Nonda Zaten Son Dönemde Tırt Bir Performans SergiLiyor, Tek Dayanak Ümit Karan OLacak MiLLi Maçtan Yorgun GeLecek OyuncuLarda EkLenince Birde Bu Seneki Formda Ankara'nın Kendi Sahasında Oynaması Ve GaLatasaray'ın Bu Sene DepLanmanLarda Facia OLması Bu Düşüncemde Etken Ama Umarım Alırız...

Sonuca Şaşırmadım :goz: Mösyö Skibbenin HocaLığını DepLasmanLarda Da Görmek İsteriz Taktik Dehası OLan Adam İçin Bu Takım Çok BiLe Biz LuceLi Zamanda FLerquinLeri Hagi Zamanında Petre - BratuLarı Da Gördük Şimdiki Takım Onun Yanında Dünya Karması :goz:

Sonuca Şaşırmadım :goz: Mösyö Skibbenin HocaLığını DepLasmanLarda Da Görmek İsteriz Taktik Dehası OLan Adam İçin Bu Takım Çok BiLe Biz LuceLi Zamanda FLerquinLeri Hagi Zamanında Petre - BratuLarı Da Gördük Şimdiki Takım Onun Yanında Dünya Karması :goz:

bence Luce TSL ye geLmiş gecmiş en iyi hoca

Geri