ankaranın başındaki bela : melih gökcek

gökçek bişeyler yaptı kabul..
ama ankaralıları çok sevdiği içinde yapmıyor kimse kusura bakmasın..
ankaranın 1 numaralı mafyası oldu..
neredeyse ankaranın yarı arazisi onun oldu..
dünyanın en borçlu belediyesi ankara oldu..
dışarıdan bir müteahhit firma gelip büyükşehirden iş alamaz..
müteahhit firma taşeronlarını kendisi belirleyemez..

daha aklıma gelmeyen bir sürü bişey var..

ayrıca kızılırmak suyunu kullanabilir sıkıntı yok ama haber vermesi lazım..
çünkü o su içilecek kalitede değil..
ben kırıkkalede okudum,4 yıl yaşadım,oradada o su kullanılıyodu ama içilmiyordu..
sadece temizlik için kullanılıyordu..
vatandasın bunu bilip ona göre önlemini alması gerekmezmi??

kızılırmak suyu su an diğer barajlardaki sularla arıtma tesisinde karıştırılıp veriliyor şebekeye..
dua edelimde sadece kızılırmak suyu akmasın musluklardan..
kokusundan mideniz bulanır yoksa

hadi be... alan ve arazi düşmanı politik yatırımcının biri..adam oynuyor ankarayla....ve ankaralıyla...yıllar sonra görürsünüz....geleceğinize ne yatırım yaptı dersiniz...göreceksiniz...

Bu kadar basit yani. Söylediğiniz akla mantığa ters. Ankaranın nüfüsü kaç bilmiyorum ama yani baya patates soğan makarna dağıtması gerekli.

baya dan kastın 13 yıldır aralıksız kadar olabilirmi???
hemde zengin fakir demeden. hemde dağıttıkalrı malzemelerin büyük bölümünün bakkallarda satıldığını bilerek.

uyanın artık.

Adamlar hala tek geçiyor melih gökçeki... :D Harbi komedi memleket yaa...Ankara da su yok

millete tatile gidin diyor yüce insan.. :D Hep derim bu millete her şey müstehak diye..Suratına

tükürür bu milletin bu adamlar Yarabbi şükür der...

sen bunları kulaktan dolma şeylerlemi yazıyorsun gelip Ankara'yı gördünmü. Bunları yapan akp'li diye eleştiriyorsan. Gözlüklerini çıkar öyle yorum yaz

Bu kadar basit yani. Söylediğiniz akla mantığa ters. Ankaranın nüfüsü kaç bilmiyorum ama yani baya patates soğan makarna dağıtması gerekli.

Evet nasıl Akp oy için kömür yardımı yapıyorsa bu gibi yardımlar da seçimler öncesi ters.Ankara'da doğalgaz ile ısınan yerle kömür dagıtması da cabası...

Belediyeler bu kadar pişkin bir başkanı hiç görmedi

su adamın ensesıne vurcam hık hık hıkkk dıyıp olcek hepınız rahat etcenız ama her gun bı admın bana temız camasır getırırsee bakkk:d

Ankara bu hale geldiyse Melih Gökçek sayasindedir bu adamın ne işi varr akp de bence kendi parti olmalı

ѕσηυη¢υ;3333264' Alıntı:
Evet nasıl Akp oy için kömür yardımı yapıyorsa bu gibi yardımlar da seçimler öncesi ters.Ankara'da doğalgaz ile ısınan yerle kömür dagıtması da cabası...

Belediyeler bu kadar pişkin bir başkanı hiç görmedi

Kendi seçim başarısızlığınızı bu kadar. Basitliğin bu kadarı istanbulda doğalgaz var her yerinde. 13 milyon nüfüslu istanbulda 8 9 milyon insan saçmen. bunun yüzde kaçı akp ye oy veriyor hesapla. aklın mantığın alıyormu o kömürü alanlar kenar mahaller varoş alanlar köyden kente göc edenler sadece komur yok aş evleri kurulu her yerde. ramazanlarda yollarda iftariyelik dağıtır belediyeler bedava yolda evine yetişememiş insnlara. daha bilmediğiniz çok şey var.

ne demiş şeyh edebali isnanı yaşat ki devlet yaşasın

kendinizi kömür patates soğan pirinçle seçim kazandılar diye kandırmayın.. calısın teşkilatlanın gezin insanların sorunlarına derman olun hep bana rabbena derseniz kaybedenlerden olmaya devam edersınız.

Kendi seçim başarısızlığınızı bu kadar. Basitliğin bu kadarı istanbulda doğalgaz var her yerinde. 13 milyon nüfüslu istanbulda 8 9 milyon insan saçmen. bunun yüzde kaçı akp ye oy veriyor hesapla. aklın mantığın alıyormu o kömürü alanlar kenar mahaller varoş alanlar köyden kente göc edenler sadece komur yok aş evleri kurulu her yerde. ramazanlarda yollarda iftariyelik dağıtır belediyeler bedava yolda evine yetişememiş insnlara. daha bilmediğiniz çok şey var.

ne demiş şeyh edebali isnanı yaşat ki devlet yaşasın

kendinizi kömür patates soğan pirinçle seçim kazandılar diye kandırmayın.. calısın teşkilatlanın gezin insanların sorunlarına derman olun hep bana rabbena derseniz kaybedenlerden olmaya devam edersınız.

Önceki yönetimleri eleştirinde haklısın. Hep kendilerine çalıştılar. Bende bir istanbullu olarak eskilere oy atmayarak tepkimi weriyorum. Ama daha 2-3 gün forumda yayınlandı, sadece 5 yıllık kömür faturası 6 milyon ytl. Bir kilo mercimeğe oy satıyor insanlar. Dağıtılan yardımlar oy wermenin tabiki tek nedeni değil ama yapılan da doğru değil.

Melih Gökçek insanları kandırmadı. Tüm türkiye zaten Kılırmaktan Ankaraya Su geleceğini yıllar öncesinden biliyordu. Durup duruken kimseye söylemeden bir gece vakti suyu Kızılırmaktan getirmedi ki.

Bunun ihalesi yapılmış ve sonuçtada çalışması bitince su akışı sağlanmıştır.

Melih gökçek sadece suyun musluklardan akacağı günü ve saati söylememiştir.

Bunun sebebide birilerinin Özellikle CHP lilerin bunu bahane edip "yok karnım ağrıyor yok ishal oldum yok zehirlendim gibi safsatalr uydurmamamalrı.

Zaten olayda aynen melih Gökçek in dediği gibi oolmuş. 21 gün suyu içipte başına hiç birşey gelemyenler birden bire hastalanma muralarına yatmışlarıdr

Sonra da yandaş medyalarına koşup insan sağlığını düşünüyormuş da bu yüzden karşıymışar muraları çekmeye başladır.

Taki İzmirin suyunun Ankaradakinden kat kat Arsenikli olduğu gerçeği ortaya çıkana kadar

İş ortaya çıkınca bu sahte sağlık uzmanları ekranlardan birden kayboldular

Bne göremiyorum gören var mı? :)

bazı larına gerçekleri ne kadarda güzel açıklmaışsın

süper bir yorum :clap:clap

Su sorununu ''gidin biraz tatile çıkın suyumuz bitmesin'' diyerek dehasa bir fikirle çözen bir adamdan ne bekleyebilirsiniz ki ?

Oy verenlere yakısan bir insandır kendisi.Geleceginde başbakanı..

Geri