ankaranın başındaki bela : melih gökcek

ben ankaralıyım bütün hayatım burda geçti melih gökçekden başka burda kimse alamaz tahminim yine %70 civarı oy alır, kalan %20 gericiler yani (chp, ulusalcılar(abd) ve diğerleri) vs. %10 da geçersiz oylar yani aklı başında insanların tüm oylarını alır ;)

Valla ben 2 aylıkken ankara/keçiörene geldim...Ankarayı çok seviyorum..Melih Gökçek cidden harika bir başkan..erçekten alt geçitler üst geçitler otoyollar parkla bahçeler vs vs vs hepsi çok güzel...Trafiğe laf atan arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bende hemen her gün arabadayım ve yollar cidden çok güzel..Hatırladığım kadarıyla en son GAR yolunda alt geçit yapıldı...Harika ışıl ışıl..Umarım fatih köprüsü de yapılırda sabah tıkanıkılığı kalkar ortadan bekliyorum sayın İ.Melih Gökçek ....Oyum yine sanadır...Forever ANKARA :)

keçiörende oturuyosan demekki evden dışarı çıkmıyon. sabah trafiğinin nedeni fatih köprüsü değil metro çalışması nedeniyle daraltılan ve kapatılan yollar. mesela kızlarpınarı caddesi mesela tepebaşı mesela yeni ziraat mahallesi-dışkapı arası.
hiç sen orada çalışan adam gördünmü. ben yıllardır görmüyorum. sincandada görmüyorum keçiörendede batıkenttede.
kızılay batıkent ve dikimevi aşti metrosu kaç yılda tamamlandı bilen varmı arnızda??? ben söylim4.5 yılda. bu süre zarfında kızlay trafiğe kapatıldı. ama kapatılan trafik nedenyle insanlar isyan etmedi. çünkü kızılay ın orta yerine zafer çarşısının önüne açıkhava sineması yapıldı. mızılay meydanıyla divan pastanesi arsında kalan kesime tcdd de vagon cafeler getirtildi.
peki melih amcanın metroları kaç yıldır sürüyor??? 13 yıldır neden peki???
metro inşaatının ihalesini alan şirketlere bir bakın. biri türkiyenin inşşat devlerinden biri limak. ancak öbürü ben size ismini verim siz bi araştırın bi zahmet. türkerler. metro işini almadan önce kaç tane inşaat yapmışlar.
peki şu anda çalışna metroyu kimler yapmış. güriş-gama ortaklığı. bide onlara bakın bakalım ne gibi inşaatlar yapmışlar???

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce 6 Mayıs 2005'te kapatılan Gençlik Parkı, yenilenmesinin 29 Ekim 2006’ta tamamlanacağı sözüne karşılık “çöplük” yığını halinde duruyor. Çöp ve moloz yığınları içindeki görüntüsüyle Ankaralılara hüzün veren Gençlik Parkı'nın “kullanılamayacak” hale getirildiğini belirten TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şube Sekreteri Baran Bozoğlu, “Orası adeta karanlık bir bölge görüntüsü veriyor. İnsanların girişine dahi izin verilmiyor” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından kabulünün ardından yaptığı açıklamada, Gençlik Parkı'nın 29 Ekim 2006 tarihine kadar kapatılacağını açıklamıştı. “Ondan sonra nostaljik Gençlik Parkı'nı bütün canlılığıyla göreceksiniz” diyen Başkan Gökçek'in planları tutmadı. Daha ihalesi bile yapılamayan Gençlik Parkı'nın şimdiki görüntüsü içler acısı. Gökçek'in sözünü hatırlayıp da 29 Ekim'de “Nostaljik Gençlik Parkı”nı görmek isteyecek Başkentlileri şimdi çöp ve moloz yığınları bekliyor.
kaynak:ancyra gazetesi

yıl 2008 aylardan ağustos 2006 29 ekimin üstünden ne kadar geçti. bu adam çıktı televizyona hızla yapıyoruz dedi. daha yapıyor arkadaşlar. uyanın artık. gözünüze daha ne kadar parmak sokmamız gerekiyor.

size el insaf diyorum dir dha başka birşey demiyorum.

sen şimdi ankara yı bu haliyle beğenmediğini söylüyosan git kumda oyna biz shp zamanlarınıda iyi biliriz kardeş ozamanlar tüm ankara çöp yığını halndeydi ankara melih gökçekden önce yapılan bir tek yapı var oda fatih köprüsü onuda rahmetli Turgut Özal yapmıştı başka kimne yapmış ankaraya bilen varsa söylesin ben görmedim.

ilk once odtuyu yıkar sora kurusun die asar anca onu yapar

Bende işim gereği Ankaraya sıklıkla geliyorum. Trafik kurallarının bu kadar yabanice çiğnendiği bir şehir görmedim. Bir Allahın kuluda mı kurallara uymaz. Ankarada araba kullananlara saygı duymuyorum.
Ankaralılara bir sözüm, eğer kendinize melih gökçek'i layık görüyorsanız, bu adam 10 numara diyorsanız yazık. Eski ile kıyaslayıp süper diyorsunuz. Unutmayın ki 2 de 1 den büyüktür ama 2 den büyük çok rakam war. Bence başkentimiz çok çok daha iyisine layık. melih gökçek'i eskiyle kıyaslayıp onlardan daha iyi diyebilirsiniz ama bu onun iyi olduğu anlamına gelmez. Bence geçer not bile almaz.

ben ankaralıyım bütün hayatım burda geçti melih gökçekden başka burda kimse alamaz tahminim yine %70 civarı oy alır, kalan %20 gericiler yani (chp, ulusalcılar(abd) ve diğerleri) vs. %10 da geçersiz oylar yani aklı başında insanların tüm oylarını alır ;)

hmm odtü gibi değerli bir uniyi yıktırmaya çalışan " ilerici " başkan. Vah vah durum vahim o zaman. İlerici, gerici kavramları ne çabuk yer değiştirivermiş böyle .

Melih Bey Ankara'nın tapusunu almış galiba. Ee ona bu hakkı veren Ankaralılar düşünsün, memnunlarsa ben birşey diyemem. Herkes kaderine razı olur yani bu böyle. :vur

bütün illere büyükerşen gibi adam lazım valla

sen şimdi ankara yı bu haliyle beğenmediğini söylüyosan git kumda oyna biz shp zamanlarınıda iyi biliriz kardeş ozamanlar tüm ankara çöp yığını halndeydi ankara melih gökçekden önce yapılan bir tek yapı var oda fatih köprüsü onuda rahmetli Turgut Özal yapmıştı başka kimne yapmış ankaraya bilen varsa söylesin ben görmedim.

batıkent kızılay metrosunu ve ankarayı kral midasmı yaptırdı???

İZMİR'de, Karşıyaka ve Bornova İlçelerinde, içme suyundaki arsenik değerinin standartların üzerinde çıkmasıyla endişeye kapılan halkın, kentteki İzbeton'a ait memba satış istasyonlarına akın etmesi, uzun kuyruklara neden oldu. Ellerindeki bidon ve damacanalarla, sabahın erken saatlerinden itibaren yaklaşık 1 kilometreden fazla kuyruk oluşturan vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyete isyan etti. Teknoloji çağında bu şekilde çeşmeye ulaşabilmek için saatlerce bekleyen İzmirliler, hem fiyatının ucuz olması, hem de arsenikten korktukları için bu eziyete katlanmak zorunda olduklarını dile getirdi.
Türkiye'nin 3'üncü büyük şehri İzmir'de, sıcakların artması, yağışların azalmasıyla başlayan susuzluk alarmının kentte yaşattığı endişe, içme suyundaki arsenik değerinin yüksek çıkmasıyla günden güne artmaya başladı. Evlerindeki ve işyerlerindeki musluklardan su içmekten, yemek yapmaktan korkan İzmirliler de çareyi, belediyenin kaynak suyu istasyonlarında aramaya başladı. Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, bu istasyonlarda satılan suda arsenik bulunmadığına ilişkin yaptığı açıklama da, vatandaşın endişesini azalttı.

İzmirlilerin, rağbet gösterdiği Karşıyaka'daki 3, Bornova'daki 5, belediye şirketi İzbeton'a ait memba suyu satış istasyonunun önünde oluşturdukları kuyrukların boyu da günden güne uzamaya başladı. Pazartesi günleri hariç her gün, güneşin ilk ışıklarıyla birlikte harekete geçen İzmirliler, ellerindeki bidon ve damacanalarla, istasyonlar önünde oluşturdukları, 1 kilometreden fazla kuyruklarda sıranın kendisine gelmesini beklemeye başladı. Kuyruğun uzaması, kaynaklardan gelen sudaki azalma da, bazen kavgalar yaşanmasına, bazen de baygınlık geçirilmesine neden oldu.

BİDONLAR HAVAYA

Yıllardır litresi 5 kuruştan satıldığı için ucuz bulunup talep gören istasyonların önünde son günlerde çileye dönüşen bu durum, artık vatandaşların tepkisine neden olmaya başladı. Saatlerce, 35-40 derece sıcaklığın altında çeşmeye ulaşabilmek ve en fazla 40 litre su alabilmek için kuyruğa giren vatandaşlar, ellerindeki bidonları havaya kaldırıp tepkilerini dile getirdi.

Yetkililer ise istasyonlardaki satışların arttığını, günde yaklaşık 600 tona yakın su satıldığını belirtti. Kuyrukta bekleyenlerden emekli öğretmen Şehriban Özyurtlu, "Ülkemiz ileri gideceğine daha da geri gidiyor. Arsenik korkusu yüzünden su kuyruklarında ömrümüz tükeniyor. Bu çağda bu kuyruk, gerçekten trajikomik" diyerek tepkisini dile getirdi. Ürgün Tekdemir ise, "Hem ucuz, hem de temiz olduğu için buradan su alıyoruz" dedi.

Yamanlar dağından borularla satış istasyonlarına getirilen menbaa suyu ile 20 litrelik bir bidon 1 YTL'ye dolarken, piyasada damacana menbaa suları 4.5-5.5 YTL arasında satılıyor.

http://haber.gazetevatan.com/haberd...7&tarih=08.08.2008&Newsid=192630&Categoryid=7
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=461931

Size CHP li Belediye başkanları gibi birileri lazım

su yerine zehir içirecek

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=461931

Size CHP li Belediye başkanları gibi birileri lazım

su yerine zehir içirecek

yada anakara belediye başkanı gibi. 2 hafta insanlara kızılırmak suyu içirip ishal olan varmı yokmu diye deney yapacak

MADDE 77. - (1) Aşağıdaki fiillerin, siyasal, felsefi, ırki veya dini saiklerle toplumun bir kesimine karşı bir plan doğrultusunda sistemli olarak işlenmesi, insanlığa karşı suç oluşturur:

a) Kasten öldürme.

b) Kasten yaralama.

c) İşkence, eziyet veya köleleştirme.

d) Kişi hürriyetinden yoksun kılma.

e) Bilimsel deneylere tabi kılma.

f) Cinsel saldırıda bulunma, çocukların cinsel istismarı.

g) Zorla hamile bırakma.

h) Zorla fuhşa sevketme.

(2) Birinci fıkranın (a) bendindeki fiilin işlenmesi halinde, fail hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına; diğer bentlerde tanımlanan fiillerin işlenmesi halinde ise, sekiz yıldan az olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur. Ancak, birinci fıkranın (a) ve (b) bentleri kapsamında işlenen kasten öldürme ve kasten yaralama suçları açısından, belirlenen mağdur sayısınca gerçek içtima hükümleri uygulanır

kaynak:türk ceza kanunu

Bu başlıgı açan eLeman ankaraya hiç gitmiş mi acaba? millete çamur atmak ne kadar kolay be abi. Gerçi bazıları durumun farkında, melih gökçek AKP'li olabilir fakat, kurunun yanında yaşı da yakmamalısın bence..

1 km. metro inşaatının maliyeti minim 30 milyon dolar ile 50 milyon dolar arasıdır. Belediye bunu karşılayamaz. Devlette bir anda yapamaz. Gel görki İngiltere metrosu 1920 yılında Londra da 420 km.miş. Yıllardır bu ülkeye bir çivi çakmadan sadece milletten vergi alıp iş yapmayanlar. Bu gün de aynı işlerle uğraşıyorlar. Bunlar ne iş yapar yaana da köstek olurlar.

bu başlığı açan eleman 32 yıldır ankarada yaşamakta olan bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı. ve ankarayı cadde cadde sokak sokak geziyor. çünkü işi satış. sincandan hüeyin gaziye çayyolundan ataparka kadar gitmediğim yeri yok.

benim çamur attığım falanda yok. adamın 2004 de söyledğii sözler ortada yaptıkalrı( yapamadıkalrı) ortada.
olay bundan ibaret. herkes öğrensin bu adam ne kadar inandırıcı vaatlerde bulunuyor.

ve eliasa
büyük şehir kanununa göre büyük şehirlerde toplanan verginin %15 i o büyük şehir e kalır. kaynak istiyorsan ilk kaynak bu. ha melih bey çocukalra top dağııtacağına sanatçı getirtip ha babam konser verdireceğine park havuz yapacağına ilk önce en acil ihtiyaç olan metroyu tamamlasın.

anakrada daha önce 2 tane metro yapıldı. o adamalr nerden buldu parayı??
bir şey söylerken ne söylediğinize bi bakın

bu başlığı açan eleman 32 yıldır ankarada yaşamakta olan bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı. ve ankarayı cadde cadde sokak sokak geziyor. çünkü işi satış. sincandan hüeyin gaziye çayyolundan ataparka kadar gitmediğim yeri yok.

benim çamur attığım falanda yok. adamın 2004 de söyledğii sözler ortada yaptıkalrı( yapamadıkalrı) ortada.
olay bundan ibaret. herkes öğrensin bu adam ne kadar inandırıcı vaatlerde bulunuyor.

Neden hep seçimleri kazanıyor? Demek ki hizmet etmeyen adam oy alır mı?

yada anakara belediye başkanı gibi. 2 hafta insanlara kızılırmak suyu içirip ishal olan varmı yokmu diye deney yapacak

Melih Gökçek insanları kandırmadı. Tüm türkiye zaten Kılırmaktan Ankaraya Su geleceğini yıllar öncesinden biliyordu. Durup duruken kimseye söylemeden bir gece vakti suyu Kızılırmaktan getirmedi ki.

Bunun ihalesi yapılmış ve sonuçtada çalışması bitince su akışı sağlanmıştır.

Melih gökçek sadece suyun musluklardan akacağı günü ve saati söylememiştir.

Bunun sebebide birilerinin Özellikle CHP lilerin bunu bahane edip "yok karnım ağrıyor yok ishal oldum yok zehirlendim gibi safsatalr uydurmamamalrı.

Zaten olayda aynen melih Gökçek in dediği gibi oolmuş. 21 gün suyu içipte başına hiç birşey gelemyenler birden bire hastalanma muralarına yatmışlarıdr

Sonra da yandaş medyalarına koşup insan sağlığını düşünüyormuş da bu yüzden karşıymışar muraları çekmeye başladır.

Taki İzmirin suyunun Ankaradakinden kat kat Arsenikli olduğu gerçeği ortaya çıkana kadar

İş ortaya çıkınca bu sahte sağlık uzmanları ekranlardan birden kayboldular

Bne göremiyorum gören var mı? :)

ekmeğe muhtaç ettiğin halka bir çuval patates bir çuval soğan biraz da makarna şu bu verilince seçim kazanıylıyo merak etme.
sen hiç kopyayla sınıf geçen adam tanımadınmı yoksa???

Bu kadar basit yani. Söylediğiniz akla mantığa ters. Ankaranın nüfüsü kaç bilmiyorum ama yani baya patates soğan makarna dağıtması gerekli.

Melih Gökçek insanları kandırmadı. Tüm türkiye zaten Kılırmaktan Ankaraya Su geleceğini yıllar öncesinden biliyordu. Durup duruken kimseye söylemeden bir gece vakti suyu Kızılırmaktan getirmedi ki.

Bunun ihalesi yapılmış ve sonuçtada çalışması bitince su akışı sağlanmıştır.

Melih gökçek sadece suyun musluklardan akacağı günü ve saati söylememiştir.

Bunun sebebide birilerinin Özellikle CHP lilerin bunu bahane edip "yok karnım ağrıyor yok ishal oldum yok zehirlendim gibi safsatalr uydurmamamalrı.

Zaten olayda aynen melih Gökçek in dediği gibi oolmuş. 21 gün suyu içipte başına hiç birşey gelemyenler birden bire hastalanma muralarına yatmışlarıdr

Sonra da yandaş medyalarına koşup insan sağlığını düşünüyormuş da bu yüzden karşıymışar muraları çekmeye başladır.

Taki İzmirin suyunun Ankaradakinden kat kat Arsenikli olduğu gerçeği ortaya çıkana kadar

İş ortaya çıkınca bu sahte sağlık uzmanları ekranlardan birden kayboldular

Bne göremiyorum gören var mı? :)

Boşuna uğraşma göremezsin.

Onlarda biliyor izmirdeki suyun arsenik miktarının fazla olduğunu

ama sırg Cumhuriyeti korumak adına susuyorlar

CHP li birisi aynen böyle demişti Sezerin yaptıkları için

İzmirliler fazla üzülmesin ve şikayet etmesinlerinden başkanlarından ve partilerinden suyu içsinler nede olsa sayelerinde Cumhuriyet korunuyor

elleirne sağğlık dostum paylaşım güzel olmus

Geri