AnkaraLı ArkadaşLardan Yardım BekLiyorum!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankara'da oturan arkadaşLarımızın gönüL rahatLığıyLa kan bağışı yapmaLarını öneriyorum, çünkü insanLar kan bağışından uzak duruyor nedense ama bu çok normaL ve asLında 3ayda bir yapıLması gereken bişi..
Ve unutmamaLıyız ki orada yatan biz de oLabiLirdik..

ankaralı arkadaşlarımız ilgisiz kalmıycaklardır.

ArkadaşLar Son Dk. EyLem Kendine GeLmiş Hatta HuysuzLukLar Yapıyormuş Bazı, Naz Yapıyor İşte, İnşaLLah Daha Da İyi OLacak, Hepinize Çok TşkLer Herşey İçin, İnşaLLah Taburcu OLduğu GünLeri De Göreceğiz, Doktor OLacak Ve ÜLkesine FaydaLı OLacak, O Da Başka Hasta İnsanLarımızı İyiLeştirecek İnşaLLah, AnkaraLı ArkadaşLarımız YardımLarını Eksik EtmesinLer, Hepimiz DuaLarımızı Eksik EtmeyeLim...

ArkadaşLar Son Dk. EyLem Kendine GeLmiş Hatta HuysuzLukLar Yapıyormuş Bazı, Naz Yapıyor İşte, İnşaLLah Daha Da İyi OLacak, Hepinize Çok TşkLer Herşey İçin, İnşaLLah Taburcu OLduğu GünLeri De Göreceğiz, Doktor OLacak Ve ÜLkesine FaydaLı OLacak, O Da Başka Hasta İnsanLarımızı İyiLeştirecek İnşaLLah...

geçmiş olsun . Sonunda atlattı demek ki

öncelikle geçmiş olsun ali kardeşim inş evrim arkadaşımız biz Ankara li arkadaşlarımz sayesinde inş iyileşecek şimdiden ayağa kalkmış bil alim Ank havası Kanı iyi gelir Evrim arkadaşımıza bende şu an işler yoğun ama bir yolunu bulup arkadaşımıza kan bağışlamaya gideceğim ve Eczanede çalıştığımdan yardımcı olabilecek hastalarıma tanıdıklarıma söyleyeceğim inş en kısa zamanda evrim ayakta

TEŞEKKÜRLER ALİ bizi böle güzel sevaplara soktuğundan dolayı
Allah razı olsun =)

öncelikle geçmiş olsun ali kardeşim inş evrim arkadaşımız biz Ankara li arkadaşlarımz sayesinde inş iyileşecek şimdiden ayağa kalkmış bil alim Ank havası Kanı iyi gelir Evrim arkadaşımıza bende şu an işler yoğun ama bir yolunu bulup arkadaşımıza kan bağışlamaya gideceğim ve Eczanede çalıştığımdan yardımcı olabilecek hastalarıma tanıdıklarıma söyleyeceğim inş en kısa zamanda evrim ayakta

TEŞEKKÜRLER ALİ bizi böle güzel sevaplara soktuğundan dolayı
Allah razı olsun =)

Sen SağoLasın Kanka =) İnsanLık Vazifemiz =) DostLar SağoLsun Yeterki =) Evrim En Kısa Sürede Ayağa KaLkacak Buna İnanıyorum...

Son Dk. Haberi Evrim Yoğun Bakımdan Çıkmış, Ve Keyfi De Bayağı Yerindeymiş Gözümüz Aydın ArkadaşLar Artık =)

Ohh Ya aLLaha Şükür.. İnşaLLah Allahın İzniyLe En Kısa Sürede Kendıne GeLir Eskisi Gibi oLur ßu Kardeşımız..

Hadi HayırLısı ;)

ArkadaşLar Hasta Kardeşimiz Her Geçen Gün Daha Da İyiye Gitmektedir Ama HaLa Kan Gerekmektedir... İmkanı OLan ArkadaşLar YardımLarını Eksik EtmesinLer... Herkese Tekrar TşkLer...

ArkadaşLar Hasta Kardeşimiz Her Geçen Gün Daha Da İyiye Gitmektedir Ama HaLa Kan Gerekmektedir... İmkanı OLan ArkadaşLar YardımLarını Eksik EtmesinLer... Herkese Tekrar TşkLer...

Geçmiş oLsun ReaL Ankara'ya Gitme İmkanı oLmayan BizLerde Hasta Kardeşimizin DuaLarımızLa Yanında BuLunmaktayız.
İnşaaLLah Sağ SaLim Taburcu oLur Yakında.

Hasta Kardeşimiz Her Geçen Gün Daha Da İyiye Gitmektedir... YardımLarımızı Eksik EtmeyeLim ArkadaşLar...

İşte Hasta Kardeşimizi Ziyarete Giden Bir Arkadaşımızın Mesajı...

Evrim'i ziyarete gittim.. çoook iyiydi.. gözlerinin içi gülüyordu.. morali de çok iyi.. yakında ona hiç yakışmayan hasta yatağından da kurtulacak inşallah...

konu açanın isteği üzerine kapanmıştır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri