AnkaraLı ArkadaşLardan Yardım BekLiyorum!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah acil sifalar versin üzüldüm yardim edebilsem keske : (

BEnde verebilirim.Ankaradayım.Bizim çinçindeki delileride toplarım belki.

Ona Fenerbahçeli kanı verelim iki günde ayağa kalkar..

abi bugün hastaneye gittim ancak yaşım 18 olmadığı için benden almadılar . 4 ayla kaçırdık :(

ben de bi arkadaşı yönlendirdim o halletti benim yerime .. yardımımız olduysa ne mutlu bize

χ∂αηтє23χ;4558635' Alıntı:
abi bugün hastaneye gittim ancak yaşım 18 olmadığı için benden almadılar . 4 ayla kaçırdık :(

ben de bi arkadaşı yönlendirdim o halletti benim yerime .. yardımımız olduysa ne mutlu bize

TşkLer Kardeşim YardımLarınız İçin, Az Çok Diye Düşünmeyin Yardım Yardımdır, İnsani Vazifemiz, Çok SağoL Kardeşim :(

Geçmiş olsun.
Hacettepe trombosit verirken önce iki kolunuzdaki damarların belirgin olup olmadığına bakıyor.Belirgin olmazsa ne kadar sağlıklı olun, hastanız ne kadar kötü durumda olsun, ne kadar torpilli olun, riski göze alın almıyorlar.Bunu öğrenmek zorunda kaldık maalesef.Bu yüzden denemeye gidecek sayının çok olması oldukça önemli.

Gfb Forumlarında Hacettepe Tıp da Okuyan Bi Arkadaşım Bunlara Dikkat Etmemiz Gerektiğini Söyledi Kan Verecek Arkadaşlarımızın Dikkatine

Geçmiş olsun.
Hacettepe trombosit verirken önce iki kolunuzdaki damarların belirgin olup olmadığına bakıyor.Belirgin olmazsa ne kadar sağlıklı olun, hastanız ne kadar kötü durumda olsun, ne kadar torpilli olun, riski göze alın almıyorlar.Bunu öğrenmek zorunda kaldık maalesef.Bu yüzden denemeye gidecek sayının çok olması oldukça önemli.

Gfb Forumlarında Hacettepe Tıp da Okuyan Bi Arkadaşım Bunlara Dikkat Etmemiz Gerektiğini Söyledi Kan Verecek Arkadaşlarımızın Dikkatine

SaoLasın Usta Bu BiLgiLer Çok ÖnemLi Herkes Okusun Lütfen...

Duyarsız KaLMayın DostLar :(

Gelen Bilgilere Göre Yaş 15 Üstü Sağlıklı İse Kan Alıyorlar Diye Söylediler. Herhangi Bir Sağlık Problemi Olanlar Kendilerinide Riske Atmasınlar

DuyarLı OLan Tüm ArkadaşLarıma Tşk Ediyorum, SağoLun ArkadaşLar... DuaLarınızı Eksik Etmeyin Lütfen...

χ∂αηтє23χ;4562503' Alıntı:
hastanın durumu nedir şu anda ? bilgin var mı acaba ?

Kendine GeLmiş Biraz Daha İyiymiş Tabiki Taburcu OLmasını BekLiyoruz, Durumu İyiye Gidiyor ArkadaşLar, Taburcu OLduğu GünLeri De Göreceğiz İnşaLLah, DuaLarınızı Ve DestekLerinizi İhmaL Etmeyin Lütfen...

Zaten Her TürLü GeLişme İçin Bende BekLiyorum, Her İyi GeLişmeyi SizLere Aktaracağım Buradan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri