AnkaraLı ArkadaşLardan Yardım BekLiyorum!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SiR ReaLiST

Guest

Ankara, Hacettepe Hastanesi Dahiliye Bölümü'ndeki beyninde ödem oluşan ve karaciğer yetmezliği bulunan, yakında kemoterapi tedavisine başlayacak EVRİM KİMYONOK isimli arkadaşım için acil kana ihtiyaç vardır. Kendisine günde on beş ile yirmi kişi kan verdiği halde kan yetmemektedir. KAN GRUBU ÖNEMLİ DEĞİL. (kandaki hücreler ayrılarak,hastaya kan pulcukları veriliyor) ANKARA'DA YAŞAYAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN YARDIM EDELİM....

Yardım EdebiLme İmkanı OLan AnkaraLı ArkadaşLar Lütfen YardımLarını EsirgemesinLer :( :( :(

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arakaşımız Evrim geçtiğimiz günlerde çok ciddi derecede hasta oldu ve hepimizi korkuttu. Yoğun bakıma alındı, bilinci kapandı, karaciğer, akciğer, beyin sorunları yaşandı. Evrim'in sürekli kan nakline ihtiyacı var, Ankara'da olanların yada Ankarada tanıdığı olanların ellrinden gelecek yardımı esirgememelerini rica ediyoruz.

Kan verebilecek arkadaşlar için bilgi ; Hacettepe Üniversite Hastanesi C katındaki kan bankasına başvurup Evrim Kimyonok adına kan vermek istediğinizi söylüyorsunuz. Görevliler sizi yönlendirecektir. Evrim'in kan grubu A+ ancak trombosite de ihtiyaç olduğu için diğer grupları da kabul ediyorlar. Yani kan grubunuz ne olursa olsun Evrim için kan verebilirsiniz.

Biraz da iyi haber verelim, Evrim dün yani pazar akşamı itibariyke gözünü açmış. Halen yoğun bakımda ama gözünü açmış olması da mutluluk verici bir haber tabii ki.

Hepimiz aktif olarak yardımcı olamayız doğal olarak ancak en azından Evrim'in profiline, okuduğunda moral olacak kısa bir mesaj bırakabiliriz. Bu tip durumlarda moral de en mühim girdilerden biridir. Ailesi yada arkadaşları mutlaka gösterecek yada en azından bahsedeceklerdir. Bunu önemseyelim, ufak da olsa bir mesaj bırakalım lütfen.

Evrim için kurduğumuz grup ; http://www.facebook.com/group.php?gid=115186799372

Dualarımızı eksik etmeyelim...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçmiş olsun.
Hacettepe trombosit verirken önce iki kolunuzdaki damarların belirgin olup olmadığına bakıyor.Belirgin olmazsa ne kadar sağlıklı olun, hastanız ne kadar kötü durumda olsun, ne kadar torpilli olun, riski göze alın almıyorlar.Bunu öğrenmek zorunda kaldık maalesef.Bu yüzden denemeye gidecek sayının çok olması oldukça önemli.

Gfb Forumlarında Hacettepe Tıp da Okuyan Bi Arkadaşım Bunlara Dikkat Etmemiz Gerektiğini Söyledi Kan Verecek Arkadaşlarımızın Dikkatine

AnkaraLı ArkadasLar Lütfen KuLak Arkadası Etmeyın ßu oLayı..Gerekırse ßen ßiLe FırLar Giderim Ankaraya.. İnşaLLah YeterLi Derecede Kan ßuLunur KurtuLur ßu Kardeşımiz..

Allah acil şifaler versin.
Ankara'lı arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen..
Ankara'da tanıdığım kimse yokki haber vereyim :(

birader kan grubu fark etmiyorsa yarın veya bir sonraki gün gidip verebilirim ..

bayılacağımı biliyorum ama yine de hayat meselesi .. elimden geleni yapmaya çalışacağım

MozoLe Miяach;4557147' Alıntı:
AnkaraLı ArkadasLar Lütfen KuLak Arkadası Etmeyın ßu oLayı..Gerekırse ßen ßiLe FırLar Giderim Ankaraya.. İnşaLLah YeterLi Derecede Kan ßuLunur KurtuLur ßu Kardeşımiz..

Allah acil şifaler versin.
Ankara'lı arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen..
Ankara'da tanıdığım kimse yokki haber vereyim :(

χ∂αηтє23χ;4557150' Alıntı:
birader kan grubu fark etmiyorsa yarın veya bir sonraki gün gidip verebilirim ..

bayılacağımı biliyorum ama yine de hayat meselesi .. elimden geleni yapmaya çalışacağım

SaoLasınız KardeşLerim :(

Son verdiğim kan 3 ayı geçti yarın 3-5 arkadaşımı toplayıp gideceğim. Hasta yakınlarının telefon vs. pm atarsan daha iyi olur.

hiç ankarada tanıdığım yok ... olsaydı da yardım edebilseydim ... üzgünüm. ..

Haydi Ankara'da yaşayan arkadaşlar ilginizi bekliyoruz.

Öncelikle Geçmiş Olsun Dileklerimi Sunuyorum Ali'm

Durumu GFB Forumlarında Dile Getirdim. Bundan Önce Bu Gibi Acil Durumlarda Bir Cok Organizasyona İmza Atan Grubumuzdaki Kardeşlerimiz Bu Duruma Gereken İlgiyi Gösterceklerinden Hiç Şüphem Yok. Grubumuz Tribün Grubu Olmasından Ziyade Bir Sivil Toplum Örgütü Gibi Böyle Hassas ve Ciddi Konularda Bundan Önce de Defalarca Elinden Geleni Yapmıştır. Bu Konuda da Yapacaklardır.

http://forum.gencfb.org/showthread.php?t=78521

Ortada sağlık meselesi var elimiz taşın altına koyalım Ankara' da bir iki tanıdığım insan var onları arıycam kabul etmeleri halinde senden telefon gibi bilgileri pm yoluyla alırım kardeşim.
Hasta Kardeşimiz içinse Allah acil şifalar versin.

Arakaşımız Evrim geçtiğimiz günlerde çok ciddi derecede hasta oldu ve hepimizi korkuttu. Yoğun bakıma alındı, bilinci kapandı, karaciğer, akciğer, beyin sorunları yaşandı. Evrim'in sürekli kan nakline ihtiyacı var, Ankara'da olanların yada Ankarada tanıdığı olanların ellrinden gelecek yardımı esirgememelerini rica ediyoruz.

Kan verebilecek arkadaşlar için bilgi ; Hacettepe Üniversite Hastanesi C katındaki kan bankasına başvurup Evrim Kimyonok adına kan vermek istediğinizi söylüyorsunuz. Görevliler sizi yönlendirecektir. Evrim'in kan grubu A+ ancak trombosite de ihtiyaç olduğu için diğer grupları da kabul ediyorlar. Yani kan grubunuz ne olursa olsun Evrim için kan verebilirsiniz.

Biraz da iyi haber verelim, Evrim dün yani pazar akşamı itibariyke gözünü açmış. Halen yoğun bakımda ama gözünü açmış olması da mutluluk verici bir haber tabii ki.

Hepimiz aktif olarak yardımcı olamayız doğal olarak ancak en azından Evrim'in profiline, okuduğunda moral olacak kısa bir mesaj bırakabiliriz. Bu tip durumlarda moral de en mühim girdilerden biridir. Ailesi yada arkadaşları mutlaka gösterecek yada en azından bahsedeceklerdir. Bunu önemseyelim, ufak da olsa bir mesaj bırakalım lütfen.

Evrim için kurduğumuz grup ; http://www.facebook.com/group.php?gid=115186799372

Dualarımızı eksik etmeyelim...

Ne kadar çok üzüldüm anlatamam. daha gencecik, =(

Allah acil şifaLar versin
umarım en kısa zamanda bu dertten kurtuLur
kardeşimize çok çok geçmiş oLsun
ankaradaki tüm tanıdıkLarıma iLeticem bu konuyu
iyi haberLerini bekLiyoruz kuzen

Ankaradayım çevre oldukçada geniş burada yarın kan vermeye gittiğimde ne kadar kan ihtiyaç olduğunu öğrendiğimde ihtayaç kadar teymin etmeye çalışacağım, inşallah kısa sürede iyileşir bugün ona yarın bize.

Herkese Çok TşkLer ArkadaşLar...

Yardım EdebiLecek ArkadaşLar Lütfen Bu ÖnemLi Konuda YardımLarını Eksik EtmesinLer, İnsani Görevimiz, Hayati Bir Durum Var Lütfen İLgisiz KaLmayaLım...

Allah Acil Şifalar Versin
Ankara'da Bulunan Arkadaşlar Kulak Ardı Etmesin Bu Konuyu Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri