Ankaragücü'nde şok gelişme

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
2nla6ts.jpg

Ankaragücü'nde şok gelişme

Ankaragücü'nde, kaptan Ceyhun Eriş'in, disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Ceyhun Eriş, 2-2 biten Kasımpaşa maçından sonra kaptanlık pazubandını attı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Ayrıca Eriş'e rekor miktarda bir para cezası kesileceği ve yönetimin, bu tür disiplinsiz davranışlar karşısında sert tepkilerden kaçınmayacağı, ciddi cezaların gündeme getirileceği öğrenildi.

Kaynak

Ceyhun gibi bir oyuncuyu yine de bu kadar kolay kaybedeceklerini sanmıyorum

Ceyhun gitti her takımda disiplinsiz davranışlarda bulunuyo zaten. Adamın huyu öyle. Kadro dışı bırakılması doğru karar bence. Ama Ceyhun akıllanmaz..

Ceyhun gibi yetenekli bir oyuncu neden her sene takım değiştirir sanıyorsunuz ?

yıLLardır oynuyor
kaç yaşına geLmiş
ama haLa profesyoneL oLamamış ceyhun

Bakarlar 2 mac kötü gidiyor takım gol yollarında sorun var büyük yönetim bir af cıkarır takıma hemen alır bunlar herzaman ki olaylar

Tık Tık Kim O :) Ankaragücü 100.YılınDA kümeye Giderse Şaşmayın... ve Tarih'e Geçer Bu Gidişle... Ne KAdar'da Düşman Takımımızda Olsa... Sen Klübe Siyaset Sokarsan Hele Melih Gökçek Gibi Soyguncuyu Bu Hale Getirirsin :goz:

Tık Tık Kim O :) Ankaragücü 100.YılınDA kümeye Giderse Şaşmayın... ve Tarih'e Geçer Bu Gidişle... Ne KAdar'da Düşman Takımımızda Olsa... Sen Klübe Siyaset Sokarsan Hele Melih Gökçek Gibi Soyguncuyu Bu Hale Getirirsin :goz:

Ankaraspor düşürmeseydi olabilirdi. Bence bu sene denizli sivas garanti..KAraman giderse toparlanır

bizde o tezahürata başka diyoz TIK TIK KİM O .... diye hoşuna gittimi

ne kümesi daha sen küme mi diyon utanmadan az daha gitseniz dünyadan düşeceniz.

Celal Doğan Gaziantep başkanıyken kimse konuşmuyodu ne olduysa herkes de bir yarım ağız oldu

Dün kaldığı otelden atıldığı iddia edilen Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Darius Vassel kendi internet sitesinde bir açıklama yaptı.

www.vassell.net sitesinde Vassell'in yaptığı açıklama şöyle:
Benim Ankara'daki otelimden ayrılmamla ilgil birkaç haber var. Şu bilinsin ki benimle otel arasında hiçbir problem yoktur ve bana gerçekten müklemmel bir servis yaptılar.

Benim ailem de buradaydı ve burada olmaktan gerçekten mutluydular. İleride de elbetteki burada kalmayı düşünüyorum
Türkiye'deki .... destek ve yardımları için teşekkür ederim..

Geri