Ankaragücü coştu# İkinci bomba Campbell

kardeşim sen hangi takımlısın bırak almışız tebrik et takımı
istanbuld fenerin bejekenin gesenin stadlarının altında varmı amatör branşların gecekondusu resmen gecekondu gelen varsa bilir kapansın gitsinler cebeciye
yada cebeciyi düzeltsinler biz gidelim efsane 35 bin kişi gene gelsin maçlara o küskünlerinde gelmesiyle bu sene stada giremeyecek gibiyiz

cemal babanın çiftliği de bitti defolup gidecek mahkemelerde hesabını da verecek yaptıklarının zamanı gelince biz anca bulduk büyük başkanımızı sol campel gelsede farketmez artık benim için biz reklamımızı yaptık hangi törende gelmiş o kadar taraftar varmı türkiyede öyle karşılama yapanlar.
bizim wasselin yerini şuan tevez dolduruyor biz almışız topçuyu o kadar cuizi varsa istanbul takımlarının alsınlar bakalım tevezi bejeke 3 senedir peşinde koşturuyor bu topçunun şimdi de çekemyiorlar bizim almamızı.

ingilizlerin yazdıklarını yazmış bir arkadaş ta onu yazan gazetenin biri girin city nin forum adresine adamlar Ankaragücü forması almak için talepte bulunuyorlar .

biz cefakar taraftarız
fenerbahçe geçen sene lig tv de maçlarını çok izledim trübünleri dolduramıyorlar ama adamlar şampiyonluğa oynuyor beşiktaş ona keza 2 sene önce maçlarına gelen taraftarı elleriyle sayıyorlardı en basit örneği geçen seneki Türkiye Kupası maçında 900 kişilik yere 300 - 350 taraftar maç izledi mutlak galip gelmesi gereken maçta galatasaray desen son haftalardaki şampiyonluğa oynadığı maçlarda trübünleri doldurdu kayserideki maçta biz kendi yerimizi doldururken kayserililerin sayesinde gs trübünleri doldu.

kim ne dersi dersin
ALEMİN KRALI ANKARAGÜCÜ

6 yıl lisanslı futbol oynadım orda ne şartlar altında eLektrik su olmadan bırakta az şikayet ediyim.Orası merkez başka yere aldıramazsın o tesisleri nerelerden gelen var oraya top oynamak için ama sen antreman sahalarını vermezsen dışLarsan kLüpleri bizden niye yetenekLi topLu çıkmıyo die şikayet etmeyeceksiniz o zaman millete :goz:

vassell acaba hangi avrupa takimlarinin tekliflerini reddedipte ankaragucune gelmis :) reklam kokan hareket bunlar...

6 yıl lisanslı futbol oynadım orda ne şartlar altında eLektrik su olmadan bırakta az şikayet ediyim.Orası merkez başka yere aldıramazsın o tesisleri nerelerden gelen var oraya top oynamak için ama sen antreman sahalarını vermezsen dışLarsan kLüpleri bizden niye yetenekLi topLu çıkmıyo die şikayet etmeyeceksiniz o zaman millete :goz:

sen elektrik su olmadan diyorsun

stada giriyoruz su akmıyor tuvaletler kokuyor turnikede 250-300 kişi sıra oluyor biz çekmiyormuyuz sanki

nerelerden geliyor diyorsun yenikente maç izlemeye gelen var pursaklardan cebeci merkez değil ulus mu merkez

Geri