- Reaction score
- 0

Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva belki de hayatının en kötü günlerinden birini yaşadı. Önce kulüp yönetim kurulu üyeleri Başkan'ın imza yetkisini aldı... Bu kararla şoke olan Sami Altınyuva akşam saatlerinde de babasını kaybetti
Parasızlık nedeniyle futbolcularını birer birer kaybeden; Turgut Doğan Şahin'in Gaziantepspor'a transferi konusunda kendi yönetiminden bile tepki gören Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, belki de hayatının en acı gününü yaşadı.
Önce yönetim kurulu üyelerinin 03-01-2012 tarihinde yaptığı toplantıda 42 nolu karar ile, Başkan Sami Altınyuva'nın imza yetkilerini elinden aldıkları öğrenildi.
25 Kasım 2011'de Sami Altınyuva'ya verilen imza yetkisinin, bu tarihten geçerli olmak üzere 13 yöneticinin aldığı kararla ve 01189 nolu noter onayıyla Başkan'ın elinden alındığı ifade edildi. Yönetim kurulu toplantısına katıldığı belirtilen 13 yöneticinin aldığı kararın şu şekilde olduğu belirtildi:
"03-01-2012 tarihli yönetim kurulu 42 nolu kararı, 25-11-2011 tarihinde verilen münferiden imza yetkisi bu tarihten geçerli olmak üzere kaldırılmıştır. Mehmet Ural ve Sidar Tunca, birlikte imzaları ile yetkili kılınmışlardır."
Adı geçen kararın noterden bugün geçirilerek herhangi bir yanlışlığa meydan verilmemesi için bilgi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurumlara bildirildiği öğrenildi.
Turgut Doğan Şahin konusunda Gazintepspor ile protokol yaptığı iddia edilen Sami Altınyuva'nın imza yetkisi elinden alındığı için yapılan anlaşma, Şahin'in 3 gün içerisinde imza atmaması halinde ise protokol geçersiz olacağı belirtildi.
AKŞAM SAATLERİNDE FENALAŞTI
Ancak Sami Altınyuva asıl acıyı akşam saatlerinde yaşadı. Altınyuva'nın babası İsmail Altınyuva vefat etti.
Bugün sabah saatlerinde anjio olmak için Ankara Gülhane Tıp Akademisi'ne yatırılan 67 yaşındaki İsmail Altınyuva, akşam saatlerinde fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sami Altınyuva hayata veda etti.
HT