"Ankara'da % 51 oy oranı ile seçileceğiz"

emrah1607

Banned
Reaction score
0
"Ankara'da % 51 oy oranı ile seçileceğiz"

qp45ed.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Konferans Salonu'nda düzenlenen yerel seçimler konferansına Prof. Dr. Zuhal Cafoğlu, MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ve Ülkü Ocakları mensubu gençler katıldı.

--------------------------------------------------------------------------------

Oturum konuşmasında Prof. Dr. Zuhal Cafoğlu, Ankara'da diğer yerel seçimlerde MHP'liler tarafından Melih Gökçek'e verilen oyların geri alınacağı belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin oy oranının her geçen gün artmasından dolayı memnun olduklarını ifade eden Cafoğlu, Ankara halkının teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın bu seçim yarışında Ankara'da başkanlığa seçileceğini belirtti.

Programın 2. bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın katılımı gerçekleşti.

Ankara'da büyük bir oy oranı ile seçileceğini ifade eden Yavaş, Melih Gökçek'in oyunlarının devam edeceğini, ama bu yarışın sonunda % 51 oy oranı ile başkanlığı kazanacağını belirtti.

Hazırlanan tanıtım videosuyla detaylı bir şekilde, Ülkü Ocakları mensubu gençlere projelerini anlatan Mansur Yavaş, proğramı dolayısıyla alkışlarla konferanstan ayrıldı.

Konferans Ankara Ülkü Ocakları'nın hazırlatmış olduğu sinevizyon gösterimi ile sona erdi.

http://www.etikhaber.com/content/view/72571/50/

%51 olmasada en az 30 alacağı garanti olan ankara büyükşehir adayı.

İnşallah,sevdiğimiz,saydığımız abilerimizdendir.

Bizde de (İzmir) Sn.Müsavat DERVİŞOĞLU adaydır.

%51 imkansız ancak Ankara'da zorlu bi seçim olacagı garanti...

alacağı oy %24-25 ama 3 .cülükten fazla umut görmedim..gerçi iyi birine benziyor ama hayırlısı neyse o olsun..

Mansur beyi dinyeyip konuşup vaatlerini de dinledikten sonra oy vermemek imkansız derim bana göre Mansur Yavaş Ankara'ya yakışacak oyum senin derim ben şimdiden.

Mansur beyi dinyeyip konuşup vaatlerini de dinledikten sonra oy vermemek imkansız derim bana göre Mansur Yavaş Ankara'ya yakışacak oyum senin derim ben şimdiden.

saol kardeşim böyle temiz insanları adı yolsuzluğa çirkefliğe karısmamıs insanları tercih ettiğin için .

keşke ülkemizin insanları seçim yaparken temizliği efendiliği esas alsa .icraat yapan ve yapabilecek kapasitede ki insanları görseler .

allah mansur yavaşında diğer mhp li belediye baskanlarımızında yolunu açık etsin

MHP %25 çıkarır bana göre yani yarısını..ve şunu bilin ki MHp sağda AKP nin oyunu değil CHP nin oyunu keser..Kazanan maalesef gene Gökçek olur.

tühh beee böyle bir adam ankaranın pisliğinde kaybolur keşke izmir antalya bursa gibi yerlerde aday olsaydı.

ankara halkı kendine yakışanı seçecektir ankara halkına mansur yavaş gibi temiz bir insan layik değildir.

ankara için favorim melih gökçektir ondan daha iyisini düşünemiyorum :):)

Geri