Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankaraspor kendi sahasında çok can yakar.
G.Saray iLk yarı iyiydi.İkinci yarı değişikLikLere kadar kötüydü. . .
Ama Aydın, KeweLL girince oyun hareketLendi. . .
kuddusi müftüoğlunun berabere giden süredeki siması ve 2-0 olduktan sonraki simasını bi karşılaştırmak lazım.
puan kaybettiğimizde gündeme getirince türlü türlü yakıştırma yapıolar....
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Rijkaard sözlerine şöyle devam etti: ''Özellikle kötü geçen ilk yarıdan sonra, ikinci yarıda maçı bitirdik. O yüzden futbolcularımı buradan kutluyorum. Çalışmalarımızı sürdürüp, ilk yarıda gösterdiğimiz performansı bir daha göstermemeyi umuyorum.''
Takımı teknik açıdan nasıl gördüğüne yönelik bir soruya da Rijkaard, ''Önemli olan bir takımın takım olarak oynaması. Oynadıktan sonra her takımın bireysel yetenekli futbolcuları var. Ankaraspor'a baktığımızda da yetenekli futbolcuları var. Baktığınız zaman, maçın disiplinini korursanız, taktik ve teknik olarak beklediğinizi alabilirsiniz'' diye yanıt verdi.
Maçın ilk yarısını nasıl bulduğu biçimindeki bir soru üzerine Rijkaard, ''İlk yarıya baktığımızda söylenecek çok şey var. İyi oynamadık. Dönen topları alamadık, bu yüzden rakibimiz bizden çok iyi oynadı'' diye konuştu.
Maçı canlı izledim 73 te kewell attı golü. Elano ve Baroş çıktı Nonda ve Kewell girdi. Sonra Keita çıktı Aydın girdi. Kewell gol attı aydın asist yaptı Nonda golü attı 3 ü gol de pay sahinbi 2 si attı birisi asist yaptı. Elano çok kötüydü . Arda da kötüydü. Baros da kötüydü. Ama kewell ve Nonda Girdikten sonra goller geldi. Haaarrry Harry Keweeeeeelll Harry Harry Keweeeeel