Ankara Üniversitesi buraya

asas1453

New member
Reaction score
0
slm.arkadaşlar Ankara Üniversitesi

Hukuk yada Siysal bilgiler fakültesinde okuyan var mı.:goz:

ya hiç bi Allahın kulu yokmu Ank hukuk da okuyan.

ank ziraat var 2001 giriş 4.sınıf altuğ ben

ya ben yeni başlıyorum hukuk a.

ve yurt sorunum var.acana hukuk fakültesine yakın yurt öğrenci evi düzgün ve hesaplı temiz bi yer var mı

cebecide var bi tane büyük bayaa.yurt problem olmaz mutlaka boşluk vardır.ayrıca bu yurt işinde torpil işler haberin olsun.
ankarayı biliyor musun bilmiyorum ama kurtuluş ta kredi yurtlar kurumuna başvuru yapajan , oradakilere belirt durumunu kadın olacak 2 tane hafiften yazıl onlara açık açık söylersen hemen yapıştırırlar yurdu ama paran varsa çok sağlam özel yurtlar da var orada.
büyük şehir dikkat edejen kendine!

sağol ya 250-350 ytl arası ankara üniversitesi hukuk fakültesine yakın sağlam temiz bi yurt varmıdır.

kendime bakarım iyi:D

ilk sene fazla para harcarsın ona göre dikkat et!
ama bi yandan da ilk sene gibi olmaz takıl kafana göre!

valla
burs ayarlamaya çalışıyorum.

burs verebilecek nereleri var.yardımcı olsanız.

vallahi belediyeler atatürkçü düşünce derneği felan bi ton yer var bi de okuldaki arkadaşlarına sor ayıp değil bu işler heryerden para gelirse iyi olur
!

ben de siyasal bilgiler iktisata bu sene geçtim.tebrikler sana da hukukçu arkadaşım.

sema yazar vakfı var.orası veriyo burs.bi bak istersen.

selam millet bende ankara üni. ama matematik bölümü mezunuyum gördüm ve kaçırmadım:D
yurt sıkıntısı çekmezsin cebecide.ama bence hiç uğraşma çünkü bir süre sonra eve çıkmak istersin.git bir devlet yurduna orada kal.cebeci yurdu en yakını ve güzel ben roadada kladım biliyorum yani.burs için çok alternatif var fakat torpil ayarlaman lazım mesela milletvekili tavsiyemdir...çıkmıcak burs kalmaz...

sağolasınz arkadaşlar .

ya bizim de millet vekili tanıdığımız yok ki :(

bende ank. hukuktayım. :) daha kimseyle tanışmadım. ama tanışırıııııııııııııııııııııııııııız

burs arayan arkadaşlar ankara büyükşeir belediyesi 7 ekime kadar başwuruda bulunanlara sanırım eleyerek burs wercekdi.bi araşdırın isderseniz :) hem başbakanlıkda weriyo sanırım.

ya şu botanik sınavı nasıl olacak acaba altuğ bir fikrin var mı ergin duygu :) hocası

Geri