"Anayasa'yı içine sindirememiş zihniyet Cumhurbaşkanı olamaz"

bırakın anayası siz ak partinin varlığını bile içlerinize sindiremiyorsunuz. unuttunuz değilmi anayasa kitabının kime fırlatıldığını ?? bir şeylerin içlerinize sindirilemediği bir gerçek ama bu anayasa değil!!

bir önerim var: cumhurbaşkanı halkı seçsin:durdurun :durdurun :durdurun

Ben 2 seçim geçirdim ve chp ye oy werdim. Ve şu son 2 ayda borsada 25milyar zarar ettim ekonomiyi felç etti, baykal bey. adamlar ekonomiyi düzelttiler avrupa birligine hiö bir hükümetin yapamadıgı kadar yakın oldular. enflasyonu düşürdüler. Türkiyedeki 1 gecede cıkan krizleri bitirdiler. laiklige aykırı hiç birsey yapmadıgı gibi adamları laiklige karsı geliyorlar diye sucladın. cumhurbaskanını secerken cumhurbaskanını halk secsin dedin. anayasada olmamasına ragmen 367 sartını getirttin. akp cumhurbaskanını halk secsin dedin onada karsı geldin. secimleri en erken zamanda istiyoruz dedin en erken zaman 22 temmuz dendi onada itiraz ettin daha ileri bi tarihte olsun dedin. ulen herseyede muhalefet olunmazki be kardeşim. bu arada "türkiyeyi irana benzetmryiz seriat istemiyoruz diyen arkadaslar. zaten seriatı kimse istemiyorki ne akpliler istiyor ne saadetliler ne dogruyolcular. Türkiyeyi kimse şeriata sürükliyemez chp sürükler akp sürüklemez:) kim nederse desin oyum akpye

Geri