Milletin anasını ağlatan darbecilerin yaptığı 82 mahsülü anaysa ile ağlayanların listesidir;
1- 5000 şehit verdik diyen MHP ve Ülkücü kuruluşlar davasından hüküm giyen,Milyonlarca insan fişleyen ve tarassut altına alan, 650 bin kişi tutuklandığı, 177 kişi tutukluluk şartlarına dayanamayarak intihar ettiği, bir o kadarı hücresinde ölü bulunduğu, 49 kişinin asıldığı, yüzlercesi faili meçhule kurban gittiğini ve bunların analarınıda kendilerini ağlattığını..
2-Haydi çocuklar okula'' denilirken,bir yandanda müslüman evlatları okumasın ,bu ülkeye robert kolejler ,saint joseph mezunları lazım diyen elitçi tayfanın evlatları baş olsun diyenlerin, üniversite kapılarında ağlattığı binlerce müslüman kız evladını...
3-Evladını şehit veren Türk askerinin mezarına cenazesine katılan ananın başörtüsüne orda sesini çıkartmayanların, garnizonlarda yada yemin merasimlerinde kapı önlerinde ağlattığı o askerlerin anasını ..da alıp gidelimmi ?
Bu ülkeden illa birileri gidecekse ; O gidenler biz değil her darbede anaları ağlatan kökü dışarda, kendi bizim OUR BOYS larımız olan seçkinci elitçi,halktan uzak,yarısı monşer,yarısı mason,yarısı ajan pravakatör olan gürühlar defolup gidecektir. BU MİLLET DEĞİL... MAYASI BU TOPRAKLA YOĞRULMUŞ YÜZÜ TEMMUZ SICAĞINDA KAVRULMUŞ ANADOLU İNSANIM DEĞİL... O benim milletim yeni silivriler inşa edecek çimentoyuda kumuda bulmaktan korkmuyacaktır.
daha henüz diğer yorumları okuyamadım,buradan başlayalım,üniversitede okuyan sanki biz değilmişiz gibi martavallar anlatmayın bu millete.İstanbul Üniversitesinde okurken ve bizatihi kampüsün önünde Bayezıt meydanında başörtüsü mitingleri yapılırken benim sınıfımda en az 10 tane türbanlı kardeşim vardı.H hiç mi cefa çekmeyeni yoktu?Elbet kampüsüne,dekanına,hocasına göre muamele görende çok olmuştur ama bu mağduriyet edebytı filistin derdi edebiyatına döndü.
Sen Irakta 2 milyon insan katleden adamın askerlerine sağlı ve sıhhat dile,arkasından Filisten de ne oluyor? diye sor.Danışıklı abd dövüşünden öte gitmez!Ve tamamen reklam kokan hareketler,
eskiden her cuma Bayezıt meydanında gösteri yapan hacı,hoca,alperen, ülkücüler nerede?
Bunların birçoğu üzerine etiket geçirilmiş satılmış zihniyetlerden başkası değildir.
Dava denirse,
elbet kendi dünyasında adına ülkü şehidi,diğer taraftanda devrim şehidi diyen ve yok yere canları alınan insanların elbet hesabının sorulması gerekir,ancaak,
bu iş artık yumurta topukluları geri getirmeyle olmayacağını biliniz azizim.
Yazıyı yorumlama özürü çekmeyin diye tekrar okumanızı tavsiye ederim,
yazar anayasanın değişmesi taraftarı olmakla birlikte,faiz veren tefeci gibi şartları sadece kendine uygun bir nyasa istememektedir,sadece O mu?
Kusura kalmayınız azizim,
her zaman dediğim gibi,
gerçi bunu atalarım daha öncede söylemiş,
Ya olduğun gibi görün,
yada göründüğün gibi ol.