imza adlı şahsiyet ben de ööle diyom zaten, elin gavuru senin dediğin gibi anlıyor...!
Başörtüsünü yasaklamak için arkasına saklandığımız Laikliği çıkaran Fransızlar bile
"Bu Laikliği biz çıkardık ama Türklerde cılkını çıkardı" diye espri yapıyorlarmış![]()
“Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir."
Necip Fazıl Kısakürek
başörtüsünü eleştirenler aranızda Türk varsa Maraş savunması nasıl başlamış araştırın..
İşte bu karar Türkiye nin militarist bir ülke olduğunun ispatıdır.Demokrasiyi yani çoğulculuğu savunacaksın,sonra çoğunluğun aldığı kararı Türkiyenin(Türk halkının değil) resmi DİNİ(!) laikliğe aykırı diye iptal edeceksin.Ulan Allah'ın emrine hangi selahiyetle yasak getirilir?Buna kim cüret eder?Buna masonik,soyu sopunda lanetli kavmin emareleri olan adamlar ancak yapar ve onun peşinden giden salaklar da bu yasağı savunup kendilerini "Allah a inanıyoruz" diyip müslüman zannederler.
Başörtüsünü yasaklamak için arkasına saklandığımız Laikliği çıkaran Fransızlar bile
"Bu Laikliği biz çıkardık ama Türklerde cılkını çıkardı" diye espri yapıyorlarmış
anlaya ne anlarsa anlasın
Din ile devlet işeri bazılarının istediği gibi birbirine karıştırılmaya kalkılırsa anarşi olur, iç savaş çıkar. Ulu Önder Atatürk çok önceden bu gerçeği gördüğü için laik bir cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Ama Atamızın 100 sene önceden gördüğü gerçeği halen idrak edmemiş insanlar var aramızda, maalesef...
Toplumsal bir uzlaşı sağlanmalı bu türban konusun da gerekirse referandum yapılıp halkın görüşü alınabilir ve bununla ilgili yök yasasında yapılacak bir değişiklikle özel üniversiteler kurulup başörtülü,türbanlı ögrenciler bu üniversitelerde avrupada olduğu gibi okuyabilir alternatifler çoğaltılabilir yeterki toplumsal bir mutabakata varılsın.
“Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir."
Necip Fazıl Kısakürek
başörtüsünü eleştirenler aranızda Türk varsa Maraş savunması nasıl başlamış araştırın..
türban takanlar rejimi tehlikeye düşürüyor öyle mi?
kardeş aydamı yaşıyorsun jüpiterdemi burası sivas yanlış geldin galiba
Toplusal uzlaşıyı nasıl bir toplumla yapmayı düşünüyorsun?????
uzlaşı yapılacak toplum nasıl bir toplum ?Atatürkçü mü?yobazmı?bölücümü?dincimi?
devletimizin nasıl bir toplum yetiştirdiğinden haberin yokmu?eğitim sistemi milli mi yoksa cemaatların bölücülerin tarikatların etkisindemi?
git bi yüzünü yıka ne biliiim abdest felan alda böyle demokrasi şampiyonluğu yapma.
kardeş aydamı yaşıyorsun jüpiterdemi burası sivas yanlış geldin galiba
Toplusal uzlaşıyı nasıl bir toplumla yapmayı düşünüyorsun?????
uzlaşı yapılacak toplum nasıl bir toplum ?Atatürkçü mü?yobazmı?bölücümü?dincimi?
devletimizin nasıl bir toplum yetiştirdiğinden haberin yokmu?eğitim sistemi milli mi yoksa cemaatların bölücülerin tarikatların etkisindemi?
git bi yüzünü yıka ne biliiim abdest felan alda böyle demokrasi şampiyonluğu yapma.