Doğru Bir Karar.
türban nedir ya? ben bunu anlayamıyorum.. neden anneannelerimiz gibi örtemiyorlar başlarını?
zaten refah zamanından kalma bir yaygara uzatılıp duruyor ondan önce türban mı vardı?
yol alsınlar bi zahmet yoksa ampul abileri keser valla kömürlerini alır oğluna bir gemicik daha =)
BU NASIL BİR ZİHNİYETTİR !!!
NE DEMEK ONDAN ÖNCE TÜRBAN MI VARDI ?
İSLAMİYET DEN HABERİN YOK BARİ KONUŞMA SUS!!!
ÖNCE Bİ ARAŞTIR SONRA KONUŞ...!!!
ELBET BUNLARIN HESABI SORULACAKTIR
ALA KULLİ ŞEY'İN KADİR [ALLAH HERŞEYE KADİRDİR...]
hadi be asıl seninki nasıl bir zihniyettir araştırmadan konuşma diyorsun sen araştırmış olsaydın zaten bunları yazmazdın sen zihniyetine bak önce.
Bu karar toplumda demokratik , laik , sosyal bir hukuk devleti ilkesini kendine örnek almış içine sindirebilmiş olan her bir bireyi memnun etmiştir.
hadi be asıl seninki nasıl bir zihniyettir araştırmadan konuşma diyorsun sen araştırmış olsaydın zaten bunları yazmazdın sen zihniyetine bak önce.
anayasa mahkemesi doğru olanı yapmıştır ve %47 lik bir aptallar ordusu karşısında 11 kişi ile durmustur helal olsun..
sizin halinize acıyorum
Bu yüzde 47 sizin içinize öyle bir oturmuş ki acısınız aylar yıllar geçsede
unutamıyorsunuz. Gece rüyalarınıza giriyor. SAPLANTI olmuş hatta ismini bile bu yüzden aldığın rivayet ediliyor
ayrıca o mahkemenin üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından bir gün elbette değiştirilecek bakalım ozaman ne yapacaksıznı
Bak YÖK teki darbeci krallaığa nasıl son verdiyse A.GÜL
gün gelir A.N sezerin adamlarını da değiştirir
oazamn suratınızın alacağı hali merak ediyorum![]()
çok komik bir cümle olmuş arkadaşım.Çok Güldüm inan
Bukadar uzun bir cümle yazıp kandini yoracağına kısacası" Bu karar CHP ve onun zihniyetinin savunucularını memnun etmiştir" desyedin de aynı kapıya çıkardı
Çünkü hangi kamuoyu şirketi anket yaparsa yapsın en az olduğu oran da bile
toplumunyüzde 75 i Üniversitelerde başörtüsü yasağına karşı tepkili
geri kalıyor yüzde 25 .buda zaten CHp ve ona yakın zihniyeti temsil ediyor
ve zaten bu yasağa siyaseten CHP den başka karşı olanda pek yok
sizin halinize acıyorum
Bu yüzde 47 sizin içinize öyle bir oturmuş ki acısınız aylar yıllar geçsede
unutamıyorsunuz. Gece rüyalarınıza giriyor. SAPLANTI olmuş hatta ismini bile bu yüzden aldığın rivayet ediliyor
ayrıca o mahkemenin üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından bir gün elbette değiştirilecek bakalım ozaman ne yapacaksıznı
Bak YÖK teki darbeci krallaığa nasıl son verdiyse A.GÜL
gün gelir A.N sezerin adamlarını da değiştirir
oazamn suratınızın alacağı hali merak ediyorum![]()
Bazıları da yavaş yavaş dediğime geliyorlar. Nihai hedefleri olarak Türkiye Cumhuriyetini yıkmak fikirlerini yavaş yavaş ortaya döküyorlar. Dökün eteklerinizdeki son taşları da, hesap gününüz yakın!!!