Anasayfada modlar direk gözükmüyor?

ya ordan bakıcaksın yada ıste bolume gırdıgınde sag altta yazıyor o bolumun mod ları..

ya anlatamadım herhalde ben direk ana sayfada gözüksün istiyorum forumu birine emanet etmiştim oyapmış şimdide adam ortalıkta yok...lütfen biri bana şunu nasıl yapıcağımı anlatsın...

bilgim yook biri şu arkadaşa yardimci olsunnn :D kardeşş genelde başiniz sıkışınca geliyorsunuzzzzz sana bi önerii özelden modlaar derdini bildir onalar özelden sana yardimci olurrr

kisiye özel bi durum yok forum genelinde böle :D

arkadaşalar bu vbullettin genel sorunlarınız bölümü

sanırım bu tip sorunlar ıcın acıldı:D

Prowl ılgılenecekdır.

ha arkadas kendı forumundan bahsedıo ben anlıyorum eskıden hackhellde bolumlerın yanında modlar yazıo ya o nıye öle diil dio sanıyodum sorryy kafam güzelde :D

Admincp=>vBulletin Seçenekleri(vBulletin Options)=>Forum Listeleme Gösterim Seçenekleri(Forum List and Show)=>Moderatör Sütununu Göster(Show Moderator Column)=>Yes...
redface.gif

arladşalr konuyu yanlış yere açtımışım vb3.5.0 açıcağıma yanlışlıkla buraya açmışım çok özür... arkadaşım o seçenek zaten ewet bende bi bak istersen fotoya

bim_28' Alıntı:
Admincp=>vBulletin Seçenekleri(vBulletin Options)=>Forum Listeleme Gösterim Seçenekleri(Forum List and Show)=>Moderatör Sütununu Göster(Show Moderator Column)=>Yes...
redface.gif

bim cevabı vermiş, istediğin şey farklı template seçeneklerinden yapacaksın.

Özel bir istekte bulunuyorsun ben şimdi 5 msj ı olan bir üye için 1 saat uğraşıp tema kodlarını düzenleyip yazsam değecekmi bilmiyorum. Ama belki zamanını ayıran bir üye çıkar, kolay gelsın..

Geri