Anakart Yardim Acillllllll

gorkem006

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bende bır adet pc var kuzenımnın eskı pcsı bana verdı bende kullandım ama bu pcnın anakartının modelını fln bılmıorum örenmek ıstıyorum çunku yenı bı pc topluorum belkı anakart alamam gerek bıle kalmaz o anakartı kullanırım bu anakartın modelını örenebılırmıym sadece markası gigabyte oldunu bılıroum modelını örenmk istiyorum yardım bıde anakartıda pce tanıtmak gerekıyorumu format attıktan sonra çünku cd sıde yok kasanın ıçıne baktım modelını bulamadım lutfen acıl yardımmmmmmmmmmmmmmm

kasayı acıp anakartın üzerine illa bir kod yazar google taratttın mı cıkar yardımcı oldusam sewindim ;)

http://www.cpuid.com/download/cpuz_149.zip

buradan cpu-z yi indir tıkla sonra indirdiğin programa. daha sonra bu programda üstte sekmeler var cpu ,cache, mainboard gibi.sen mainboard tıkla.orada model die kısım var.orada ne yazıyosa yaz bakalım buraya ;)

yok saten bu anakartı kullanmıacam ben
gigabyte ep43 s3l p43 ddr2 1200mhz 1600 fsb modelını alıcam :170 ytle eger bu anakartın özellıklerı yhada bu anakrıtın özellıklerınden aynı fıyata özellık olarak bıraz daha yuksegını yhada aynısını asusun bulursan sevınırım ben ekrn kartınını sappıhıre hd3870 512 mb 256 bit gddr4 direktx 10,1 sd4,0 uyumlu crosfıre özellıgıde var bunu alıcam

Geri