Anakart ve İşlemci

hondaS2000

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kısa bir süre önce ASUS EAH2600 PRO PCI ekran kartı ve 2gb ddr2 ram aldım şimdi bu ekran kartına uygun anakart ve işlemci alıcam ne alabilirim ona uyumlu olarak işlemci ne alabilirim ne tavsiye edersiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Şimdiden çok teşekkürler ve saygılar

Sen tersten bilgisayar toplamaya başlamışsın arkadaşım :). Bana sorarsan işlemci olarak Intel Core2Quad al derim 2.3QC'likler 180$+KDV civarında.Ama dah falza para yatırabilirsen 2.83QC'lk al.Bunlarda yaklaşık 280$ civarında.Anakart olarak da Gigabyte EP45C -DS3R FSB 1333 alabilirsin.Bu anakart üzerinde hem DDR2 hemde DDR3 RAM kullanabilirsin.Bunun fiyatıda yaklaşık 160$.Daha ucuz olsun dersen Gigabyte EP45C -DS3 FSB 1333 alabilirsin.Bunun da fiyatı yaklaşık 130$.Ayrıa bu anakartların ikiside ATI CrossFireX™ destekli.Yani iki adet CrossFire destekleyen ekran kartı kullanabilirsin.Böylece ekran kartlarının üstlerine binen yük yarıya düşer ve oyunlarda ve grafik tasarım programlarında yüksek performans bulabilirsin.Hayırlı olsun.

teşekkür ederim tersten toplamak diil aslında bilgisayarıma ekran kartı ve ram aldım şimdi artık anakartı ve işlemciyide değişiyim diyorum :)

Geri