anakart ile ilgili sorun

alegra90

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 5 gün önce bi konu açmıştm belki bazılarınız görmüştür yeni bi kasa alıcağımı sölemiştim. ki aldımda ancak bi sorunum var kasayı aldığımda içinde sadece işlemcisi anakartı ve ram le aldım ekran kartını da eski ekran kartını kullanarak tamamlayacaktım. eski ekran kartım ana kartın giriş yerine uyuşmadı bende kasayı geri götürdüm durumu anlattım ve bana anakartımın zaten bi ekran kartına sahip olduğunu sölediler. nvidia 6100 256mb lik bi ekran kartı varmış içinde eve gidip tekrar kurdm bilgisayarı ve varmış ekran kartı. commandos strike force die bi oyun yükledm oyunun minimum sistem gereksinimi 1.8 işlmci 64 ekran kar. ve 512 ram oyunu açtm ama en düşük ayarlarda bile çok takıldı. yeni kasamın içinde 2 gb ram 2.9 çift çekirdek işlemci zaten anakartımında ekran karıtı var ama istediğim verimi alamadım ki zaten belli bi sorun olduğu anakartımın modeli:nvidia mcp61 vga anakart ayrıca ekran kartı güç paylaşımı yapmıyomuş. yorumlarınız önemlidir

anakartının uzerinde ekran kartı yok dostum grafik arabirimi var.. yani nasıl anlatayim bi grafik islemcisi var ama bu harici degil dahili ve yuksek performans vermeyen bir grafik arabirimi..

yani evet ekran kartı almadan goruntu alır film izler bircok islem yapabilirsin ama konu oyunlara geldiginde bu grafik arabirimi maalesef gereken islevi gormeyecektir..

Geri