Anakart İçin Tavsiye

cihangarip

New member
Reaction score
0
Foxconn - Products: Motherboard
yukarıdaki Adresdeki Anakartım war ben bu anakarta 800 mghz lik ßir ddr2 ram takmak istiyorum pentium d 775 pin işlemci almak istiyorum , sizce arkadaşlar anakartım kaldırır mı ? Sorunsuzca kullanabilir miyim ? Yada tavsiyesi oLan var mı ?

işlemciyi takabilirsin ama ramleri takamazsın.

ramleri de takarsın aslında ama 800 mhz yerine 533 de çalışırlar.

marka olarak gigabyte yada asus al anakartı.

bu iki markadan başka alma...

Teşekkür Ederim Arkadaşlar .. Saolun.. Anakartımı Değiştircem inş..

gigabyte tavsiye ederim hatta işlemcini de değiştireceksen M720-US3 modelini kullanıyorum ben. çooook memnunum.amd işlemcimle nvidia kartımı problemsizce kullanıyorum tam performans

100 tl ye gecen ay ati hd 3650 agp kart aldım suan bende celorom 2,66 ghz işlemci ve 1 gb 667 mghz arızalı ram var , oyunlardan sorunsuz oynadım , Crisise kadar , Ama nolduysa 2.el aldığım 1 gb kingston ram 667 mghz in yanına 1 ay kullanıp 256 mb 533 mghzlik boşta duran ramimi taktım , şuan pcimi açtıgımda uzun bib sesi geliyor sanırım ramlar arızalandı , anakartımı değişcem ama sıfır aldığım ekran kartım için üzülüyorum , çöpe gidecek :)

asus kullanıyom ama almak ıstesem gıgabyt alırım ıslmcı :D amd ekran kartı nvidia uyarsa uymuyucagınıda bılıyom atı almak zorunda kalırdım

amd işlemciler oyun yönünden performansı iyi ve maliyeti düşük işlemciler ;)

asus kullanıyom ama almak ıstesem gıgabyt alırım ıslmcı :D amd ekran kartı nvidia uyarsa uymuyucagınıda bılıyom atı almak zorunda kalırdım

yukarıdaki mesajımda belirtmiştim. gigabyte m720-us3 modeli kullanıyorum.amd uyumlu bir anakart ama nforce chipsetli.
Athlon II X2 2.9 Ghz işlemcimle zotac 1 gb 9800GT ile şuan ful ayarlarda oynayamadığım oyun yok gibi..

ReallieS ustam peki Sadece senin anakartından , işlemcinden raminden ekran kartından alsam kaça malolur bana ?

Geri