Anadolu ayakta, vicdanlar rahatsız

birkaç defa daha soylemiştim yine soylum yıllardır ülke gündemini kilitleyen siyaset ve hukuk dünyasını ikiye bolen bir konuda yapılacak en iyi şey olayı halka sunmakken birileri laikliğin tanımını yapıp bukararın ona uymadığıı soyluyor ve ülke bu şekilde gidiş hattına devam ediyor...bu sadece demokrasi ayıbır...

Halka din elden gidiyor bize yardım edermisiniz dersen tabiiki evet oyu 99 olur.Ama açlıktan ölüyorsunuz bu hükumet 7 yılda size demogojiden başka birşey verebildimi diye sorarsanda halkın oyu % 99 hayır olur... :goz:

Çok merak ediyorum şimdi başörtülü doktor olmuş bir bayan yolda bir anda kasıklarından bıçaklanan yada başka bir yarası olan birine nasıl yardım edecek anlamıyorum...Bir erkeğin sacından tahrik olacagına inanan birisi nasıl yardım edecek...
Neyse zaten dinde kuranda olmayan bir şey hala niye tartısılıyorki...

Çok merak ediyorum şimdi başörtülü doktor olmuş bir bayan yolda bir anda kasıklarından bıçaklanan yada başka bir yarası olan birine nasıl yardım edecek anlamıyorum...Bir erkeğin sacından tahrik olacagına inanan birisi nasıl yardım edecek...
Neyse zaten dinde kuranda olmayan bir şey hala niye tartısılıyorki...

boyle düşünecek olursak başını kapatmamış olsa bile bir erkeğin bakmaması gerekn yerine bakıpta nasıl tedeavi edicek soylermisin ozaman kaldıralım müslümnlığı ortadan olsun bitsin dime..

Geri