Anıtkabir'e Gidip Başımı Açacağım

şahsen senle tanıştığımızı sanmıyorum :durdurun gerekte duymuyorum zaten :melek ama tavsiyem tanıdığın o kişiliksiz insanlarla takılıp onlar gibi gökten kemik yağacak die bekleyip zamanını boşa harcama tabi benimki sadece bi tavsiye uyup uymamak sana kalmış. :hhmanD:hhmanD

mümkünse tanışmayalımda....

tavsiyeni kendine saklasan iyi olur....

kemiklerle ilgilenen ben değilim... kemik muhabbetini açanda sensin..

eh artık kemikçilerle bir bağlasntın varki tavsiyelerdede bulunuyorsun...

sana iyi kemikçilerle muhabbetler...

zira benim senin gibi kemikçilerle uğraşanlarla işim olmaz...

işim olamadığı içinde tavsiyede bulunmuyorum....:biggrin:biggrin:biggrin

Kendini rezil etmekten baska bir sey yapmamis.
Bu da bazi kesimlerin isine gelmis. Yasakci mantiga maalesef uymak zorundalar
tabii ki de Anitkabire gidip de acmak ne demek? Orasi bas acma, dine aykiri
seyler yapma yeri mi. Alaka ve iliski nedir? Ne kadar bagnaz bir anlayisla basini
ortmus ki boyle bir yola basvurmus. Okuyup doktor oldugunda sivasa geri atanirsa da
Ulu Camii onune gidip tekrardan basini ortunce de baskalari mi yapacak haberini?
Insallah kampuste denk gelirsin..

Yakar şimdi bu kızı yobaz sürüsü...

mümkünse tanışmayalımda....

tavsiyeni kendine saklasan iyi olur....

kemiklerle ilgilenen ben değilim... kemik muhabbetini açanda sensin..

eh artık kemikçilerle bir bağlasntın varki tavsiyelerdede bulunuyorsun...

sana iyi kemikçilerle muhabbetler...

zira benim senin gibi kemikçilerle uğraşanlarla işim olmaz...

işim olamadığı içinde tavsiyede bulunmuyorum....:biggrin:biggrin:biggrin

tabiki şuan bile onlardan alıntı yapıyorum.:) doğal olarakta kemikçinin kim olduğuda ortaya çıkıyo. haklısın kemikçilerle uğraşmaya değmez harcanan zamana yazık ta napayım lanet olsun içimdeki insan sevgisine.:slap neyse bukadar zaman kaybı yeter :hhcool

tabiki şuan bile onlardan alıntı yapıyorum.:) doğal olarakta kemikçinin kim olduğuda ortaya çıkıyo. haklısın kemikçilerle uğraşmaya değmez harcanan zamana yazık ta napayım lanet olsun içimdeki insan sevgisine.:slap neyse bukadar zaman kaybı yeter :hhcool

uğraşma uğraşma uğraşma diyorsun ama..

tek birşey...

LANET OLSUN İÇİMDEKİ KEMİKÇİ SEVGİSİNE...

anla artık...

işte böyle insanlara ihtiyacımız var.umarım doktor oluncaya kadar beynini yıkamazlar kızın...

tamamen kişisel tercihidir saygı duymaktan başka yapılacak bişey yok.

Dün tv de izledim. Kız çok alakasız yanıtlar veriyor. Soru soranı duymuyoruz ve kız damdan dama atlıyor. Montaj haber diye buna deniyor. Ayrıca mecburen başımı açıcam cümlesini montajla kesmeyi unutmuşlar galiba o haberin içinde çok sırıtıyordu.(Kaç para verdiler aceba röportaj için?:D)

Olayın saçmalığı ne biliyormusunuz haber ajansı neden bu kızı ziyeret edip röportaj yapıyor. İstihbaratları bu kadar genişse okadar haber yapılacak konuyu neden pas geçiyorlar.Bunu düşünürseniz olay bitmiştir.Herşey gün gibi ortaya çıkar.

Bazı kişilerde Anıtkabiri sadece ateyistler ziyaret eder gibi yorum yapmış.Ne komik. Allah a şükür müslümanım. ve anıtkabiri 3 kere ziyeret ettim. ayrıca herkezi maddi imkanlarla aynı kefeye koyma.Her insan Ankaraya gelip Anıtkabiri ziyaret edecek bütçeye sahip değil.Asgari ücret ile çalışan bir insan başka bir şehirden gelip ziyaret etmesi çok zor. Eminin asgari ücretin ne kadar olduğunuda bilmiyorsundur

Yine bazı kişler anayasaların nasıl , ne zaman kimler tarafından yazıldığı hakkında bilgisi olmadan bol keseden sallıyor.Başkalrına vaaz verecegine ilk önce sen oku.

Yine bazı kişiler Osmanlı İmparatorluğuna laf atma cürretini gösteriyor. Atalarına küfereden bir insandan ne beklenebilirki.Hiç kimse kusursuz değildir. 7 cihanı titretmiş bir imparatorluğu aciz bir şey gibi göstermek sizin ayıbınızdır. Kınıyorum.

Yine bazı kişiler Helal ile Haram kavramlarını bilmeden yorum yapıyorlar.Helan nedir Haram nedir bi okusunlar.

Başın içiyle değil , görüntüsüyle ilgilenen bir düzen ve devlet kurumları , yıllardır bunun anlayışsızlığımızdan dolayı bir yere gelemedik, Üniversitelerimiz afrika ülkelerinden geri kaldılar.
Zorla , Dayatmayla insanları değiştiremez, modernlerştiremezsiniz, modernleşmeyi insanlar kendileri yolunu bulurlar.
Bu halk özüne dönecektir. İslam başımıza tac olacaktır.

Onları en çok Allah'ın kuralları ile milleti aldatan ve Kol- Bacak kesen Araplar ve Şeriat kurallarıyla yönetilen ülkeler yapıyor .
:goz:
Saç kılı göründü diye Kırbaçlanan Kadınlarında Allah Kuralları ile Cezalandırıldığını bilmeni isterim .

ne alaka şimdi.. senin örnek aLacağın kişi araplar değiLki..işine geLmediği için onLarı öne sürüosun.. örnek aLınacak bir tek kişi var oda hz.MUHAMMED.. sanane arapLarın ne yapıp ne yapmadığından..

Anıtkabir'e girmesi için başını açması mecbur değil ki, her gün yüzlerce kapalı bayan Anıtkabir'e başı kapalı giriyor zaten, ama bunu açıklama gereği duyuyosa bizim lanet basınımız ve herşeyi abartan parti mensuplarımız suçlu bunda.

117 tane yorum yapılmış bırakın kardeşim isteyen açılır isteyen kapanır bizi ne ilgilendirir.biz açık veya kapalı olana değil zorla açtırmaya ve kapatmaya çalışan şerefsizliğe karşı çıkalım

Geri