Anıtkabir'de 222-A eylemi( Biz bu filmi daha önce çok gördük)

he yani şimdi o eyLeme kaTıLan haTunLar kahraman ben yüz karasıyım hemi_?

nie Çünkü başım kapaLı..

şimdi onLar asiL Türk vaTandaşı ben reziLin Tekiyim öyLemi_?

yazık ya...nasır TuTmuş beyinLere yazık...

bana da yazıkki kendimi sizin Gibi düşünenLere ezdiriyorum...

yazıkki Giyimine bakmadan insan oLarak seviyorum herkesi

ve yazık bana ki başı aÇık kimseLere sizin bizLere yapTıĞınız Gibi en ufak bi baskı yapmıyorum..

bunu mu isTiyosunuz he_?

kusura bakmayın o kadar aLÇaLamam...

he yani şimdi o eyLeme kaTıLan haTunLar kahraman ben yüz karasıyım hemi_?

nie Çünkü başım kapaLı..

şimdi onLar asiL Türk vaTandaşı ben reziLin Tekiyim öyLemi_?

yazık ya...nasır TuTmuş beyinLere yazık...

bana da yazıkki kendimi sizin Gibi düşünenLere ezdiriyorum...

yazıkki Giyimine bakmadan insan oLarak seviyorum herkesi

ve yazık bana ki başı aÇık kimseLere sizin bizLere yapTıĞınız Gibi en ufak bi baskı yapmıyorum..

bunu mu isTiyosunuz he_?

kusura bakmayın o kadar aLÇaLamam...

Haklı istek siyasetin çamurlu ellerini başörtüsünden çekene kadar devam edecek.

Söyledikleriniz yersiz, kimsenin kimseye baskı yaptığı yok. Bununla birlikte alçalmak ya da yükselmak bu değildir.

Size şu şekilde üzülürüm beni yanlış anlamayın.

Kadını ikinci plana atan, elini sıkma tenezzülünde bulunmayan insanlardan, sizin geleceğinizi şekillendirmesi için medet umuyorsunuz. Bu sizce ne kadar doğru?

Bu gilmi daha once cok gorduk cooook..
Halkin karni tok bunlara.. Yok Tandogan, yok Caglayan, yok milyonlar...
eee sonuc?? hepsi bos :) bu da oyle.. siz kac kisi oldugunuzu saymaya devam edin.. SMS kasın :D:D

eylemi anlamakda zorluk cekiyorum...
yapilmak istenen nedir.???
ataya yuruyus yapiliyor nedeni turban..ataturk un hanimi basortuluydu..

ewet doğru O'nun da hanımı başörtülüydü çünkü o zamanlar başı açık olan yoktu.İşte ATA da bunun için kıyafet dewrimini getirdi.Eğer kıyafet dewrimi olmasaydı we kadınlarımız o günkü gibi giyinseydi;şöyle birdüşünün bir davete katılmışsınız her uyruktan insanı bulmak mümkün herkesin karısı son derece modern giyinmiş sizin karınızın yüzünü görmek dahi mümkün değil
içlerinde simsiyah öcü gibi dolaşıyor.

Dünyanın hiç bir yerinde böyle anlamsız bir gösteriye rastlayanazsınız.gösteri yerine kuru gürültü desek daha mantıklı olur aslında. Çünkü bu tür şovların kuru gürültü olduğu daha önce sahneye konan Cumhuriyet mitingleri adı altında batık solu birleştirme yürüyüşlerinde ortaya çıktı.

Bu şova katılanlara sorsanki arkadaş birileri sana zorla gel başını ört dediği için mi sen gösteri yapıyorsun.

Birileri senin yaşam biçimine müdahale ettiği için mi sen bu gösteriyi düzenledin.

Eğer gerçekten bunlar oldu da sen bu yüzden gösteri yapıyorsan ozaman bende seninle beraberim.Ve senin hakkını sonuna kadar savunmaya razıyım.

Aksine bu gösteriye katılan kuru kalabalık diyor ki "Daha önce başörtülü öğrenciler için yasaklanan eğitim hakkı kalkmasın aynen devam etsin"

işte görüldüğü gibi özgürlük veya bir hak arama için yapılmış bir gösteri değil.Aksine baskının zorbalığın devam

etmesi için yapılan bir şov.

ama sen ,eğitim hakkı ellerinden alınmış ve haksızlığa uğramış bu kızlarımıızın üzerlerinde ki yasak kalkacağı için gösteri yapıyorsan bunu dünyanın hiçbir yerinde saygıyla karşılamazlar.

Ve böyle içi boş şovlara da bu millet pirim vermez.

Bu ülkenin yüzde 80 i bu yasak kalksın diyorsa o yasaka eninde sonunda kalkacak. Bğırsanızda çağırsanızda boş

arkadaşım tesbitlerin çok mükemmel aynen katılıyorum.

eylemi anlamakda zorluk cekiyorum...
yapilmak istenen nedir.???
ataya yuruyus yapiliyor nedeni turban..ataturk un hanimi basortuluydu..

çok doğru eylemi esefle kınıyorum

ewet doğru O'nun da hanımı başörtülüydü çünkü o zamanlar başı açık olan yoktu.İşte ATA da bunun için kıyafet dewrimini getirdi.Eğer kıyafet dewrimi olmasaydı we kadınlarımız o günkü gibi giyinseydi;şöyle birdüşünün bir davete katılmışsınız her uyruktan insanı bulmak mümkün herkesin karısı son derece modern giyinmiş sizin karınızın yüzünü görmek dahi mümkün değil
içlerinde simsiyah öcü gibi dolaşıyor.

o modern dediğin elbiseler onların (değiştirilmiş) dinlerinde serbest bizim dinimizde böyle bir şey yok hem modern denince akla gelen bu dekolte elbiselerse o modayı da o değiştirilmiş inanca sahip olanlar belirliyo benim müslüman bacımın giyeceğini onlar belirliyecekse ben bacıma "öcü" de derim

Geri