Anıtkabir Özel Defteri'nden

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Anıtkabir Özel Defteri'nden Siyasetçilerimizin El Yazıları
El yazısı bir insana ait bikaç özel şeyden biridir.Parmak izleri, ses tonları ne kadar kişiye özelse el yazısı da o kadar kişiye özgüdür. Önemsiz gibi dursa da güzel yazmak toplumda kişiye itibar kazandıran önemli bir yetenektir. Öyle ki Fransız şirketilerinin çoğu iş başvurularının çoğunda güzel el yazısını kriter olarak sunmaktadır. Hal böyle olunca güzel yazabilmenin de yolları aranmaya başlamıştır.Fizyoterapi ile güzel yazı yazmak bunun bikaç yönteminden biridir.Hatta el yazısından karakter tahlili yapmanın bilimi bile var: Graphology

Gelelim başlığımızın asıl konusuna... Peki bizleri yöneten, devletin en üst kademesindeki siyasetçilerimizin el yazıları nasıl? Bilmem siz de hiç merak ettiniz mi ama ben bu sabah denk geldiğim bir haberden sonra merak edip araştırdım ve Anıtkabir Özel Defteri kayıtlarından siyasetçilerimizin el yazılarına baktım. Merak edenler için de paylaşayım istedim.Hangisinin daha güzel olduğuna siz karar verin.

Şu aralar herkes hakkında bulduğu belgelerle bir çok siyasetçiyi terleten Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir belge de ben buldum.Bitiricem onu =) Yok canım ne işim olur siyasetçiyle sadece el yazısını görün diye sitesinde yayınladığı mal beyanını koyuyorum.

ilker Başbuğ' un yazı karakterlerinin son derece düzgün olması bende titiz birinsan olduğu izlenimini uyandırdı. Beklediğimin aksine Tayyip Erdoğan' ın el yazısı da fena değil. Öte yandan Abdullah Gül' ün el yazısı tam da bakkalın veresiye defterine layık.

abdullah gül, bülent arınç, mehmet ali talatın yazılarını hiç beğenmedim ben birinci sınıfta daha güzel yazıyordum en güzel yazı ilker başbuğunkiydi onu çok beğendim paragraf başları aynı hizada çok özenilmiş ve titizlikle yazılmış bir yazı

Geri