Anıtkabir’e denizaltıyla saldıracaklar

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Şok diye bi program vardı.

*

“Şok... Şok... Şok... Playboy yıldızı Anna Nicole Smith, haftada bir gün zevk için
Edirne Genelevi’ne gelerek ücretsiz amme hizmetinde bulunuyor sayın seyirciler!”

N’oldu biliyor musunuz?

Kuyruk oldu!

Edirne Valisi açıklama yaptı...

“Öyle bir hanım çalışmamaktadır!”

Halbuki, programın başında sonunda “Bu bir mizah programıdır” yazıyordu.

İnandıramadılar.

“Çevireceğiniz numaradan önce Graham Bell’in doğum tarihini tuşlarsanız, telefonla bedavaya görüşebilirsiniz”diye haber yaptılar... “Benim telefon galiba arızalı” diye hücuma uğrayan Telefon İdaresi, ertesi sabah beyanat vermek zorunda kaldı; resmi kurum olduğu için “Manyak mısınız”diyemedi,“Külliyen yalan”dedi.

Adnan Menderes döneminde gizli bir projeyle uzaya gönderilen, ancak, daha sonra ödenek yetersizliği nedeniyle geri getirilemeyen Türk astronotun oğlunu çıkardılar canlı yayına... Millet ağlamaktan helak oldu zavallı yavrucağın dramına... Mermiyi dişiyle yakalayan adamı gösterdiler, kendini vurduranlar oldu! Klozetten çıkıp, insanların kıçını ısıran yaratık haberi de yaptılar, Cine 5 şifresini kıran sprey haberi de... Laboratuvarda tüplü müplü bir deney yaptılar, “Sigara paketlerindeki parlak kâğıtlarda gümüş var, işte böyle ayırabilirsiniz” dediler, adamın biri malı mülkü sattı, belediyenin çöp ihalesini aldı.

700 hafta yayınlandı!

*

Sonra kaldırıldı...

Çünkü, zor oldu ama, gerçek olmadığı 700 hafta sonra nihayet anlaşıldı ve izlenme oranı düştü.

*

Nedendir bilmem, aralarında benim de bulunduğum 137 gazetecinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan Balyoz Darbesi’ni okuyunca,
“Şok”geldi aklıma.

Şok... Şok... Şok...

F16 düşürtecekler.

Cami bombalayacaklar.

Halka ateş açılacak.

200 bin kişi tutuklanacak.

On yüz milyon baloncuk olacak.

*

E haliyle soruyor bazı okurlar:
“Ne diyorsunuz bu işe?”

Ne diyeyim kardeşim... Edirne Valisi bi açıklama yapar herhalde.

..::YILMAZ ÖZDİL::..

vallaa ne diyiim mg_evil, ben taşıyacaktım konuyu;sen benden önce davranmışsın....gülmekten kırılarak sitesinden kopyalıyordum, ama benden önce taşınmış olabileceği endişesiyle....bi de baktım sen açmışsın...
ben iddia ediyorum bu adam asrın yazarı...tam bir aydın...Allah uzun ömür versin bu adama...

Evet güzel yazı...

Milletimizi ŞOK lara alıştıracaklar ya zemin hazırlıyorlar.
Gün değil saat başı ŞOK haberleri.
Aklıma gelenler.

Ankara da ŞOK iddia
Türkiyeyi sarsacak ŞOK iddia
Domuz gribiyle ilgili ŞOK iddia
ŞOK Ak parti iddiası
Bilim adamlarından ŞOK iddia
MHP den ŞOK iddia
Deniz Baykal dan ŞOK iddia
Zahit Akman la ilgili ŞOK iddia
Hain saldırılarla ilgili ŞOK iddia

ŞOK ŞOK ŞOK
ŞAK ŞAK ŞAK

Arkasına ne yazarsanız uyar....?

her dönem de çıkmıştır bundan sonra da çıkacaktır.eğer ki bu iddaalar gerçek çıkarsa bu tipler ne diyecek.

her dönem de çıkmıştır bundan sonra da çıkacaktır.eğer ki bu iddaalar gerçek çıkarsa bu tipler ne diyecek.

İşte bu senin yazmış olduğun yorum.
Hep iddialar üzerine yorum yapıyorsunuz
Hep iddialar üzerine siyaset yapıyorsunuz
Hep iddia üretiyorsunuz

Bir kerede Somut birşeyler üretinde
Hak verelim.(kendi adıma diyorum)

Birde bu tipler ne demek şaçıklarmısın.

orta da bir iddia var onun üzerine yorum yapacagız.ne üzerine yapılabilirki ?

yargı olayları aydınlatsın onun üzerine de yorum yaparız.somut olarak .:p

hep iddaa olup hiç somut bişey üzerine konuşamamak kabak tadı vermeye başladı onu demek istiyo ramo46 kardeşim haklıda

devletimizin kurumları eminimki bunları çözecektir.var veya yokk zamanla netleşecektir.olaylar taze daha bekleyelim görelim :utan

Bu insanlar sağduyulu insanlar...rejimle problemi olmayan insanlar...haaa 12 eylüllerde bilmemnelerde yargılanmadılar mı?evet....belki de işkence de gördüler...ama şu anki durumun o zamankilerden çok farklı olduğunu ve bu ülkeyi düze çıkaracak tek şeyin vatana millete hukuka sadakat ve tsk ya vefa olduğunu bilen, vatandaşlık görevini sapına kadar yerine getiren insanlar...
o yüzden bunlar konuşuyorsa ve yazıyorsa; sadece oku ve bişeyler kapmaya çalış...

ben her yazarı okumaya gayret ediyorum...bir yere bağlı kamak benim doğama uymaz.her fikri okuyacaksın ki güzelliklerini içerisinden ayırt et...ama yıllardır aynı türküyü çığıranları da biliyorum...

patronun dediklerini değil gerçek neyse onu yazanı tasvib ederim...gazeteci de budur ...

Taraf kime ve kimin emellerine Taraf ? diye sormak gerekiyor.

Taraf, ABD ve ABD'nin Ortadoğu'daki emellerine Taraf.

YILMAZ ÖZDİL ve ekibini kutluyorum valla ellerine sağlık

Geri