Anılarınız (:

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Herkesin mutLaka Erkek/kız Kardeş Abi /abLası ile güzeL anıları vardır :)
PayLaşmak istermisiniz?

iLk ben başLayayım ..

Sırf o ve arkadaşlarıyLa oyun oynamak için erkek pantolonu giymiştim..
(Abi bende seninle oynayayım mı?
Hayır sen kızsın pantolonun yok..
Çok zoruma gitmişti bu sözü ama bunu hiç bir zaman bilemedi abim birde dalga geçmişti..)

ßeni aralarına almadıkLarı için en güzeL en değer verdiği misketlerini hep ben sakladım,onu cezalandırmak istemiştim hala bende durur :)

Babam olmadığı zaman hep beni abim korurdu huzur bulurdum onunla bir defasında benim yüzümden büyük bir kavga etmişti..

Sırf balayında rahat etmesin beni unutmasın diye yanlarında gittim ama bir işe yaramadı :(
Abicim ben seni çok seviyorum gittiğin yerde çok mutLu oL..
Ahh ağlamak istemiyorum varsa siz paylaşın :)

hangi birini anLatayım=)
kardeşimLe biz birbirimize çok takıLırız
hemen hemen hergün yeni bir anı

bir gün kahvaLtı sofrasında aiLeden 5-6 kişi oturuyorduk
ben kardeşime bir tane vurdum
bi baktım sofradaki herkes pat pat kardeşime vurdu birer tane :)

bugün biLe haLa niye vurdunuz abi diye sorar =
)

KIZ KARDESİMLE ÇOK KAVGA EDERDİK BİGÜN YİNE KAVGA ESNASINDA KAPIYI ÇARPIP DISARI CIKTIK AMA ANAHTAR İÇERDE KALMIS ANNEMDE DISARIDA TABİİ
GİDİN BABANIZI BULUN ANAHTARI ALIN GELİN DEDİ:d
BABAM KAHVEDE İKİMİZDE GURUR YAPIYORUZ TABİ KAHVEYE GİRMİCEZ DİE
TABİ ABLALAR HEP BASKIN GELİR KARDESİMİ İKNA ETTİM BABAMDAN ANAHTARI ALDIK GELDİK TABİ ANNEM DÖVECEK KORKUSUYLA BABAMIDA GETİRDİK
EVE GİRDİK BAKTIM ANNEM MUTFAKTAN Bİ HIZLA GELİYOR ELİNDE OKLAVA SİZİ GİDİ ESEK SIPALARI DİE:d
AMA BEN SANSLIYDIM 2 GÜN SONRA AMELİYAT OLACAKTIM DOKTOR MORLUK GÖRÜP ANNEME KIZAR DİE BANA 1 VURDU KARDESİME 3 VURDU:d
O DAYAGI HİÇ UNUTAMAM AMA KARDESİME KARSI DUYDUGUM VİCDAN AZABINI UNUTMAK İSTİYORUM:d
CANIM KARDESİM YA COK KAHRIMI CEKTİ BENİM:) SEVİYORUM ONU...

Bir anıda ben paylaşayım

Abim eve kimsenin olmadığını düşünerek kız arkadaşını eve getirmişti karşısında beni görünce ecel terleri döken abime 1 yıl boyunca şantaj yapmıştım :laugh:

Onunla ilgili bıtmek tükenmek bılmeyen anılarım var...
Çünkü yüreğimde apayrı bır yerı var...
Çocukken ne olursa olsun benı her türlü kötülükten koruyacagına başım dertte olsa ve o dünyanın ötekı ucunda bile olsa yanıma koşup gelecegınden emın oldugum tek ınsan....
Herhangi biri onu sordugu zaman gurur duyardım ablam derken...
Bir kere işyerıme gelmıstı ve herkes işi gücü bırakmıs onu seyredıyordu sanki..belkı de ben sanıyordum bılmıyordum...
Herkesı sevebılme yeteneğı vardı.. ve herkes tarafından kendını sevdırebılme...Onunla bır tanısan beş dakıka sonra kırk yılllık dost gıbı olurdu..Onu tanıyıp ta sevmeyen birine rastalamadım yaşamı boyunca..
Ne zaman bir üçü bir arada yapsam yanında mutlaka sigara yakarım...
beraber içtigimiz gibi..... Küllük ortada ikimizinde huyu o kendı yönune cevırır küllüğü ben kendı yönume...
Şimdi eksık olan tek şey o güzel sohbeti..
Onun o dimdik kendınden emin yürüyüşü , herkese içten ve sıcak davranması , ama yerı gelınce dişi bir aslan kesılmesı kötülere , meydan okuması...
Bütün hayatım boyunca hayran oldugum tek ınsandı...
İkimizde bıraz delıydık sanırım =)
İkimizde yüksek ses müzik dinlemekten büyük zevk alırdık ve evde ikimiz biribirmize kavusunca başlardık oynamaya müzik sesını açıp ...
Birgün büyük ablama gitmiştik..o ikimizin tam tersıydı o zamnlar ...
yükses sesle müzik dınlemekten hoşlanmazdı ..oynsak anneme deli bunlar derdı =)
Onu kızdırmak için bir cd koymustuk müziksetine....hemde ablamın evınde :)

açtık sonuna kadar oynadık oynadık :)
ablamın başı şişmiş arada kısın dıyıp duuryordu ama çok fazla tepki vermemıstı bu sefer ..
Çünkü sema'm küçük olan ablam uzakta oturuyordu sık sık gelemıyordu artık sanırım o yüzden sinirini içine attı büyük ablam :) ama sonunda biz acıdık haline ve kıstık sesını müziğin :)

Halı saha maçından geliyoruz 5 arkadaş yorgunluktan ölmüşüz bana dua okumayı öğretmeye çalışan bi arkadaşım bi mezarlığın önünden her geçtiğimizde zorla okuturdu yine bi tanesinin önünden geçiyoruz gece karanlık yiyo mu lan gel içeri girelim dedi hadi girelim dedim ikimiz içeri girdik öbür iki arkadaşımda arkamızdan girmişler bizi korkutmaya telefonun kamerasını açmışlar bö mööö neyse ilerliyoruz çitin kenarına doğru geldik ben yerde küreğe benzer bişey buldum biri kazma buldu hangi akla hizmetse aldık elimizde ilerliyoz öbür elemanda dışarda tabi girmedi içeri çite doğru yaklaştık polis arabası köşede duruyo hemen yere çöktük dışardaki salak arkadaşımda zannediyo ondan saklanıyoruz bağırıyo olum atakan gördüm çıkın çıkın diye :D:D:D arkasındaki polisi görmüyo git diyoz anlamadı neyseki polis gittide başımıza bişey gelmeden çıktık ama bayaa gülmüştük :D:D:D

Erkek kardesımle ılgılı en gülümseten anım galıba ....beraber dansa gıtmeye başladıgımız ilk zamanlar her mekana beraber gıder gelırdık..Ve kımse benı dansa kaldırmazdı..Moralım bozulmaya ve kendıme guvenımı yıtırmeye başlamıstımkı (herseyı ögrendım birgün :smile:
millet bizi sevgılı sanıyordu :)))
neyse bir süre sonra herkes kardes oldugumuzu ögrendı yayıldı dedıkodu :)
Ama hala benı dansa kaldıran yoktu doğru dürüst çünkü bu seferde herkes bizi tanımıstı herkes bizi çok sevıyordu ama erkek kardesım dıye benle dans etmeye cekınıyorlardı :))
Neyse zamanla benım de oraya dans etmek için geldıgımı idrak edebıldıler hhehheh :)
Tabı bu arada kızlarda onla dans etmeye yanasmıyor onu hıc kaldırmıyor lar hatta uzak duuryorlardı :D
yıne aynı mekanlara gıttıgımız oluyor bazen de farklı yerlere ama sonucta artık gıttıgımız her mekan da bızı tanıdılar . Kızlar onla rahat dans edıyor bende rahat dans partnerı bulabılıyorum.Zaten süreklı aynı yelerde gıttıgımız için daha rahat oluyor bıldıgın , tanıdıgın ınsanlar .arkadasların vs .. :)

Geri