AMP Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Crack İstemi

Arkadaşlar 150mb programı indirin sonra amp nin sitesinden güncellemeyi indirin. Güncellemeyi bir klasöre açın sonra patch i uygulayın. Güncellemeyi yükleyin.

arkadaş doğru tarif etmiş ama win7 64 bite kuramadım xpye kuruldu.

Arkadaşlar programı bu linkten indirebilirsiniz.

ilaç bu sitede Desperate TCG

Mihmandar arkadaşa teşekkürler
Kolay gelsin

hocam biz bu işlemi yapınca amp hakediş programcıları kim lisanslı kim lisansız kullanıcı olduğunu bilmiyorlarmı ?
paylaşımın için de çok teşşekkür ederiz.

hocam biz bu işlemi yapınca amp hakediş programcıları kim lisanslı kim lisansız kullanıcı olduğunu bilmiyorlarmı ?
paylaşımın için de çok teşşekkür ederiz.

yok ilk başta kilit sorgusunu devre dışı bırakmış ilacı yapan arkadaş o yüzden sorun yok istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

birader bende denedim ama beceremedim. patch dosyasını açınca file not found diyor. göstereceğimiz dosya güncellemenin exe uzantılı olan dosyasımı. açınca kullanıcı adı ve şifrede istiyor bide. son sorum kurulumda full mü diycez yoksa demo mu? ilgine şimdiden teşekkürler

Arkadaş full diyeceksiniz. Güncelleme dosyasını bir yere açacaksınız ve patch dosyasını içine atacaksınız sonra çalıştıracaksınız.

arkadaşlar vistaya kuran varmı? ben vistaya kuramadım

xp ye kurdum program çok güzel çalışıyor ama daha detaylı inceleme şansım olmadı.Yapan ve bize sunan arkadaşa çok teşekkür ederim.Bu arada güncelleştirmenin exe dosyasını çalıştırdığınızda dosyaları nereye açtığına bakın orada gösteriyor o klasörü kopyalayıp ondan sonra ilacı içine atıp halledin.Birde acaba bu ilaç network üzerinden çalışmalarıda kapsıyormu bunun hakkında bir bilgisi olan varmı?

windows 7 ye kuruluyormu arkadaşlar

yok ilk başta kilit sorgusunu devre dışı bırakmış ilacı yapan arkadaş o yüzden sorun yok istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

bütün güncellemelri yaptım proğramı açmak için tıkladığımda kullanıcı adı ve şifre soruyor?

Arkadaşlar bu program internete bağlanmıyor değilmi güvenlik duvarında uyarı çıkmadı ama ne olur ne olmaz başımıza bela olmasın.

ben programı kurdum ama 2010 güncelleştirmesini yapamadım dostlar yardımcı olursanız sevinirim,,,

Arkadaşlar herkesin emeğine ve yüreğine sağlık.
Bende bu programı kurmaya çalışıyorum bir yerde takıldım.
Patchı başarılı bir şekilde uyguladım ve şağıdaki bilgileri aldım.
Burdan sonra devam edemedim ne yapmalıyım.

---START PATCHING---

[SEARCH & REPLACE PATCH]
loading file:
HYMUpg.exe
Inline patch OK!
file patched!
Backup file:
HYMUpg.exe.BAK
...done!

[OFFSET PATCH]
loading file:
PROG\AMPHYM.EXE
Filesize OK!
CRC32 check skipped!
file patched!
Backup file:
PROG\AMPHYM.EXE.BAK
...done!

---PATCHING DONE---

ben de patch i uyguladım ama programı çalıştırdığımda "Hata! Geçersiz parola" diyor. Bir de update de "kilit kayıt prosedürü" nü tıkladığımda "Hata, kilit bilgisi okunamadı" diyor. Nerede hata yapıyorum çözemedim..

ellerine ve emeğine sağlık üstad çok teşekkürler

arkadaşlar tüm bu işlemleri intenet kapalı iken gerçekleştirmek gerekiyor..
herkesin dikkatine.olmazsa regedit'ten program ismine göre taratıp sıfırlayın ondan sonra deneyin....

amp hakedişin 2010.4 güncellemsi çıktığından ilaç işe yaramıyor.
bu konuda yardım bekliyorum

Geri