AMP Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Crack İstemi

Arkadaşlar AMP 2009 Demo crack bulan warmı? internetten araştırdım fakat çalışan bulamadm .
yardımcı olrsanız sevinirim...

bulan ve bilenlerin insanlık namına foruma koymalarını temenni ediyorum,,,

Arkadaşlar.

Bende 2008 versiyonun nasıl kırılacağını anlatan bir video var. Bunun için 2 adet program gerekiyor, onları da internetten indirdim. Elimde AMP 2009 demosu vardı, belli bir yere kadar demo kısıtlamalarını kaldırdım. Ama şu 15'ten fazla poz ekleyememe sorununda hata veriyor. Sanırım 2009 versiyonunda onunla ilgili bir değişiklik yapmışlar.

Sonuç olarak: AMP 2008 demosu lazım. Onu bir türlü bulamıyorum.

Eğer sizde varsa ve paylaşırsanız, ben de sizlerle videoyu ve programları paylaşabilirim.

Saygılar.

2010 versiyonu çıkmış

crack i olan varmı ? yada yol gösteren ?

Bende şuan crack var ama dongle kopyası yaptım eğer paylaşırsam kopyaladığım kişi sorun yaşar. o yüzden dağıtım yapamıyorum kusura bakmayın.

arkadaşım bana çok acil lazım yardımcı olamazmısın :(

Arkadaşlar slm. dongle ların içinde belli bilgiler var bu doğrudur ama bu bilgiler dongle sahibinin bilgilerini içerselerde programın çalışmasını sağlayan kodlarıda barındır. siz kimlik bilgileri kısmını ve özel bilgileri kaldırarak bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum. tşk ler.

üstadlar bu işe bir el atsalar acaba mümkün mü ? ayrıca archi07 arkadaşın eksik bilgisi var sanırım dongle larda kişisel bilgi olabilir ama önemli olan o prg mın çalışmasını sağlayan code lar diğerlerini paylaşmasına gerek yok zaten.

Amp

Arkadaşlar programı bu linkten indirebilirsiniz.

Bir adım daha ileri. Alın size AMP Hakediş ve Yaklaşık maliyet FULL (Orjinal)
135 mb tek link. Satın almadıysanız bulamazsınız.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Sıfırdan başlayanlar için
1. Yukarıdan programı indirip kurun
2. Amp nin sitesinden güncellemeyi indirin.

Mevcut kullanıcılar için
3. İndirdiğiniz güncellemeyi olduğu yere açın (winrar/winzip ve benzeri)
4. Patchı içine kopyalayıp uygulayın.
5. Normal olarak günncelleme işlemini yapın tamamdır.
6. Bilgi ve destek için www.emceninyeri.com adresindeyim. Beklerim...

Not: Oska Hakediş birim fiyat güncellemesiyle beraber paketleniyor...

Mihmandar © 2010

ilaç bu sitede Desperate TCG

Mihmandar arkadaşa teşekkürler
Kolay gelsin

Herkes AMP AMP diyip duruyordu. şimdi teşekkür eden bile yok :))

eline koluna sağlık birader hemen indiriyorum süpersin baba yaaaa

hocam ben verdiğin yöntemi denedim ama çalıştıramadım daha açıklayıcı bir anlatım yapabilirsen sevinirim . mesala güncelleme 2010 mu yoksa program versiyonununmu kilit sorunu falan diyor biraz detay lazım
emeğine sağlık

Arkadaşlar 150mb programı indirin sonra amp nin sitesinden güncellemeyi indirin. Güncellemeyi bir klasöre açın sonra patch i uygulayın. Güncellemeyi yükleyin.

Geri