Amerika'dan Vergi Alan Tek Devlet..!

osmanlı türk müdür
türk nedir
osmanlı türk ise neden
"yazık o kürke ki içine bit düşe
yazık o eve ki içine türk düşe"
deyip tarihi boyunca türkleri öldürmüştür

milli tarihi okuyup ezberleyeceğinize neden gerçek tarihinizi okumuyorsunuz

Türk nedir? iLginç 1 soru gerçekten!

Kör olan atalarından utananlardır. Zahmet edip kendi tarihimizi okusun

by_ajan' Alıntı:
körler sağırlar birbirini ağırlar

İnsanın atalarıyla övünmesi hiç de garip bişey değil bence çok normal. Bizler Hammer gibi bir türk düşmanının yazdığı kitaptan tarihimizi öğrenirsek tabi atalarımızı sevmeye korkarız. Avrupa'nın ortaçağ karanlığı dediği zamanda atalarımız onlara medeniyeti öğretti.

Zamanında OSMANLI bozulmasaydı şuan diğil ABD tüm DÜNYA TÜRK himayesinde olurdu ama bu her büyük devletin kaderi...

OTTOMAN EMPİRE
VAR MI ÖTESİ
KARDEŞİM ALIRIZ BİZ HERKEZDEN ALIRIZ
HARAÇA BAĞLAMIŞIZ TEN:d

nozz' Alıntı:
İnsanın atalarıyla övünmesi hiç de garip bişey değil bence çok normal. Bizler Hammer gibi bir türk düşmanının yazdığı kitaptan tarihimizi öğrenirsek tabi atalarımızı sevmeye korkarız. Avrupa'nın ortaçağ karanlığı dediği zamanda atalarımız onlara medeniyeti öğretti.

sayın nozz bana şu "kendi tarihini" bir anlatırmısın çok merak ettim doğrusu
anlatırken de türk nedir bunu da anlatır mısın
yanı sıra osmanlı ile türklerin ilişkilerine de değiniver bi zahmet

by_ajan' Alıntı:
sayın nozz bana şu "kendi tarihini" bir anlatırmısın çok merak ettim doğrusu
anlatırken de türk nedir bunu da anlatır mısın
yanı sıra osmanlı ile türklerin ilişkilerine de değiniver bi zahmet

Ben burada türkçülük yapmıyorum.. Zaten Osmanlı Devletinin ismine bakarsan Devletin adında türk ibaresi yok. Kendini Osmanlı hisseden herkes bu devletin şanına katkıda bulunmuştur (Sokullu Mehmet Paşa). Bu devlet şu anda kimsenin adalet ve demokrasi getiremediği, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika' daki insanlara adaletli bir şekilde yüzyıllarca idare etmiştir ve o topraklardaki insanları ortaçağın karanlığındaki Avrupa'ya sömürtmemiştir. O bölgelerdeki insanlara gerçek bir müslümanın yapması gerektiği gibi herkese eşit seviyede davranarak adaleti öğretmiştir. Kendi tarihini anlatırmısın diyorsun peki ben soruyorum senin tarihin değil mi? Sen nerelisin? Yazılarından takip ettiğim kadarıyla çok okuyan bir insansın. O zaman Osmanlı tarihini kimden öğrendiğimi söyleyeyim sana "Osman Akgündüz". Merak ediyorsan onu oku

Nerden nereye de mi beyler?Neymişiz ne olmuşuz?Çok çalışmak gerekiyor..

----------------------
ajan olmuyor aga.Anladık inançlı biri değilsin ya da bizim inandığımız şeye inanmıyorsun diyeyim ama her konuya atlayıp saptırıyorsun konuyu amacından..En sonunda atalarımızı da inkar ettireceksin bize..Akıllarda soru işareti bırakmak istiyorsun galiba başka bi konu aç mesaj atan arkadaşların dediği gibi..Konuyu bulandırma..burda tartışırsak amacından şaşıcak konu..

abdal507' Alıntı:
Nerden nereye de mi beyler?Neymişiz ne olmuşuz?Çok çalışmak gerekiyor..

----------------------
ajan olmuyor aga.Anladık inançlı biri değilsin ya da bizim inandığımız şeye inanmıyorsun diyeyim ama her konuya atlayıp saptırıyorsun konuyu amacından..En sonunda atalarımızı da inkar ettireceksin bize..Akıllarda soru işareti bırakmak istiyorsun galiba başka bi konu aç mesaj atan arkadaşların dediği gibi..Konuyu bulandırma..burda tartışırsak amacından şaşıcak konu..

sayın abdal507
kendimi birşeye atlayıp saptıran biri gibi görmüyorum. konun saptığıda yok. konu üzerinde bildiğim gerçekler dorultusunda söylem yaptım. birilerinin kafasında soru işareti bırakmaktan ziyade herkesin bildiklerini ve inandıklarını korkmadan sorgulamasını isterim. sen osmanlıyı atan olarak görebilirsin ama osmanlı benim atam değil hatta ecdadımı kesen bir monarşi hanedanıdır. ve ben dedelerimi öldüren ve yoksulluk,açlık,savaştan başka onlara hiçbirşey sunmayan ne idüğü belirsiz bir dil ve gelenek kurmuş, saraydan dışarı çıkıp etrafına bakmayanlara ecdat demem.daha detaylı bilgi için
http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=45324&page=4
buraya bak istersen.
saygılar

KooZ_BuyCu' Alıntı:
OTTOMAN EMPİRE
VAR MI ÖTESİ
KARDEŞİM ALIRIZ BİZ HERKEZDEN ALIRIZ
HARAÇA BAĞLAMIŞIZ TEN:d
OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN ADINI BİLE KENDİ DİLİNDE SÖYLEMİYORSUN BUNUN ÖTESİ YOK

he ya doğru bir bilgi:)1,5 ay önce ntvdeki infoman'de söylemişlerdi. bide şimdiki halimize bakın:(uşaklık ediyoruz adamlara.yok abi!bu iş polatlarla mematilerle olacak iş değil.alanımızı(ortadoğu) amerika'ya karşı koruyalım yeter. bilgi için saol kardeş

lem neydik ne olduk beeeeeeee

El oğlu aya çikti, osmanoğlu karasabanla tarla sürüyor, bakkaldan bile vergi alamaz oldu. Bunları da görelim.

WARTOX' Alıntı:
Zamanında OSMANLI bozulmasaydı şuan diğil ABD tüm DÜNYA TÜRK himayesinde olurdu ama bu her büyük devletin kaderi...

dunyanın turk himayesinde olması iyi bir sey mi yani? yani ırakta simdi abd deil de osmanlı olsaydı iyi mi olcaktı? osmanlı oldurseydsi ıraklıları osmanlı zulmetseydi sevinecek miydin turkler dunyaya hakim die?
osmanlı da oyle ahım sahım, iyi, adeletin esitligin oldugu bir devlet degildi, bence ovunecek pek bisey yok--eger ovunulecek bir sey varsa abd liler ovunsun nerden nereye geldik die

şimdide don lastiğini bile ABD den alıyoruz

burockthebat' Alıntı:
dunyanın turk himayesinde olması iyi bir sey mi yani? yani ırakta simdi abd deil de osmanlı olsaydı iyi mi olcaktı? osmanlı oldurseydsi ıraklıları osmanlı zulmetseydi sevinecek miydin turkler dunyaya hakim die?
osmanlı da oyle ahım sahım, iyi, adeletin esitligin oldugu bir devlet degildi, bence ovunecek pek bisey yok--eger ovunulecek bir sey varsa abd liler ovunsun nerden nereye geldik die

tarihi hangi kitaplardan okudun bilmiyorum ama bence daha cok okuman lazım...zaten türkler o topraklara hükmetti ama yüzyıllar boyunca böyle bir zulüm olmadı.
hangi acıdan bakıyosun bilmem ama tarihi incelersen türklerin söz sahibi olduğu dönemler masumlar mazlumlar ve halkın refahı acısından en iyi dönemlerdir. nitekim bir cok halk osmanlıyı yönetim için DAVET etmişlerdir.
osmanlı da son dönemlerinde bundan uzaklaştığı için cöktü.

helal olsun atalarımıza yani başkada bişey demeye gerek yok herşey ortada işte.Paylasımın için saol krdeş emeğe saygı..!

Geri