Ameliyathanede kolbastı

samimi23

New member
Reaction score
0
r79onr.png

Bir hastanenin ameliyathanesinde kolbastı oynayan iki anestezi uzmanının görüntüleri internete düştü.
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre videoda önce bir kişi beliriyor ve ameliyat masasında yatan diğer anestezi uzmanına kolbastı oynayarak kalp masajı yapıyor, daha sonra ikisi birden kolbastı oynamaya başlıyor.
Bu videonun hangi hastanede çekildiği belirtilmezken anestezi uzmanlarının Trabzonlu olduğu iddia edildi. Sağlık Bakanlığı'nın konu hakkında soruşturma başlattığı ve görüntüleri incelemeye aldığı öğrenildi.

Video için tıklayın
http://haber.mynet.com/videosayfali...et%2Ecom%2Fhv%2Fanestezi%2Dkolbasti65%2Ewmv/0

Hastane ÇaLışanLar İçin ÖLüm Kanıksanmış Bir Durumdur.Çoğu Ameliyathane Kamera İLe KayıtediLebiLmektedir.Bu Kadar AymazLık ve SafLık OLur mu?

insan hayatının değeri kalmamış.

Ya arkadaslar bu haberi ilk dinledigimde hic bir kotu taraf gormedim nedenine gelince,o arkadaslar orda kotu bisrsey mi yapiyorlar iclerinden bir anlik eglenmek gelmis oynamilar dans etmisler.Hani desenizki burda bu arkadaslar ord hijyen olmayan bir ortam yaratsalar derim ki halkin sagligiyla oynuyorlar,ikincisi burasi ameliyathane,camii falan degilki buranin bi kutsalligi olsun,ayip kacsin.eger kotu niyetli dusunmek istersen acik bulabilirisin,hani olamz mi bide soyle dusunun o arkadaslarin orda uzun gecen bir nobetden sonra,yorgunkuk stresden sonra hadi bide soyle bir moral bulalim da egelnelim diye dusunuyorum.

Ya arkadaslar bu haberi ilk dinledigimde hic bir kotu taraf gormedim nedenine gelince,o arkadaslar orda kotu bisrsey mi yapiyorlar iclerinden bir anlik eglenmek gelmis oynamilar dans etmisler.Hani desenizki burda bu arkadaslar ord hijyen olmayan bir ortam yaratsalar derim ki halkin sagligiyla oynuyorlar,ikincisi burasi ameliyathane,camii falan degilki buranin bi kutsalligi olsun,ayip kacsin.eger kotu niyetli dusunmek istersen acik bulabilirisin,hani olamz mi bide soyle dusunun o arkadaslarin orda uzun gecen bir nobetden sonra,yorgunkuk stresden sonra hadi bide soyle bir moral bulalim da egelnelim diye dusunuyorum.

tabii tabiii koyun et derdinde kasap can derdinde değilmi....

Geri