AMD'mi Intel mi

riso

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba,

Belki daha önce bu konu açıdı ama acil olarak yardıma ihtiyacım olduğu için forumu araştırma fırsatı bulamadım. İnşaat mühendisiyim ve almayı planladığım laptop'ta Amd işlemci mevcut. Amd işlemci le intel arasındaki fark nedir? Amd işlemci performansı nasıl etkiler. Laptop'u daha çok ofis işleri için kullanacağım. Sta4cad, Sap2000, X-Steel vs. mühendislik programlarının kullanımında bu işlemci farkı bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkür ederim...

Arkadaşlar merhaba,

Belki daha önce bu konu açıdı ama acil olarak yardıma ihtiyacım olduğu için forumu araştırma fırsatı bulamadım. İnşaat mühendisiyim ve almayı planladığım laptop'ta Amd işlemci mevcut. Amd işlemci le intel arasındaki fark nedir? Amd işlemci performansı nasıl etkiler. Laptop'u daha çok ofis işleri için kullanacağım. Sta4cad, Sap2000, X-Steel vs. mühendislik programlarının kullanımında bu işlemci farkı bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkür ederim...

Kısaca biri öncü [inteL] biri takipci[AMD]

Intel® Core™2 Duo

Aynı özelliklerde intel işlemci mi daha ucuz yoksa amd mi? Tabi ki Amd.
O zaman intel işlemciye vereceğimiz paradan daha azına amd alsak yada aynı paraya daha yüksek işlem kapasitesine sahip amd alsak daha iyi olmaz mı? :D
5 senedir amd kullanıyorum ve 5 senedir memnunum. :)

AMD grafiklerde genellikle başarılı. Ancak çok ısınıyor. Isınma problemi var. Fazla ısındığında da performanstan düşüyor. İntel ise genellikle program çalıştırmada daha iyi. Isınma problemi yok. Alacaksan Intel Al derim. bir AMD kullanıcısı olarak Çok pişmanım ve memnun değilim. Intel Al derim.

Geri