AMD Catalyst 12.3 Çıktı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

AMD aylık ekran kartı sürücü güncellemelerini yaptı. WHQL sertifikalı Catalyst 12.3 sürücüsü AMD Radeon ekran kartı kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Catalyst 12.3, Radeon HD 7900 serisinden, HD 2000 serisine kadar tüm ekran kartlarını destekliyor.

Yeni sürücü, Skyrim, Alan Wake, Far Cry 2 ve HAWX oyunlarında yaşanan bazı sorunları gidermenin yanı sıra Furmark testlerinde yaşanan kilitlenme sorununu da ortadan kaldırıyor.

AMD Catalyst 12.3 sürücüsünü indirmek için buraya tıklayın.

Sevgili kent veya ekran kartı sürücüleri konusunda uzman arkadaşlar. Ben MSI-Ati Radeon 4650-DDR2-512 Ekran kartı kullanıyorum ve sorunum yok. AMD Catalyst 12.2 kurulu. Mubarek 100 MB geçiyor. Önemli bir performans gözlenmeyecekse AMD Catalyst 12.3 indirmeli miyim? Yani bir önceki versiyona göre gerçekten artıları çok mu?

Sevgili kent veya ekran kartı sürücüleri konusunda uzman arkadaşlar. Ben MSI-Ati Radeon 4650-DDR2-512 Ekran kartı kullanıyorum ve sorunum yok. AMD Catalyst 12.2 kurulu. Mubarek 100 MB geçiyor. Önemli bir performans gözlenmeyecekse AMD Catalyst 12.3 indirmeli miyim? Yani bir önceki versiyona göre gerçekten artıları çok mu?

O kartla sen perfermans beklioyrsan orası ayrı tabi ama adamlar yeni patch çıkartıyorsa güncellemende fayda var tabi ki zaten yazmış 7900 serisi ile 2000 arası tüm kartları destekliyecek diye sen güncelle driverını.

daha iyi verim alman için güncellemeleri takip etmelisiniz ..

Geri