Aman Tanrim! Kadin Ikiye Bölünüyo!

ilk video da daha onceden ayarlanmıs sakat kadın baş rolu oynuyo o kadının zaten bacagı yok ki bacak kısmı protez tamamen kurgu.ikinci video da da aynı. ücuncü videoda da farkındaysanız adamın iç çamasırı biraz kabarık gibi gelmiyo mu size sanki içine o ayak darbesinden korumak için giydigi bişiler var gibi ...

Arkadaşlar birinci sıradaki videoyu izledim bunların hepsi iyi bir oyuncu.Orada iki kadın oyunun içinde birisi sakat olan kadın diğeri sağlam bir kadın.Yatırdıklarında kadının ayak bileklerine bakın kalın.Ama kadının son anda tuttuğunda ayak bileklerine tekrar bakın bilekler ince.Alt taraf kukla kadın ayaklarını oynatırken neden kamera ayakları ekran içerisine alıyor.Ben kesinlikle inanmadım.Hiçbir zaman da inanmam.Her zaman şunu aklınızdan çıkarmayın.insanoğlu Allaha muhtaçtır.Peygamberler ve veliler hariç kimsenin hiçbirşeye gücü yetmez.Bunlar göz boyama aldatmaca sahtekarlıktır.İnananlara dikkatli olun derim.Allaha iman eden bunlara kesinlikle inanmamalı.

abi gerçeten ilginç ve gerçekten te bir hile olmadan adam bölüyo kadını ve ordaki halkın gerçekten korkup çığlıklar içinde kaçması bunu onaylı yor emeğe saygı...

abi gerçeten ilginç ve gerçekten te bir hile olmadan adam bölüyo kadını ve ordaki halkın gerçekten korkup çığlıklar içinde kaçması bunu onaylı yor emeğe saygı...

Hakkaten şakanın içine etmişler yani. Acayip kötü olmuş yav. Adama hiç acımadan sıkıyor valla.

kadın nası bölündü ikiye anlamadım.....:eek:

Latent' Alıntı:
Bence Bas tarafııdan beline kadar gercekten o kadının altı yok al tarafa gelicede orasınıda siz bulun :))))
evet katılıyorum kadın engelli alttarafı zaten yok
bacak kısmıda bir cüceden oluşuyodur büyük ihtimalle :goz:

annemi ayıltmak dklarımızı aldı :D:D

Geri