'Aman boşverin canım Atatürk'ü'

iran ında sonu ırak gibi olacak ve bu herif saddamla aynı kaderi paylaşacak.. tayyib de ikili olynamaya dewam etsin, bi amerikalı oluyo bi iranlı..

YAŞASIN LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ

"Nükleer enerji" denmiş, belliki alışageldiğiniz gibi gene hiç anlamadığınız bir konuda üfürmüşsünüz. Bizim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızda nükleer enerjiden anlayan kaç çalışanımız var biliyor musun? Ben söyleyeyim iki elin parmaklarından az. Peki bu Türkiye'nin muhtelif yerlerinde kurulması ve işletilmesi gereken nükleer enerji santralleri kimler tarafından kurulacak ve işletilecek? Yetersiz bakanlık çalışanları tarafından mı???. Nükleer enerji santrallerinin kurulması için paralarını biz vereceğiz, bizim topraklarımızda kurulacak (yani olası riskler bize ait), çalışanlar ve malı ***ürenler gene yabancılar olacak. Yani kendi tabirinizle "kucaktaki yeriniz" değişmeyecek, yolunduğunuzla kalacaksınız.

iran çok demokratik bir rejim olmasada en azından tam bağımsız ve özgür bir ülke !!!

Rol yapacağına içindekini yansıtması güzel. Sever sevmez kendi bilir..

aslında ataturk belki memnun bile olabilir noyle bi itin onun kabrine ugrmayacak olmasına.
şaşırmadım, zaten bu islamcı it ataturk ten ne anlar ki...

Bumu aydın kişilik...
Bumu egitimli karakter...
Bumu çok seslilik...
Bumu demokrasi...
Bumu fikir ve düşünceye saygı...
Bumu insanların inanclarına saygı...
Seni kim egitti bilmiyorum ama ya fazla emek harçamamış yada gerek görmemiş...
Egerki o kafanın içinde varsa biraz beyin ve sen o beyninin %1'ini kullanabilmeyi becerebilirsen; Amerika denen ucubenin uzun vadedeki hedefinin Türkiye oldugunu ve bu hedefine ulaşabilmek için öncelikle etrafımızdaki müslüman ve olası bir durumda bizimle müttefik olabilecek ülkeleri elegeçirip bizi rahatlıkla kendi kucagına çekmeyi pilanladıgını ve bu hedef için amerikanın korkulu rüyası olan iranı bir şekilde ele geçirebilmek için, gene türkiyenin yardımına ihtiyacı oldugunu, şu anki hükümetin de amerikanın bu tatlı rüyasında bir figuran olmamak ve için irana p***olojik destek vererek, diger komşu müslüman ülkelerede iranın yanında yer almaları için örnek ve telkinde bulunmaya çalıştıgını anlardın... Birazcık düşünürsen, düşünebilirsen bu gidişle çok degil 2 yıl sonra türk askeri pkk şerefsizlerine operasyon düzenlediginde aynen ırakta oldugu gibi irandada amerikan askerlerinin engeli ile karşılaşacak, çünkü artık yeni komşun oradada amerika olacak, O zaman sen kiminle müttefik olacaksın ey cahil, ermenistanlamı, yunanistanlamı, bulgaristanlamı, yoksa ıraklamı... Şimdi konuş konuşki adam sansınlar...

Amerikanın ülkemizin çevresindeki ülkeşeri işgal etmesinden orta ve uzun vadede gerçekten büyük kaygılarım var eğer ki olası muhtemel bir iran - abd savaşı yalnız bush hükümetinin yapabileceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle başkan olursa obama yapabilir ama iran hiç bir zaman ırak değildir bunu belirtmek isterim iranın abd yi kendi evinde bile vurabilecek bir askeri hava gücünün olduğu bilinen bir gerçek birde ellerindeki nükleer güç işin içine girerseki iran son gücümüzle karşılık veririz diyor komşularımız üzerinden gelirse böyle bir saldırı onlarıda vururuz şeklindeki açıklamalarındanda yola çıkarak gerçekten hem bölge ülkeleri hemde abd için büyük kayıplara yol açabilir.
Abd nin demokratikleştirme ve modernleştirme adı altında büyük orta doğu projesiyle birlikte bizim sınırlarımız çevresindeki niyeti ülkemizi yönetenler açısından çok iyi analiz edilip değerlendirilip anlaşılmalı yarın bizim de kapımızı çalabilirler benim asıl kaygım işte bunadır herkes hesabını çok iyi yapmalı.

stalin mozelesine gitmeyi biliyor ama o sererfsiz iranli!

................................yorum yok.....................................

bu adam buraya gelir mozaleye gider,eğilirse,ilk chp iktidarında baykalı humeyninin önünde eğmesse yüzüme tükürün..ha diyeceksinziki tayyip eğilir..doğru olabilir ona zaten sözüm yok.o eğilirde.hasbelkader olmazya şayet olursa birgün chp yeniden iktidar olursa bu baykalıda orda eğerler bence:)) heheh..siz kızsanızda devletlerin durumu başkadır beyler.adamı zorla eğecekler yaa..pes valla..Adam ,ben ABD YE EĞİLMEMİŞİM ŞİMDİ neden eğileyim burda dese yalanmı beyler.. siz eğilmeye devam edn. saugısızlık etmiyorum dikkat edin,sonuçta yabancı bir devlet adımının zorla ritüele sokulmasına karşıyım, siz orda eğilirmisiniz humeyniyee..yapmayın canım..abd ye eğilen eğilenede..neyse..dolarına eurosuna köle olduğumun batısı neler yaptırısın sen bizim ulusculara...

ÇARESİ VAAAAAAR
BAYKALA OKLAVA YUTTURURUZ EĞİLEMEZ
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

stalin mozelesine gitmeyi biliyor ama o sererfsiz iranli!

Stalin ile ilgili bir problemi olduğunu düşünmüyorum ahmadinejad ın çünkü stalin şeriatı bitirip halifeliği ortadan kaldırıp laik demokratik bir cumhuriyet kurmamıştır yani hizmet ettiği zihniyete görüşe ve vizyona ters ziyaret etmemesinin asıl nedeni işte budur

Ahmedinejad en azından samimi davranıyor.Ben bu açıdan kendisine kızmıyorum.Adam Atatürkü sevmiyor,saygıda duymuyor ve bu yüzdende anıtına gitmiyor.

Burada asıl önemli olan Ahmedinejad dan bin kat daha fazla Atatürkten nefret ettiği halde bayramlarda içlerinden küfür ede ede Anıtkabire gidip orada üzülmüş numarası yapan akp liler.
Bence asıl kızılması gereken kişilerde onlar.Ahmedinejad değil...

+ Ahmedinejad 'ın şu anki abd ve avrupa karşısında gösterdiği yürekliliği begeniyorum.Olası bir abd müdahalesinde kendisinin arkasında oldugumuzu bilmesini istiyorum.
Eğer o teskere yine meclise gelirse tayyibin tüm istegine ragmen geçmeyecek ve abd Türk topraklarından İran'a giremeyecektir..

CAHİLLER CESUR OLUR

İRAN İSE ZIR CAHİL BİR TOPLUMDUR.

Saygısızlık....Ulan bu adam da kendini tünyanın efendisi sanmaya basladı haaaa. deli ediyo bazen beni tmam abd ye kafa tutuyon güzel bizim kiler yapamıyo ama bizim atamızada saygısızlık yapması hiç hoş değil...Gitte Antkabire Gözlerin Lider görsün Komutan görsün Devlet Görsün

YİNEDE GÖREMİYORSA ONUN GÖZÜNE GÖZLÜK .........
TAKALIMMI :durdurun:durdurun:durdurun

Ufak detay Atatürk'ü ziyaret etmemesi mi yoksa ziyaretin nerede yapıldığı mı orayı kestiremedim.

Ama anlamadığım yer her gelen devlet başkanı neden önderimiz kabrine gitmek zorunda. Onun kabrine gelen herkes onu saygı mı duyuyor sizce mesela yunanistan devlet başkanı geldiğinde büyük saygı ve sevgiyle mi geliyor?
Bir zamanlar önderimizi öldürebilmek için yapmadıkları kalmayan insanlar vatanı savunurken soykırım yaptınız diyenler çok mu türkiye aşığı yapmayın lütfen.

ORADA SAYGI ATATÜRKTEN ZİYADE TÜRK TOPLUMUNADIR.

aslında ataturk belki memnun bile olabilir noyle bi itin onun kabrine ugrmayacak olmasına.
şaşırmadım, zaten bu islamcı it ataturk ten ne anlar ki...

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

iran çok demokratik bir rejim olmasada en azından tam bağımsız ve özgür bir ülke !!!

HA HA HA HA HA HA
GÜLECEĞİM YOKTU YILLARDIR İRANA GİDER GELİRİM YILDA 30-35 SEFER YAPARIM AMA BEN DEMOKRATİK BİR REJİM GÖREMEDİM
BEN ORDA YOKKEN GELMİŞSE ONU BİLEMEM

Bumu aydın kişilik...
Bumu egitimli karakter...
Bumu çok seslilik...
Bumu demokrasi...
Bumu fikir ve düşünceye saygı...
Bumu insanların inanclarına saygı...
Seni kim egitti bilmiyorum ama ya fazla emek harçamamış yada gerek görmemiş...
Egerki o kafanın içinde varsa biraz beyin ve sen o beyninin %1'ini kullanabilmeyi becerebilirsen; Amerika denen ucubenin uzun vadedeki hedefinin Türkiye oldugunu ve bu hedefine ulaşabilmek için öncelikle etrafımızdaki müslüman ve olası bir durumda bizimle müttefik olabilecek ülkeleri elegeçirip bizi rahatlıkla kendi kucagına çekmeyi pilanladıgını ve bu hedef için amerikanın korkulu rüyası olan iranı bir şekilde ele geçirebilmek için, gene türkiyenin yardımına ihtiyacı oldugunu, şu anki hükümetin de amerikanın bu tatlı rüyasında bir figuran olmamak ve için irana p***olojik destek vererek, diger komşu müslüman ülkelerede iranın yanında yer almaları için örnek ve telkinde bulunmaya çalıştıgını anlardın... Birazcık düşünürsen, düşünebilirsen bu gidişle çok degil 2 yıl sonra türk askeri pkk şerefsizlerine operasyon düzenlediginde aynen ırakta oldugu gibi irandada amerikan askerlerinin engeli ile karşılaşacak, çünkü artık yeni komşun oradada amerika olacak, O zaman sen kiminle müttefik olacaksın ey cahil, ermenistanlamı, yunanistanlamı, bulgaristanlamı, yoksa ıraklamı... Şimdi konuş konuşki adam sansınlar...

ZORUNLUDA OLSA YILANLA AYNI TORBAYA GİRİLMEZ
VE SANIRIM SAPLA SAMANI KARIŞTIRDINIZ
İŞBİRLİĞİ FARKLI SEVGİ SAYGI FARKLIDIR
İKİ DEVLET ARASINDAKİ İLİŞKİ KARI KOCA İLİŞKİSİ GİBİ HEM SEVERİM HEM **KERİM ŞEKLİNDE OLMAZ
YİNEDE DÜŞÜNCENİZE BİR YERE KADAR SAYGI DUYULUR

Sana katıldıklarımla birlikte yer yer katılmadıklarımda var belirtmek istedim.

ORADA SAYGI ATATÜRKTEN ZİYADE TÜRK TOPLUMUNADIR.

Burada saygının ben hangi mantaliteyle bakarsam bakayım ulu önder Mustafa Kemal Atatürke olduğunu düşünüyorum Türk toplumunun temsil edildiği yer ve Türk toplumuna saygı duyulması gereken yer Türkiye Büyük Millet Meclisidir Ahmadinejad ben meclise gitmem demiyor ki anıtkabire gitmem diyor.

ZORUNLUDA OLSA YILANLA AYNI TORBAYA GİRİLMEZ
VE SANIRIM SAPLA SAMANI KARIŞTIRDINIZ
İŞBİRLİĞİ FARKLI SEVGİ SAYGI FARKLIDIR
İKİ DEVLET ARASINDAKİ İLİŞKİ KARI KOCA İLİŞKİSİ GİBİ HEM SEVERİM HEM **KERİM ŞEKLİNDE OLMAZ
YİNEDE DÜŞÜNCENİZE BİR YERE KADAR SAYGI DUYULUR

Şu anda Amerika birleşik devletleri ile yaşadığımız ilişki tam da senin olmaz diye tabir ettiğin gibi karı koca ilişkisine benzemiyormu ? işlerine geldiği zaman beyaz saraydan sözcüler çıkıp türkiyeyi her konuda destekliyoruz akp kapatılamaz diyerek iç işlerimize istedikleri gibi müdahil olabiliyorlar istemedikleri zaman bu operasyon bitmeli diyor ertesi gün türk askerini k.ıraktan çıkartabiliyorlar ???

ben 20 yaşındayım, bugüne kadar okuduklarımdan izlediklerimden dinlediklerimden anladığım tek şey
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !!!
ha diyeceksiniz "görmüyomusun içimizden olanlar neler deyip neler yapıyo Türkiye'yi bölmeye yönelik?!" haklısınızda ama zaten ben onları TÜRK olarak görmüyorum.. çünkü Türk demek; 85 yıl önce zor şartlar altında kurulan ülkemizin çıkarları için, gelişmesi için, dış ülkeler önünde her zaman dik durabilmesi için uğraş veren, başka ülkelere yalakalık yapmayan, kökeni önemli olmayan kişidir...

bir de lütfen "ilişkileri iyi tutmak"la "yalakalık yapma"yı birbirine karıştırmayalım..
Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ülkeyi kurma aşamasında birçok ülkeyle hatta farklı taraflardaki iki ülkeyle ilişkileri iyi tutma politikasını izlemiştir. Şimdikiler gibi yalakalık yapmamıştır.. Hatırlatırım Birleşmiş Milletler'in kurallarını değiştirerek ilk davet ettiği ülke Türkiye idi ama tabi ozaman başımızda Atatürk gibi lider bi kişilik ve adam gibi bi adam vardı. Şu andaki gibi saçma sapan bi yere(AB) girmek için ülkelerin kapısında yatan, ülkesini onlara asılsız şeylerle şikayet eden iki yüzlü yalaka adamlar yoktu !!!

Mahmut Ahmedinejad önce karanlıkta karısını bulsun.

Kusura bakmayın çok sinirlendim.

Anıtkabire kötü geçmişe sahip Atatürk düşmanlarının girmesini zaten istemem. Laik Cumhuriyet senin gibilerine dersini mutlaka verir.

Bush da senin mezarına ziyarete gelmeyecektir Ahmedinejad

Gelmesini isteyen kim zaten Atatürk hayatta olsa gelmesini istemezdi ama asıl sorun orda değil asıl sorun sayın bakanın tutumunda adam Atatürk'ü resmen hiçe sayıyor Allah devletimizi böyle Atatrükçülükten uzak yöneticilerden korusun

İran bugün kendi sınırlarında 11 PJAK PKK lı öldürdü. 17 Teröristi esir aldı. Onları da vinçlerde sallandırırlar. İranın başında ki adam da çok tehlikeli biri olabilir. Mesela hep tahrik yapıyor. Geçmişte saddamın yaptığı gibi. Büyük hesaplar büyük oyunlar.

zorla mı adamı goturceksn adamı istedegi yere gider

yaw anlaşıldı siz hep gerici olarak kalacaksınız demekki bi türlü insan haklarına saygı gösteremiyorsunuz kafanız basmıyor anlaşılan. şimdi Mübarek insan deniz baykal irana gitse humeyninin mezarında bir Yasin suresi oku dense yaparmı yapmazmı sizce ?

Geri