Amacım Müslümanları aşağılamak

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
'Amacım Müslümanları aşağılamak'

77189.jpg

Hz. Muhammed'e (SAV) yönelik karikatürü çizen Lars Vilks, karikatürü çizmesindeki asıl amacın "provokasyon ve Müslümanları aşağılamak" olduğunu itiraf etti.

Vilks, karikatürlerin ortaya çıkardığı krizin sağladığı ünle daha fazla para kazanmayı umduğunu söyledi. Ressam Vilks, kendisine yönelik gelen ölüm tehditlerinin de kendisine daha fazla para getireceğini umut ettiğini ekledi.

İsveç'in Expressen gazetesine konuşan Vilks, polisin şu an için evinde kalmasına izin vermediğini söylerken, "Burada güvende olmadığıma inanıyorlar, sık sık polisin göstereceği adreslere taşınmak zorundayım" diye ekledi.

Avrupa Fetva Grubu'nun ölüm tehdidinden vazgeçtiğine de değinen Vilks, "Bu iyidir fakat gerçek hayatta nasıl olur bilmiyorum" diye konuştu.

domuza benziyo suratı :S

türk ocağı' Alıntı:
Yokmu bir delikanlı şunun kafasına sıkıp leşini serecek:mad:

Allah hidayet nasip etsin demek daha hayırlıdır bence abi.....Kafir gene kafirliğini yapıyor....Kafalarına sıkmakla bitmez bunlar...Mümkünse dinimizi en güzel şekilde tüm Dünya ya tanıtıp bunların önüne geçebilmek için mücadele etmeliyiz....

BunLara BoyLe Aşılanmış KafiRler...

Şerefsizliğinde Bu Kadarı Olur...

arkadaşlar önemli olan o insanı böyle bir şeyi yapabilecek seviyeye getirtmemek...
bildiğim kadarıyla ecdad, Fransa'da daha yeni keşfedilen dansı bir emirname göndererek yasaklamıştı...Ecdadımız bu merhaleye kadar ulaşmış; ya biz ?

Bu kafirlikten öte birşey yani insan da denilmez böylelerine. Tamam Müslümanlığa inanmıyosun ama bu yaptığında unutulacak cinsten değil.

söylenecek tek bir söz var ALLAH bunu ve bunun gibileri af etmesin

BÖyle İnsanlari Allah Islah Etsİn,
Ne YaptiĞini Bİlmİyor,ne Yapmaya ÇaliŞtiĞini Bİlemİyor,mslÜman Halka SataŞiyor,bakin Nasil YaŞaŞabİleceĞİnİ DÜŞÜnÜyor,huzursuz,
Allah Onu YaŞatirsa Bİr ÖmÜr Boyu Huzursuz Yapsin İnŞallahhhh

gereksiz tartışmalar
bu adamın suratına baksanıza
bu adam zaten dünyada cehennem hayatı yaşıyodur bence
bir adam bu kadar iğrenç görünemez
ayrıca dünyadada rezillik ahirettede rezillik var böylelerine
bu adam zaten kahrolmuş
Allah onu yok etsin

ALLAH islah etsın ne dıyelım :(

ŞEREFSİZİN BİRİ ' Alıntı:
'Amacım Müslümanları aşağılamak'

77189.jpg

Vilks, polisin şu an için evinde kalmasına izin vermediğini söylerken, "Burada güvende olmadığıma inanıyorlar, sık sık polisin göstereceği adreslere taşınmak zorundayım" diye ekledi.

.

Onlara Rablerinin ayetlerinden bir ayet gelmeyiversin, mutlaka ondan yüz çevirirler. Kendilerine hak gelince, onu yalanladılar; fakat alaya aldıklarının haberleri onlara gelecektir. (Enam Suresi, 4-5)

Fakat onlara ayetlerimizle geldiği zaman, bir de ne görsün, onlar bunlara (alay edip) gülüyorlar. (Zuhruf Suresi, 47)
"(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde şaşkınca dolaşmalarına (belli bir) süre tanır" (Bakara Suresi, 15)

Gerçek şu ki, kafir olanları (azap ile) korkutsan da korkutmasan da onlar için birdir; iman etmezler. (Bakara6)

Özellikle son ayete dikkat diyorum Bu soysuz ve bunun gibilerin Durumunu Rabbim bizlere En Güzel şekliyle açıklamış
Sonrada müminlerin kalbini ferahlatıcak Şu Ayet-i Kerimeye dikkat diyorum fazla söze gerek kaldığınıda zannetmiyorum En doğrusunu Allah cc. Kendi belirtmiş .

(Resulüm) İnkarda yarışanlar sana kaygı vermesin. Çünkü onlar, Allah'a hiçbir zarar veremezler. Allah onlara, ahiretten yana bir nasip vermemek istiyor. Onlar için çok büyük bir azap vardır. (Al-i İmran 176)

incubus84' Alıntı:
Onlara Rablerinin ayetlerinden bir ayet gelmeyiversin, mutlaka ondan yüz çevirirler. Kendilerine hak gelince, onu yalanladılar; fakat alaya aldıklarının haberleri onlara gelecektir. (Enam Suresi, 4-5)

Fakat onlara ayetlerimizle geldiği zaman, bir de ne görsün, onlar bunlara (alay edip) gülüyorlar. (Zuhruf Suresi, 47)
"(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde şaşkınca dolaşmalarına (belli bir) süre tanır" (Bakara Suresi, 15)

Gerçek şu ki, kafir olanları (azap ile) korkutsan da korkutmasan da onlar için birdir; iman etmezler. (Bakara6)

Özellikle son ayete dikkat diyorum Bu soysuz ve bunun gibilerin Durumunu Rabbim bizlere En Güzel şekliyle açıklamış
Sonrada müminlerin kalbini ferahlatıcak Şu Ayet-i Kerimeye dikkat diyorum fazla söze gerek kaldığınıda zannetmiyorum En doğrusunu Allah cc. Kendi belirtmiş .

(Resulüm) İnkarda yarışanlar sana kaygı vermesin. Çünkü onlar, Allah'a hiçbir zarar veremezler. Allah onlara, ahiretten yana bir nasip vermemek istiyor. Onlar için çok büyük bir azap vardır. (Al-i İmran 176)

Gerekli açıklamayı tam olarak yapmışsın...Teşekkür ederim kardeşim....

tipini züktüğüm, anonim herif.

Geri